LAJMI I FUNDIT:

Policia e Maqedonisë

980 Artikuj

Aksident tragjik në Dellçevë, humbin jetën tre persona

Aksident tragjik në Dellçevë, humbin jetën tre persona

Maqedonia e Veriut
Arrestohet dhe lirohet një ndërmarrës në Maqedoni

Arrestohet dhe lirohet një ndërmarrës në Maqedoni

Bashkim Iljazi
Në Maqedoni, pezullohen nëpunës policorë për shkak të shkeljes së autorizimit zyrtar

Në Maqedoni, pezullohen nëpunës policorë për shkak të shkeljes së autorizimit zyrtar

Maqedonia e Veriut
Zhduken dy të mitur nga Shtëpia për përkujdesje të fëmijëve “25 Maji” në Shkup

Zhduken dy të mitur nga Shtëpia për përkujdesje të fëmijëve “25 Maji” në Shkup

Maqedonia e Veriut
Qeveria e Maqedonisë solli vendim për furnizim me uniforma për policinë

Qeveria e Maqedonisë solli vendim për furnizim me uniforma për policinë

Maqedonia e Veriut
Rrahje mes tifozëve të KF Shkupit dhe Vardarit, policia gjobit 15 persona

Rrahje mes tifozëve të KF Shkupit dhe Vardarit, policia gjobit 15 persona

Bashkim Iljazi
Padi penale për sulmuesin në Kërçovë, njëri nga të plagosurit në gjendje kritike

Padi penale për sulmuesin në Kërçovë, njëri nga të plagosurit në gjendje kritike

Maqedonia e Veriut
Tre padi penale kundër kryetarit të Komunës së Negotinës

Tre padi penale kundër kryetarit të Komunës së Negotinës

Bashkim Iljazi
Në afërsi të fshatit Kalishtë të Strugës zbulohen 30 kilogramë marihuanë

Në afërsi të fshatit Kalishtë të Strugës zbulohen 30 kilogramë marihuanë

Maqedonia e Veriut
Të zhdukura, një vajzë nga Shkupi, një grua nga Vinica

Të zhdukura, një vajzë nga Shkupi, një grua nga Vinica

Maqedonia e Veriut
Policia ankohet për kushte joadekuate dhe standard të ulët

Policia ankohet për kushte joadekuate dhe standard të ulët

Bashkim Iljazi
“Qytetarët e Maqedonisë me besim më të ulët në policinë dhe ushtrinë e shtetit”

“Qytetarët e Maqedonisë me besim më të ulët në policinë dhe ushtrinë e shtetit”

Bashkim Iljazi
Ministri Spasovski pjesë e Konventës për bashkëpunim policor të EJL-së në Kranjë

Ministri Spasovski pjesë e Konventës për bashkëpunim policor të EJL-së në Kranjë

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Qytetarët duhet të jenë të kënaqur nga policia (Video)

Spasovski: Qytetarët duhet të jenë të kënaqur nga policia (Video)

Bashkim Iljazi
Plumbat eksperimental largohen nga përdorimi për Policinë e Maqedonisë

Plumbat eksperimental largohen nga përdorimi për Policinë e Maqedonisë

Bashkim Iljazi
Sigurohen pamjet e para ku skuadra ‘Skëndërbeu’ terrorizohet nga policia e Maqedonisë (Video)

Sigurohen pamjet e para ku skuadra ‘Skëndërbeu’ terrorizohet nga policia e Maqedonisë (Video)

Emir Hamzai
Bashkëpunimi ndërmjet policisë së Shqipërisë dhe asaj të Maqedonisë shembull për vendet tjera

Bashkëpunimi ndërmjet policisë së Shqipërisë dhe asaj të Maqedonisë shembull për vendet tjera

Maqedonia e Veriut
Denoncim i rremë për bombë në një bankë në Shkup

Denoncim i rremë për bombë në një bankë në Shkup

Maqedonia e Veriut
Shkup, arrestohen dy persona për shitje joligjore të brendeve të Realit dhe Manchesterit

Shkup, arrestohen dy persona për shitje joligjore të brendeve të Realit dhe Manchesterit

Bashkim Iljazi
Arrestohet shitësi i parë joligjor i biletave për ndeshjen e “UEFA Super Cup”

Arrestohet shitësi i parë joligjor i biletave për ndeshjen e “UEFA Super Cup”

Bashkim Iljazi
Bashkëpunim i shkëlqyer ndërmjet policëve të Shqipërisë dhe Maqedonisë

Bashkëpunim i shkëlqyer ndërmjet policëve të Shqipërisë dhe Maqedonisë

Shaqir Dogani
Sulmohen tre policë në Tetovë

Sulmohen tre policë në Tetovë

Bashkim Iljazi
Policia arrestoi anëtarë të partisë “E majta” të cilët protestuan kundër forcave amerikane (Video)

Policia arrestoi anëtarë të partisë “E majta” të cilët protestuan kundër forcave amerikane (Video)

Bashkim Iljazi
Grujovski dhe Boshkovski tre ditë me radhë në arrati

Grujovski dhe Boshkovski tre ditë me radhë në arrati

Bashkim Iljazi