LAJMI I FUNDIT:

Play Station

32 Artikuj

Së shpejti do të vjen “Street Fighter 6” për Play Station

Së shpejti do të vjen “Street Fighter 6” për Play Station

Lojëra
PlayStation i shtyn kufijtë, tani e tutje në tastierë edhe Discord

PlayStation i shtyn kufijtë, tani e tutje në tastierë edhe Discord

Lojëra
Sony Play Station 5 mund të jetë pjesë e një veture të re të Hondas

Sony Play Station 5 mund të jetë pjesë e një veture të re të Hondas

Lojëra
Hakerët gjetën një mënyrë të re për të “hakuar” PlayStation 5

Hakerët gjetën një mënyrë të re për të “hakuar” PlayStation 5

Lajme Teknologji
Play Station 5 tani mbështet rezolucionin 1440p

Play Station 5 tani mbështet rezolucionin 1440p

Lojëra
Ky është kontrolluesi DualSense Edge për PlayStation 5

Ky është kontrolluesi DualSense Edge për PlayStation 5

Lojëra
Çfarë ndryshimesh na presin në tregun e videolojërave?

Çfarë ndryshimesh na presin në tregun e videolojërave?

Lojëra
Lojtarët përballen me rritje të çmimit të PlayStation 5, por jo edhe të konsolave

Lojtarët përballen me rritje të çmimit të PlayStation 5, por jo edhe të konsolave

Lojëra
Seti i ri i PlayStation VR 2 do të vjen në 2023

Seti i ri i PlayStation VR 2 do të vjen në 2023

Lojëra
Sony përgatit emulatorin PS3 për PS5?

Sony përgatit emulatorin PS3 për PS5?

Lojëra
Play Station njoftoi ndryshime të mëdha

Play Station njoftoi ndryshime të mëdha

Lojëra
Toyota Yaris GT7 vjen me një tastierë Play Station 5 dhe një lojë Gran Turismo

Toyota Yaris GT7 vjen me një tastierë Play Station 5 dhe një lojë Gran Turismo

Auto Lajme
Një nga veçoritë më të mira të Play Station 5 po testohet për iPhone dhe iPad

Një nga veçoritë më të mira të Play Station 5 po testohet për iPhone dhe iPad

Lajme Teknologji
Play Station ka prezantuar ngjyrat e reja të konzollave për Play Station 5

Play Station ka prezantuar ngjyrat e reja të konzollave për Play Station 5

Lojëra
“Call of the Mountain”, loja e parë me VR2 që sjell një eksperiencë të re unike

“Call of the Mountain”, loja e parë me VR2 që sjell një eksperiencë të re unike

Lojëra
Edhe dy video-lojëra pritet të vijnë në Play Station 5 – Mortal Shell dhe Goodfall

Edhe dy video-lojëra pritet të vijnë në Play Station 5 – Mortal Shell dhe Goodfall

Lojëra
Iniciativë e jashtëzakonshme nga “Radar”: Për 15 minuta mblodhi 10 mijë euro, disa “Play Station” dhe televizorë për repartin ku trajtohen fëmijët me leukemi në QKUK

Iniciativë e jashtëzakonshme nga “Radar”: Për 15 minuta mblodhi 10 mijë euro, disa “Play Station” dhe televizorë për repartin ku trajtohen fëmijët me leukemi në QKUK

Sociale
Sërish ka mungesa, Sony redukton prodhimin e konzolave Play Station 5

Sërish ka mungesa, Sony redukton prodhimin e konzolave Play Station 5

Lojëra
Sony ka shitur më shumë se 13.4 milionë kopje të konsolës PlayStation 5

Sony ka shitur më shumë se 13.4 milionë kopje të konsolës PlayStation 5

Lojëra
Video-loja “God of War” vjen në PC në janar, shikoni trailerin

Video-loja “God of War” vjen në PC në janar, shikoni trailerin

Lojëra
Squid Game pritet të bëhet edhe video-lojë për Play Station

Squid Game pritet të bëhet edhe video-lojë për Play Station

Lojëra
Lojtarët e Play Station shkarkojnë 60 milionë lojëra si pjesë e nismës “Luaj në shtëpi”

Lojtarët e Play Station shkarkojnë 60 milionë lojëra si pjesë e nismës “Luaj në shtëpi”

Lojëra
Sony zbulon realitetin virtual të së ardhmes përmes PlayStation VR

Sony zbulon realitetin virtual të së ardhmes përmes PlayStation VR

Lajme Teknologji
Arrin një videolojë e re – personazhi kryesor është një mace e braktisur

Arrin një videolojë e re – personazhi kryesor është një mace e braktisur

Lojëra