LAJMI I FUNDIT:

Prishtina Gastronomy Festival

21 Artikuj

Në natën e fundit të ‘Prishtina Gastronomy Festival’, arbëreshët rikthehen në Prishtinë: Shqiptarët janë në zemrat tona

Në natën e fundit të ‘Prishtina Gastronomy Festival’, arbëreshët rikthehen në Prishtinë: Shqiptarët janë në zemrat tona

Meridiana Statovci
“Moj e bukura Arbëri”  – rikthehen Arbëreshët në Prishtinë

“Moj e bukura Arbëri” – rikthehen Arbëreshët në Prishtinë

Muzikë
Përgatitja e bakllavasë nga pastiçierët më të mirë nga Shqipëria dhe Kosova në “Prishtina Gastronomy Festival”

Përgatitja e bakllavasë nga pastiçierët më të mirë nga Shqipëria dhe Kosova në “Prishtina Gastronomy Festival”

Meridiana Statovci
Ushqim, pije, këngë dhe atmosferë fantastike në natën e gjashtë të “Prishtina Gastronomy Festival”

Ushqim, pije, këngë dhe atmosferë fantastike në natën e gjashtë të “Prishtina Gastronomy Festival”

Meridiana Statovci
Maturantët e Prishtinës më 27 korrik në Prishtina Gastronomy Festival

Maturantët e Prishtinës më 27 korrik në Prishtina Gastronomy Festival

Muzikë
Sonte natë roku në Prishtina Gastronomy Festival

Sonte natë roku në Prishtina Gastronomy Festival

Muzikë
Nata e dytë e “Prishtina Gastronomy Festival”, vlonjati Bujar Veshi me pjatë speciale “Kosova në gjirin e Vlorës”

Nata e dytë e “Prishtina Gastronomy Festival”, vlonjati Bujar Veshi me pjatë speciale “Kosova në gjirin e Vlorës”

Meridiana Statovci
Përparim Rama dhe Erion Veliaj, bëjnë hapjen e Prishtina Gastronomy Festival

Përparim Rama dhe Erion Veliaj, bëjnë hapjen e Prishtina Gastronomy Festival

Meridiana Statovci
“Bukë e kripë e zemërbardhë”, u hap edicioni i dytë i Prishtina Gastronomy Festival

“Bukë e kripë e zemërbardhë”, u hap edicioni i dytë i Prishtina Gastronomy Festival

Muzikë
Përparim Rama, Erion Veliaj e Atifete Jahjaga vallëzojnë në zemër të Prishtinës

Përparim Rama, Erion Veliaj e Atifete Jahjaga vallëzojnë në zemër të Prishtinës

Muzikë
“Bukë e kripë e zemërbardhë” – sot nis “Prishtina Gastronomy Festival”

“Bukë e kripë e zemërbardhë” – sot nis “Prishtina Gastronomy Festival”

Muzikë
Vetëm edhe pak orë për të blerë biletat “Early Bird” të Festivalit të Gastronomisë

Vetëm edhe pak orë për të blerë biletat “Early Bird” të Festivalit të Gastronomisë

Prishtina Gastronomy Festival
Çka ofron programi i ushqimit në “Prishtina Gastronomy Festival”?

Çka ofron programi i ushqimit në “Prishtina Gastronomy Festival”?

Prishtina Gastronomy Festival
Njëmbëdhjetë net ushqim, muzikë e argëtim në “Prishtina Gastronomy Festival”

Njëmbëdhjetë net ushqim, muzikë e argëtim në “Prishtina Gastronomy Festival”

Prishtina Gastronomy Festival
Po rikthehet Prishtina Gastronomy Festival – festivali unik që ofron muzikë, bukë, kripë e zemër!

Po rikthehet Prishtina Gastronomy Festival – festivali unik që ofron muzikë, bukë, kripë e zemër!

Prishtina Gastronomy Festival
”Bukë e kripë e zemërbardhë”- Festivali i Gastronomisë në Prishtinë, një edicion i parë i suksesshëm

”Bukë e kripë e zemërbardhë”- Festivali i Gastronomisë në Prishtinë, një edicion i parë i suksesshëm

Prishtina Gastronomy Festival
‘Bukë e kripë e zemërbardhë’, mbahet festivali që promovon gastronominë shqiptare

‘Bukë e kripë e zemërbardhë’, mbahet festivali që promovon gastronominë shqiptare

Prishtina Gastronomy Festival
Program i pasur dhe shumë befasi gjatë Festivalit të Gastronomisë në Prishtinë

Program i pasur dhe shumë befasi gjatë Festivalit të Gastronomisë në Prishtinë

Prishtina Gastronomy Festival
Kuzhinierë të suksesshëm shqiptarë, mysafirë në Festivalin e Gastronomisë në Prishtinë

Kuzhinierë të suksesshëm shqiptarë, mysafirë në Festivalin e Gastronomisë në Prishtinë

Prishtina Gastronomy Festival
Kuzhinierë shqiptarë me famë botërore, pjesë e Festivalit të Gastronomisë në Prishtinë

Kuzhinierë shqiptarë me famë botërore, pjesë e Festivalit të Gastronomisë në Prishtinë

Prishtina Gastronomy Festival
Prishtina Gastronomy Festival  – Vendtakim për adhuruesit e kuzhinës

Prishtina Gastronomy Festival – Vendtakim për adhuruesit e kuzhinës

Prishtina Gastronomy Festival