LAJMI I FUNDIT:

Presioni i gjakut

29 Artikuj

Rraskapitja, kokëdhimbja dhe dhimbjet tjera po bëhen më të zakonshme për shkak të ndryshimeve të motit!

Rraskapitja, kokëdhimbja dhe dhimbjet tjera po bëhen më të zakonshme për shkak të ndryshimeve të motit!

Këshilla mjekësore
Të mira për tretjen, lëkurën, ulin sheqerin dhe presionin e gjakut – dobitë e shumta nga kumbullat

Të mira për tretjen, lëkurën, ulin sheqerin dhe presionin e gjakut – dobitë e shumta nga kumbullat

Ushqim i shëndetshëm
Të biesh në gjumë herët rregullon presionin e gjakut

Të biesh në gjumë herët rregullon presionin e gjakut

Shëndetësi Lajme
Vlerat e presionit të gjakut ndryshojnë gjatë ditës, por jo çdo ndryshim është normal

Vlerat e presionit të gjakut ndryshojnë gjatë ditës, por jo çdo ndryshim është normal

Këshilla mjekësore
Sa është i dëshirueshëm niveli i tensionit, sheqerit dhe yndyrës në gjak?

Sa është i dëshirueshëm niveli i tensionit, sheqerit dhe yndyrës në gjak?

Këshilla mjekësore
Shumica gabojnë kur matin presionin e gjakut! Çfarë saktësisht tregojnë vlerat – një gjë është për alarm

Shumica gabojnë kur matin presionin e gjakut! Çfarë saktësisht tregojnë vlerat – një gjë është për alarm

Këshilla mjekësore
Çfarë ndodh me shtypjen e gjakut kur jeni duke fjetur gjatë natës

Çfarë ndodh me shtypjen e gjakut kur jeni duke fjetur gjatë natës

Shëndetësi Lajme
Çfarë tregon rënia e presionit të gjakut: Një sinjal që nuk duhet të injorohet

Çfarë tregon rënia e presionit të gjakut: Një sinjal që nuk duhet të injorohet

Shëndetësi Lajme
Ndikimi i ecjes në uljen e presionit të gjakut

Ndikimi i ecjes në uljen e presionit të gjakut

Këshilla mjekësore
Këta numra të rëndësishëm përcaktojnë shëndetin e zemrës

Këta numra të rëndësishëm përcaktojnë shëndetin e zemrës

Shëndetësi Lajme
Zakonet e dëmshme për presionin e gjakut

Zakonet e dëmshme për presionin e gjakut

Shëndetësi Lajme
Ndikimi i shtypjes së lartë të gjakut në tru dhe në kujtesë

Ndikimi i shtypjes së lartë të gjakut në tru dhe në kujtesë

Kujtesa
Nëse presioni i gjakut rritet gjatë qëndrimit në këmbë, rreziku i sulmit në zemër dhe goditjes në tru rritet

Nëse presioni i gjakut rritet gjatë qëndrimit në këmbë, rreziku i sulmit në zemër dhe goditjes në tru rritet

Shëndetësi Lajme
Mandarina mund të lehtësojë inflamacionin, të ulë kolesterolin dhe presionin e gjakut

Mandarina mund të lehtësojë inflamacionin, të ulë kolesterolin dhe presionin e gjakut

Të njohim produktet
Çfarë duhet të bëni kur ndryshon moti? Dy gjëra parandalojnë një rritje të presionit dhe njëra do t’ju shpëtojë

Çfarë duhet të bëni kur ndryshon moti? Dy gjëra parandalojnë një rritje të presionit dhe njëra do t’ju shpëtojë

Këshilla mjekësore
Dy mënyra të thjeshta për të mbajtur nën kontroll presionin e gjakut

Dy mënyra të thjeshta për të mbajtur nën kontroll presionin e gjakut

Shëndetësi Lajme
Nëse kjo gjë ju ndodh në dush, keni një problem me presionin e gjakut! Si të pranoni që një vlerë është e rrezikshme

Nëse kjo gjë ju ndodh në dush, keni një problem me presionin e gjakut! Si të pranoni që një vlerë është e rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Pak njerëz e dinë që ky çaj ul presionin e gjakut! Pini çdo mëngjes në vend të kafesë

Pak njerëz e dinë që ky çaj ul presionin e gjakut! Pini çdo mëngjes në vend të kafesë

Shëndetësi Lajme
Ul presionin e lartë të gjakut, ndihmon impotencën: Një shtesë pak e njohur jep më shumë energji çdo ditë

Ul presionin e lartë të gjakut, ndihmon impotencën: Një shtesë pak e njohur jep më shumë energji çdo ditë

Të njohim produktet
Çfarë duhet të bëni nëse presioni juaj i gjakut është shumë i ulët?

Çfarë duhet të bëni nëse presioni juaj i gjakut është shumë i ulët?

Shëndetësi Lajme
Ky ushtrim 5 minutësh për frymëmarrje ul presionin e gjakut më shumë se 30 minuta ushtrime kardio

Ky ushtrim 5 minutësh për frymëmarrje ul presionin e gjakut më shumë se 30 minuta ushtrime kardio

Shëndetësi Lajme
Presioni i gjakut: pse ndryshon dhe si ta matim siç duhet?

Presioni i gjakut: pse ndryshon dhe si ta matim siç duhet?

Shëndetësi Lajme
Presion i lartë i gjakut: Thonjtë, këmbët dhe venat tuaja mund të tregojnë rrezikun

Presion i lartë i gjakut: Thonjtë, këmbët dhe venat tuaja mund të tregojnë rrezikun

Shëndetësi Lajme
Matni presionin në të dy duart, sepse ndryshimi është një shenjë alarmi

Matni presionin në të dy duart, sepse ndryshimi është një shenjë alarmi

Shëndetësi Lajme