LAJMI I FUNDIT:

Problemet

17 Artikuj

Pse të tjerët largohen nga ti dhe si t’i bësh ata për vete

Pse të tjerët largohen nga ti dhe si t’i bësh ata për vete

Këshilla dhe arsye
Mjekët paralajmërojnë se mund të bëheni të varur nga vrapimi, veçanërisht nëse e bëni për të shpëtuar nga problemet

Mjekët paralajmërojnë se mund të bëheni të varur nga vrapimi, veçanërisht nëse e bëni për të shpëtuar nga problemet

Shëndetësi Lajme
Kujdesi i tepërt dëmton fëmijët

Kujdesi i tepërt dëmton fëmijët

Këshilla për prindër
A jeni çift “mjeshtër apo katastrofë”? Cilat karakteristika shpëtojnë martesën?

A jeni çift “mjeshtër apo katastrofë”? Cilat karakteristika shpëtojnë martesën?

Lifestyle
Problemet që i kanë të gjithë ata që e mendojnë diçka shumë gjatë

Problemet që i kanë të gjithë ata që e mendojnë diçka shumë gjatë

Psikologji
Pak njerëz vënë re një gjë në foto: Zbuloni se si i zgjidhni problemet e jetës!

Pak njerëz vënë re një gjë në foto: Zbuloni se si i zgjidhni problemet e jetës!

Lifestyle
Si të flisni me një burrë për problemet dhe ndjenjat e tij

Si të flisni me një burrë për problemet dhe ndjenjat e tij

Psikologji
Të gjitha sëmundjet fillojnë nga nervat: Ekziston vetëm një brengë të cilën duhet ta keni në jetë!

Të gjitha sëmundjet fillojnë nga nervat: Ekziston vetëm një brengë të cilën duhet ta keni në jetë!

Psikologji
Japonia probleme me inflacionin

Japonia probleme me inflacionin

Të Tjera
Femra në karrierë. Flakeni ndrojtjen, depresionin dhe stresin

Femra në karrierë. Flakeni ndrojtjen, depresionin dhe stresin

Karriera
Kërcënimet e fshehta: Disa gjëra, të cilat pa u vërejtur shkatërrojnë lidhjen

Kërcënimet e fshehta: Disa gjëra, të cilat pa u vërejtur shkatërrojnë lidhjen

Lifestyle
Rukiqi: Në Kosovë ka mungesë të punëtorëve të kualifikuar ( Video)

Rukiqi: Në Kosovë ka mungesë të punëtorëve të kualifikuar ( Video)

Biznes
Fëmijët e dytë janë më të prirë të përfundojnë në burg dhe të suspendohen nga shkolla

Fëmijët e dytë janë më të prirë të përfundojnë në burg dhe të suspendohen nga shkolla

Fëmija juaj
Bizneset në hall të madh me konkurrencën jo lojale në treg

Bizneset në hall të madh me konkurrencën jo lojale në treg

Biznes
Ëndrra erotike, porosia që mund të interpretohet

Ëndrra erotike, porosia që mund të interpretohet

Të tjera
Me çfarë femrat i çmendin meshkujt?

Me çfarë femrat i çmendin meshkujt?

Lifestyle
A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

Intimitet dhe Pasion