LAJMI I FUNDIT:

Prindërimi

22 Artikuj

Privilegji i të qenit nënë, arritja më e madhe për Christina Aguileran

Privilegji i të qenit nënë, arritja më e madhe për Christina Aguileran

Yjet
Kjo është një shenjë e psikozës pastpartale që shfaqet pas lindjes: Emocione që mund ta shkatërrojnë një nënë

Kjo është një shenjë e psikozës pastpartale që shfaqet pas lindjes: Emocione që mund ta shkatërrojnë një nënë

Për nënat
Gabimet që i bëjnë çiftet kur bëhen prindër për herë të parë

Gabimet që i bëjnë çiftet kur bëhen prindër për herë të parë

Këshilla për prindër
Festimi i një dekade pune nga “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë!”

Festimi i një dekade pune nga “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë!”

Kosovë
Kim Kardashian tregon sfidat me të cilat përballet si nënë beqare

Kim Kardashian tregon sfidat me të cilat përballet si nënë beqare

Yjet
E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto pesë gjëra

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto pesë gjëra

Lifestyle
RMV: Prindërve që punojnë në sektorin publik dhe kanë fëmijë fillorist, sot iu takon ditë e lirë nga puna

RMV: Prindërve që punojnë në sektorin publik dhe kanë fëmijë fillorist, sot iu takon ditë e lirë nga puna

Maqedonia e Veriut
Rrëfimi i Alicia Silverstone për mënyrën alternative të rritjes së fëmijës: Ende fle me djalin 11 vjeçar dhe lahemi bashkë

Rrëfimi i Alicia Silverstone për mënyrën alternative të rritjes së fëmijës: Ende fle me djalin 11 vjeçar dhe lahemi bashkë

Prindër dhe fëmijë
Gabimet që i bëjnë më së shpeshti prindërit në raport me fëmijën e llastuar

Gabimet që i bëjnë më së shpeshti prindërit në raport me fëmijën e llastuar

Prindër dhe fëmijë
Dëshironi të jeni mik me fëmijën? Këto janë disavantazhet e një qasjeje të tillë

Dëshironi të jeni mik me fëmijën? Këto janë disavantazhet e një qasjeje të tillë

Prindër dhe fëmijë
Të mos u mësosh fëmijëve se si të zemërohen është e gabuar – bëni të kundërtën dhe mësojini se nuk ka asgjë të keqe të zemërohen

Të mos u mësosh fëmijëve se si të zemërohen është e gabuar – bëni të kundërtën dhe mësojini se nuk ka asgjë të keqe të zemërohen

Këshilla për prindër
Fëmijët të cilit i fshehin problemet nga prindërit zhvillojnë shprehi të rrezikshme

Fëmijët të cilit i fshehin problemet nga prindërit zhvillojnë shprehi të rrezikshme

Psikologji
Si të jesh një prind më i mirë

Si të jesh një prind më i mirë

Prindër dhe fëmijë
Pse prindërit dembelë mund të rrisin fëmijë të jashtëzakonshëm

Pse prindërit dembelë mund të rrisin fëmijë të jashtëzakonshëm

Lifestyle
Mësuesit shpjegojnë pse prindërit duhet të kontrollojnë telefonët e fëmijëve të tyre

Mësuesit shpjegojnë pse prindërit duhet të kontrollojnë telefonët e fëmijëve të tyre

Këshilla Lifestyle
Mos u ankohuni që fëmija nuk dëshiron të flejë pa ju në krevat – kjo në të vërtetë është gjë e mirë

Mos u ankohuni që fëmija nuk dëshiron të flejë pa ju në krevat – kjo në të vërtetë është gjë e mirë

Shëndetësi Lajme
Edhe meshkujt janë në shënjestër: Më shumë se gjysma e baballarëve theksojnë që kanë pasur kritika dhe presion për shkak të prindërimit

Edhe meshkujt janë në shënjestër: Më shumë se gjysma e baballarëve theksojnë që kanë pasur kritika dhe presion për shkak të prindërimit

Lifestyle
Mbani mend këshillën që Angelina Jolie sapo dha mbi prindërimin dhe fëmijët!

Mbani mend këshillën që Angelina Jolie sapo dha mbi prindërimin dhe fëmijët!

Psikoprofil
Hulumtimi ka treguar: A janë më të rreptë nënat apo baballarët?

Hulumtimi ka treguar: A janë më të rreptë nënat apo baballarët?

Shëndetësi Lajme
Sjellja e tillë e prindërve nxit që fëmijët të rriten gënjeshtarë dhe të papërgjegjshëm

Sjellja e tillë e prindërve nxit që fëmijët të rriten gënjeshtarë dhe të papërgjegjshëm

Këshilla për prindër
Pesë rregullat e arta të prindërimit sipas Kate Middleton

Pesë rregullat e arta të prindërimit sipas Kate Middleton

Këshilla për prindër
Si ndryshon MARTESA pas LINDJES SË FËMIJËVE. Ky rrëfim i sinqertë ka prekur shumë lexues

Si ndryshon MARTESA pas LINDJES SË FËMIJËVE. Ky rrëfim i sinqertë ka prekur shumë lexues

Psikoprofil