LAJMI I FUNDIT:

Procesi mësimor

16 Artikuj

Nis gjysmëvjetori i dytë për nivelet e arsimit parauniversitar

Nis gjysmëvjetori i dytë për nivelet e arsimit parauniversitar

Kosovë
Fillimi i vitit shkollor – policia apelon për kujdes të shtuar gjatë vozitjes

Fillimi i vitit shkollor – policia apelon për kujdes të shtuar gjatë vozitjes

Siguri
Një muaj me vonesë, nxënësit kthehen sot në bankat shkollore

Një muaj me vonesë, nxënësit kthehen sot në bankat shkollore

Arsim
Fillimi i procesit mësimor, MAShTI ​kërkon bashkëpunim për kompensimin e orëve të humbura shkaku i grevës

Fillimi i procesit mësimor, MAShTI ​kërkon bashkëpunim për kompensimin e orëve të humbura shkaku i grevës

Arsim
Të hënën pritet që mësimi të fillojë në shumë shkolla, Qehaja: Sinjal i mirë i vetëdijesimit të mësimdhënësve

Të hënën pritet që mësimi të fillojë në shumë shkolla, Qehaja: Sinjal i mirë i vetëdijesimit të mësimdhënësve

Donjeta Zeqiraj
1 shtatori i gjen nxënësit në shtëpi për shkak të grevës, mirëpo jo të gjitha shkollat e zbatuan atë në Prishtinë

1 shtatori i gjen nxënësit në shtëpi për shkak të grevës, mirëpo jo të gjitha shkollat e zbatuan atë në Prishtinë

Meridiana Statovci
Në shkollën e mesme të mjekësisë në Prishtinë po mbahet mësimi, nuk zbatohet vendimi i SBASHK-ut për grevë

Në shkollën e mesme të mjekësisë në Prishtinë po mbahet mësimi, nuk zbatohet vendimi i SBASHK-ut për grevë

Arsim
Situata e qetë me COVID-19, SBASHK-u kërkon që paralelet e ndara të bashkohen dhe orët mësimore të jenë si më parë 

Situata e qetë me COVID-19, SBASHK-u kërkon që paralelet e ndara të bashkohen dhe orët mësimore të jenë si më parë 

Arsim
Drejtori rajonal i OBSH-së për Evropë: Të hapen shkollat, fëmijët kanë vuajtur shumë gjatë 20 muajve të fundit

Drejtori rajonal i OBSH-së për Evropë: Të hapen shkollat, fëmijët kanë vuajtur shumë gjatë 20 muajve të fundit

Evropa
​MASHTI e DKA-të gati për të nisur vitin e ri shkollor, sfidë numri i vogël i mësimdhënësve të vaksinuar

​MASHTI e DKA-të gati për të nisur vitin e ri shkollor, sfidë numri i vogël i mësimdhënësve të vaksinuar

Arsim
Sot fillon gjysmëvjetori i dytë, mësimi nis në shkolla

Sot fillon gjysmëvjetori i dytë, mësimi nis në shkolla

Kosovë
​Nga sot nis faza e dytë e procesit mësimor, mësimit i kthehen edhe këto klasë

​Nga sot nis faza e dytë e procesit mësimor, mësimit i kthehen edhe këto klasë

Kosovë
Nxënësit e klasave të para dhe të dyta pritet ta fillojnë mësimin në shkolla

Nxënësit e klasave të para dhe të dyta pritet ta fillojnë mësimin në shkolla

Kosovë
IKSHPK apelon prindërit e arsimtarët: Kujdes me peshën e çantave të nxënësve

IKSHPK apelon prindërit e arsimtarët: Kujdes me peshën e çantave të nxënësve

Arsim
​Në Tiranë dhe Durrës mësimi fillon më 9 dhjetor

​Në Tiranë dhe Durrës mësimi fillon më 9 dhjetor

Shqipëri
Shkollat e Mitrovicës fillojnë kompensimin e orëve të humbura

Shkollat e Mitrovicës fillojnë kompensimin e orëve të humbura

Kosovë