LAJMI I FUNDIT:

Policia e Maqedonisë

987 Artikuj

Pas tre muajve, trupi i Fatmës që u vra nga Policia e Maqedonisë i dorëzohet familjes

Pas tre muajve, trupi i Fatmës që u vra nga Policia e Maqedonisë i dorëzohet familjes

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Për të gjitha institucionet që veprojnë me të dhëna personale ka rregulla dhe procedura të veçanta

Spasovski: Për të gjitha institucionet që veprojnë me të dhëna personale ka rregulla dhe procedura të veçanta

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni me detaje për arrestimet e sotme: Kallëzim penal kundër 15 personave, është dëmtuar buxheti i shtetit për 840 mijë euro

MPB Maqedoni me detaje për arrestimet e sotme: Kallëzim penal kundër 15 personave, është dëmtuar buxheti i shtetit për 840 mijë euro

Maqedonia e Veriut
Bastisje në disa lokacione në Shkup – arrestohen biznesmenë, inspektorë si dhe funksionarë të BDI-së

Bastisje në disa lokacione në Shkup – arrestohen biznesmenë, inspektorë si dhe funksionarë të BDI-së

Maqedonia e Veriut
Kallëzim penal kundër dy personave nga Shkupi, falsifikuan lejet për vozitje

Kallëzim penal kundër dy personave nga Shkupi, falsifikuan lejet për vozitje

Kronikë e Zezë
Me para në duar e punësuara në MPB ua pagoi qytetarëve dokumentet personale, përvetësoi 600 mijë denarë

Me para në duar e punësuara në MPB ua pagoi qytetarëve dokumentet personale, përvetësoi 600 mijë denarë

Kronikë e Zezë
130 gjoba për shoferët në Shkup, 14 për tejkalim të shpejtësisë

130 gjoba për shoferët në Shkup, 14 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Kërkohej me urdhër qendror, arrestohet 25-vjeçari nga Shkupi

Kërkohej me urdhër qendror, arrestohet 25-vjeçari nga Shkupi

Kronikë e Zezë
Sot regjim i posaçëm komunikacioni në Shkup

Sot regjim i posaçëm komunikacioni në Shkup

Shkupi
MPB Maqedoni konfiskon 225 kilogramë drogë me vlerë prej gjysmë milion euro

MPB Maqedoni konfiskon 225 kilogramë drogë me vlerë prej gjysmë milion euro

Kronikë e Zezë
Mbi 1600 kundërvajtje për një muaj nga motoçiklistët në Maqedoni

Mbi 1600 kundërvajtje për një muaj nga motoçiklistët në Maqedoni

Kronikë e Zezë
Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon rritje pagash

Sindikata e policisë në Maqedoni kërkon rritje pagash

Maqedonia e Veriut
MPB me detaje për arrestimin e ish-kryetarit të Komunës Qendër, dyshohet për shpërlarje parash në projektin “Shkupi 2014”

MPB me detaje për arrestimin e ish-kryetarit të Komunës Qendër, dyshohet për shpërlarje parash në projektin “Shkupi 2014”

Maqedonia e Veriut
Shkup, arrestohet ish-kryetari i Komunës Qendër

Shkup, arrestohet ish-kryetari i Komunës Qendër

Kronikë e Zezë
128 gjoba për shoferët në Shkup, 33 për tejkalim të shpejtësisë

128 gjoba për shoferët në Shkup, 33 për tejkalim të shpejtësisë

Maqedonia e Veriut
Armatim i të gjitha llojeve është gjetur në shtëpinë e një 71-vjeçari nga Krusheva

Armatim i të gjitha llojeve është gjetur në shtëpinë e një 71-vjeçari nga Krusheva

Kronikë e Zezë
251 shoferë të gjobitur në Shkup, 136 për tejkalim të shpejtësisë

251 shoferë të gjobitur në Shkup, 136 për tejkalim të shpejtësisë

Shkupi
Bastisje në Manastir, arrestohet një 54-vjeçare për posedim të lëndëve narkotike

Bastisje në Manastir, arrestohet një 54-vjeçare për posedim të lëndëve narkotike

Kronikë e Zezë
Shkupjani kishte vjedhur 450 litra karburantë para një viti, dje u arrestua nga policia

Shkupjani kishte vjedhur 450 litra karburantë para një viti, dje u arrestua nga policia

Kronikë e Zezë
Nga sot jepet bonus paga për punonjësit e Ministrisë së Brendshme të Maqedonisë

Nga sot jepet bonus paga për punonjësit e Ministrisë së Brendshme të Maqedonisë

Kronikë e Zezë
Policia e Tetovës: Qytetarët të mos shqetësohen, policët do të praktikojnë të shtëna

Policia e Tetovës: Qytetarët të mos shqetësohen, policët do të praktikojnë të shtëna

Komunat
Spasovski: Është rritur efikasiteti në zbulimin e kontrabanduesve të emigrantëve

Spasovski: Është rritur efikasiteti në zbulimin e kontrabanduesve të emigrantëve

Maqedonia e Veriut
154 gjoba në Shkup, 21 për vozitje të shpejtë

154 gjoba në Shkup, 21 për vozitje të shpejtë

Maqedonia e Veriut
Arrestohen dy persona në Shkup, shantazhuan me video eksplicite një 21-vjeçar

Arrestohen dy persona në Shkup, shantazhuan me video eksplicite një 21-vjeçar

Kronikë e Zezë