LAJMI I FUNDIT:

Privatizimi

57 Artikuj

Dy dekadat e privatizimit në Kosovë, sukseset dhe dështimet

Dy dekadat e privatizimit në Kosovë, sukseset dhe dështimet

Biznes
Mbyllja e AKP-së në dorën e Kuvendit të Kosovës, Mikullovci flet për rifillimin valës së re të privatizimit

Mbyllja e AKP-së në dorën e Kuvendit të Kosovës, Mikullovci flet për rifillimin valës së re të privatizimit

Të Tjera
AKP-ja e dorëzon ndërmarrjen AgroKosova te ish-blerësi

AKP-ja e dorëzon ndërmarrjen AgroKosova te ish-blerësi

Biznes
Procesi 20-vjeçar i privatizimit pritet të hetohet nga Komisioni Parlamentar i Kuvendit të Kosovës

Procesi 20-vjeçar i privatizimit pritet të hetohet nga Komisioni Parlamentar i Kuvendit të Kosovës

Të Tjera
​Kuçi: Së pari të rritet përformanca e Telekomit, pastaj të privatizohet

​Kuçi: Së pari të rritet përformanca e Telekomit, pastaj të privatizohet

Të Tjera
Protestojnë punëtorët e fabrikës së tullave në Pejë, kërkojnë gjashtë pagat që nuk i morën prej 15 vitesh

Protestojnë punëtorët e fabrikës së tullave në Pejë, kërkojnë gjashtë pagat që nuk i morën prej 15 vitesh

Komunat
Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”

Privatizimi i pjesshëm shihet si zgjidhje për “Trepçën”

Energjetika
Istrefi: S’ka kushte për privatizimin e Telekomit, do t’i ulim pagat

Istrefi: S’ka kushte për privatizimin e Telekomit, do t’i ulim pagat

Të Tjera
Lluka: Privatizimi i Telekomit është rruga e duhur

Lluka: Privatizimi i Telekomit është rruga e duhur

Të Tjera
Nuk votohet vendimi i Qeverisë për privatizimin e Telekomit

Nuk votohet vendimi i Qeverisë për privatizimin e Telekomit

Të Tjera
Ajdini: Privatizimi ka dështuar, nuk u hapën vende të reja pune (Video)

Ajdini: Privatizimi ka dështuar, nuk u hapën vende të reja pune (Video)

Të Tjera
AKP-ja, 2.5 milionë euro për përmbylljen e procesit të likuidimit

AKP-ja, 2.5 milionë euro për përmbylljen e procesit të likuidimit

Të Tjera
Sot shitet Llamkosi

Sot shitet Llamkosi

Të Tjera
Llamkosi u falet kreditorëve

Llamkosi u falet kreditorëve

Të Tjera
Shqyrtohet vendimi për privatizimin e Telekomit të Kosovës

Shqyrtohet vendimi për privatizimin e Telekomit të Kosovës

Të Tjera
Sot protestojnë punëtorët e Llamkosit

Sot protestojnë punëtorët e Llamkosit

Të Tjera
Punëtorët e Llamkosit protestojnë kundër shitjes së fabrikës pa kushte

Punëtorët e Llamkosit protestojnë kundër shitjes së fabrikës pa kushte

Të Tjera
Blerësit prishin stacionin e autobusëve në Skenderaj

Blerësit prishin stacionin e autobusëve në Skenderaj

Të Tjera
Gjykata hedh në shitje “Llamkosin”, rreth 500 punëtorë mund të mbesin pa punë

Gjykata hedh në shitje “Llamkosin”, rreth 500 punëtorë mund të mbesin pa punë

Elfije Boletini
Gjykata Ekonomike në Prishtinë sot mban seancë rreth shitjes së Llamkosit

Gjykata Ekonomike në Prishtinë sot mban seancë rreth shitjes së Llamkosit

Të Tjera
Fabrikës së Llamkosit nuk mund t’i ndërrohet destinimi

Fabrikës së Llamkosit nuk mund t’i ndërrohet destinimi

Të Tjera
Privatizimi mënyrë e mirë që Telekomi të kthehet në binar

Privatizimi mënyrë e mirë që Telekomi të kthehet në binar

Të Tjera
Ymeri: Privatizimi i Telekomit, dëshmi e fillimit të vitit të shpronësimit nga ana e Qeverisë

Ymeri: Privatizimi i Telekomit, dëshmi e fillimit të vitit të shpronësimit nga ana e Qeverisë

Biznes
Lluka: Katër kompani nga Evropa dhe SHBA të interesuara për blerjen e Telekomit

Lluka: Katër kompani nga Evropa dhe SHBA të interesuara për blerjen e Telekomit

Të Tjera