LAJMI I FUNDIT:

Prindërit

402 Artikuj

“E bëjnë të tjerët, përse të mos e bëj dhe unë?”

“E bëjnë të tjerët, përse të mos e bëj dhe unë?”

Psikologji
Pse fëmija nuk ndanë biseda dhe ndodhi me prindërit?!

Pse fëmija nuk ndanë biseda dhe ndodhi me prindërit?!

Lifestyle
Çfarë do të thotë nëse fëmija nuk përgjigjet kur e thërrisni emrin e tij?

Çfarë do të thotë nëse fëmija nuk përgjigjet kur e thërrisni emrin e tij?

Këshilla mjekësore
I detyroni fëmijët të hanë? Cilat janë pasojat që shkakton kjo sjellje

I detyroni fëmijët të hanë? Cilat janë pasojat që shkakton kjo sjellje

Këshilla për prindër
Fëmija nuk i do lodrat? Mësojani këto dy lojëra nga fëmijëria juaj dhe e gjithë familja do të kënaqet nga lumturia

Fëmija nuk i do lodrat? Mësojani këto dy lojëra nga fëmijëria juaj dhe e gjithë familja do të kënaqet nga lumturia

Këshilla për prindër
Gënjeshtra – shenjë për alarm: Edhe kur fëmija merr notë të dobët, urojani

Gënjeshtra – shenjë për alarm: Edhe kur fëmija merr notë të dobët, urojani

Prindër dhe fëmijë
Shenjat që tregojnë se fëmija është duke gënjyer

Shenjat që tregojnë se fëmija është duke gënjyer

Prindër dhe fëmijë
Çfarë fshihet në mendimet e fëmijëve

Çfarë fshihet në mendimet e fëmijëve

Fëmija juaj
Si t’i ndihmoni një fëmije të turpshëm: Tre hapa deri te vetëbesimi

Si t’i ndihmoni një fëmije të turpshëm: Tre hapa deri te vetëbesimi

Këshilla për prindër
A duhet që këpucët e para të fëmijëve të kenë shtresë anatomike?

A duhet që këpucët e para të fëmijëve të kenë shtresë anatomike?

Këshilla për prindër
Shkenca prezanton ‘mitrën e parë artificiale’ që lejon prindërit të zgjedhin tiparet e bebes! Çfarë duhet të dini

Shkenca prezanton ‘mitrën e parë artificiale’ që lejon prindërit të zgjedhin tiparet e bebes! Çfarë duhet të dini

Shëndetësi Lajme
Një gabim gjatë përgatitjes së qumështit të përshtatur mund të rrezikojë shëndetin e bebes

Një gabim gjatë përgatitjes së qumështit të përshtatur mund të rrezikojë shëndetin e bebes

Këshilla për prindër
Xhaketa e dimrit nuk është zgjedhje e mirë për fëmijën në ulësen e veturës

Xhaketa e dimrit nuk është zgjedhje e mirë për fëmijën në ulësen e veturës

Këshilla për prindër
Fëmijët që hanë kafjall para se të shkojnë në shkollë kanë dyfish shanse më të mëdha për nota më të mira

Fëmijët që hanë kafjall para se të shkojnë në shkollë kanë dyfish shanse më të mëdha për nota më të mira

Prindër dhe fëmijë
Fëmija i vogël – i preferuari i prindërve

Fëmija i vogël – i preferuari i prindërve

Prindër dhe fëmijë
Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Si të kuptoni se frymëmarrja e foshnjës dhe fëmijës tuaj është e keqe: Mjekja paralajmëron për këto gjëra

Këshilla mjekësore
E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

E dëshmon edhe shkenca: Aq më shumë kohë që shpenzoni me prindërit, aq më gjatë do të jetojnë

Shëndetësi Lajme
Mos u shtrini pranë fëmijëve tuaj kur ata bien në gjumë

Mos u shtrini pranë fëmijëve tuaj kur ata bien në gjumë

Këshilla për prindër
Si t’i themi fëmijës se dikush ka vdekur? Çfarë nuk duhet të bëjmë kurrë në momentet e dhimbjes

Si t’i themi fëmijës se dikush ka vdekur? Çfarë nuk duhet të bëjmë kurrë në momentet e dhimbjes

Këshilla për prindër
Kur dhe si duhet të ndërhyjnë prindërit në grindjet e fëmijëve?

Kur dhe si duhet të ndërhyjnë prindërit në grindjet e fëmijëve?

Këshilla për prindër
Pesë këshilla për të qenë më afër fëmijëve

Pesë këshilla për të qenë më afër fëmijëve

Këshilla për prindër
Adoleshentët e dashuruar: Si ta ndihmosh fëmijën pa ndërhyrë në ndjenjat e tij

Adoleshentët e dashuruar: Si ta ndihmosh fëmijën pa ndërhyrë në ndjenjat e tij

Këshilla Lifestyle
Prindër, kujdes: Sa më shumë që përpiqeni ta bëni të lumtur fëmijën, ai më pak do t’ju jetë falënderues!

Prindër, kujdes: Sa më shumë që përpiqeni ta bëni të lumtur fëmijën, ai më pak do t’ju jetë falënderues!

Këshilla për prindër
Zemërimi i djaloshit sepse mami nuk e puthi para se të shkonte në punë, reagimi i tij është i adhurueshëm

Zemërimi i djaloshit sepse mami nuk e puthi para se të shkonte në punë, reagimi i tij është i adhurueshëm

Fëmija juaj