LAJMI I FUNDIT:

Prishtina e Re

12 Artikuj

Shitet banesë moderne me 116.4m² në Prishtinën e Re ID-193

Shitet banesë moderne me 116.4m² në Prishtinën e Re ID-193

Telegrafi Real Estate
Prishtinës i shtohet edhe një shkollë, të enjten vendoset gurthemeli në lagjen “Prishtina e Re”

Prishtinës i shtohet edhe një shkollë, të enjten vendoset gurthemeli në lagjen “Prishtina e Re”

Arsim
Prishtinës do t’i shtohen edhe tri shkolla të reja në tri lagje

Prishtinës do t’i shtohen edhe tri shkolla të reja në tri lagje

Komunat
Ideale për banim apo zyre, kjo banesë në Linda Premium Residence posedon 4 dhoma si dhe garazhë ID-95

Ideale për banim apo zyre, kjo banesë në Linda Premium Residence posedon 4 dhoma si dhe garazhë ID-95

Telegrafi Real Estate
Përfitoni nga ofertat aktuale në Marigona Hill

Përfitoni nga ofertat aktuale në Marigona Hill

Marigona Hill
KRU Prishtina: Mbesin pa ujë të pijshëm ‘Rruga B’, ‘Muharrem Fejza’ dhe ‘Holger Petersen’ – dëmtohet gypi nga një kompani

KRU Prishtina: Mbesin pa ujë të pijshëm ‘Rruga B’, ‘Muharrem Fejza’ dhe ‘Holger Petersen’ – dëmtohet gypi nga një kompani

Të Tjera
Vazhdojnë punimet për jetësimin e kompleksit Linda Premium Residence

Vazhdojnë punimet për jetësimin e kompleksit Linda Premium Residence

Al Trade Center
Linda Premium Residence – aty ku rehatia dhe siguria janë bashkuar në një vend

Linda Premium Residence – aty ku rehatia dhe siguria janë bashkuar në një vend

Al Trade Center
Kompleksi qeveritar në Prishtinën e re, ka nisur ndërtimi i 4 ndërtesave

Kompleksi qeveritar në Prishtinën e re, ka nisur ndërtimi i 4 ndërtesave

Kosovë
Haradinaj – Ahmeti nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi për Prishtinën

Haradinaj – Ahmeti nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi për Prishtinën

Kosovë
Mundësi ideale që të ktheheni nga Kosova më të pasur duke investuar mençur në patundshmëri

Mundësi ideale që të ktheheni nga Kosova më të pasur duke investuar mençur në patundshmëri

Al Trade Center
Ministri Matoshi shpjegon planin për Prishtinën e Re

Ministri Matoshi shpjegon planin për Prishtinën e Re

Prishtina