LAJMI I FUNDIT:

Prizreni

161 Artikuj

Rajoni i Prizrenit nga regjistrimi i popullsisë del me afër 230 mijë banorë – Komuna e Prizrenit ka mbi 147 mijë banorë

Rajoni i Prizrenit nga regjistrimi i popullsisë del me afër 230 mijë banorë – Komuna e Prizrenit ka mbi 147 mijë banorë

Fisnik Minci
U mbajt festivali ‘BunarFest’ në Prizren

U mbajt festivali ‘BunarFest’ në Prizren

Komunat
Biznesmenë nga Kosova dhe Turqia u takuan në forumin e biznesit në Prizren

Biznesmenë nga Kosova dhe Turqia u takuan në forumin e biznesit në Prizren

Siguri
Drejtoresha e Korpusit të Paqes nga SHBA, Carol Spahn, vizitoi Universitetin “Ukshin Hoti”, premtohet fuqizim i bashkëpunimit

Drejtoresha e Korpusit të Paqes nga SHBA, Carol Spahn, vizitoi Universitetin “Ukshin Hoti”, premtohet fuqizim i bashkëpunimit

Arsim
Keni planifikuar të kaloni 1 Majin në natyrë? Kështu do të jetë moti në qytetet e Kosovës

Keni planifikuar të kaloni 1 Majin në natyrë? Kështu do të jetë moti në qytetet e Kosovës

Kosovë
Festivali “Prizren Rock and Blues Festival” rikthehet edhe këtë vit me emra shumë të njohur, mbahet më 4-5-6 korrik

Festivali “Prizren Rock and Blues Festival” rikthehet edhe këtë vit me emra shumë të njohur, mbahet më 4-5-6 korrik

Muzikë
Eksplorimi i bukurive në “dy magjitë” e Kosovës – National Geographic vjen me një supershkrim për Pejën dhe Prizrenin

Eksplorimi i bukurive në “dy magjitë” e Kosovës – National Geographic vjen me një supershkrim për Pejën dhe Prizrenin

Gjëra për të bërë
Vdes 42-vjeçari nga Prizreni, u aksidentua para disa ditësh në Tiranë

Vdes 42-vjeçari nga Prizreni, u aksidentua para disa ditësh në Tiranë

Kosovë
Bekim Rexhepi tregon kah do të kalojë rruga Tetovë – Prizren në anën e Maqedonisë së Veriut

Bekim Rexhepi tregon kah do të kalojë rruga Tetovë – Prizren në anën e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj – Prizreni një nga deviacionet që befason çdo herë për të mirë

Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj – Prizreni një nga deviacionet që befason çdo herë për të mirë

Ismail Jakupi
Pse pati rënie të shitjes së banesave këtë vit?

Pse pati rënie të shitjes së banesave këtë vit?

Kosovë
Shkurorëzimet në Kosovë, Prizreni prinë me 10 për qind të rasteve – ndarjet më së shumti nga viti i pestë i martesës deri në të nëntin

Shkurorëzimet në Kosovë, Prizreni prinë me 10 për qind të rasteve – ndarjet më së shumti nga viti i pestë i martesës deri në të nëntin

Sociale
“Më shkurt e më lirë”: Në pritje të rrugës Prizren-Tetovë

“Më shkurt e më lirë”: Në pritje të rrugës Prizren-Tetovë

Biznes
Në fund të muajit do të nënshkruhet kontrata për rrugën Tetovë – Prizren

Në fund të muajit do të nënshkruhet kontrata për rrugën Tetovë – Prizren

Maqedonia e Veriut
Rruga Tetovë – Prizren, institucionet në vend nuk japin sqarime

Rruga Tetovë – Prizren, institucionet në vend nuk japin sqarime

Maqedonia e Veriut
Kurti nga Tetova: Në rrugën Prizren – Tetovë është paraparë tunel

Kurti nga Tetova: Në rrugën Prizren – Tetovë është paraparë tunel

Politikë
Shi e stuhi breshëri përfshijnë disa komuna të Kosovës

Shi e stuhi breshëri përfshijnë disa komuna të Kosovës

Kosovë
Turqit festojnë fitoren e Erdoganit në zgjedhjet presidenciale – festë kishte edhe në Prizren

Turqit festojnë fitoren e Erdoganit në zgjedhjet presidenciale – festë kishte edhe në Prizren

Kosovë


mob5