LAJMI I FUNDIT:

Pjetër Shala

89 Artikuj

Deputetja Time Kadrijaj dëshmon në gjykimin ndaj Pjetër Shalës, flet për kohën kur është kyçur në UÇK

Deputetja Time Kadrijaj dëshmon në gjykimin ndaj Pjetër Shalës, flet për kohën kur është kyçur në UÇK

Kosovë
Gjykimi ndaj Pjetër Shalës, dëshmitari Hoxha thotë se po i prezantohen fotografi që nuk i ka parë më herët

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës, dëshmitari Hoxha thotë se po i prezantohen fotografi që nuk i ka parë më herët

Drejtësi
Pjetër Shala i reagon Speciales: Kjo gjykatë nuk është për të bërë skenarë të filmave

Pjetër Shala i reagon Speciales: Kjo gjykatë nuk është për të bërë skenarë të filmave

Drejtësi
Dëshmitari Koqinaj: Për Pjetër Shalën kam dëgjuar vetëm kur ka filluar gjykimi ndaj tij

Dëshmitari Koqinaj: Për Pjetër Shalën kam dëgjuar vetëm kur ka filluar gjykimi ndaj tij

Drejtësi
Dëshmitari thotë se për Pjetër Shalën dëgjoi për herë të parë në televizor, kur filloi procesi gjyqësor ndaj tij

Dëshmitari thotë se për Pjetër Shalën dëgjoi për herë të parë në televizor, kur filloi procesi gjyqësor ndaj tij

Drejtësi
Mahmuti thotë se UÇK-ja nuk ka vrarë civilë, mohon se është autor i komunikatës 59

Mahmuti thotë se UÇK-ja nuk ka vrarë civilë, mohon se është autor i komunikatës 59

Drejtësi
Seanca gjyqësore u përcoll me ndërprerje të pyetjeve të mbrojtjes dhe dëshmitarit Bardhyl Mahmuti, reagon Pjetër Shala

Seanca gjyqësore u përcoll me ndërprerje të pyetjeve të mbrojtjes dhe dëshmitarit Bardhyl Mahmuti, reagon Pjetër Shala

Drejtësi
Bardhyl Mahmuti udhëton për në Hagë – do të jetë dëshmitar i mbrojtjes në gjykimin ndaj Pjetër Shalës

Bardhyl Mahmuti udhëton për në Hagë – do të jetë dëshmitar i mbrojtjes në gjykimin ndaj Pjetër Shalës

Drejtësi
​Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese hedh poshtë referimin e Shalës për shkeljet e të drejtave themelore

​Dhoma e Specializuar e Gjykatës Kushtetuese hedh poshtë referimin e Shalës për shkeljet e të drejtave themelore

Drejtësi
Mbrojtja e Shalës fillon paraqitjen e provave më 18 shtator

Mbrojtja e Shalës fillon paraqitjen e provave më 18 shtator

Drejtësi
​Trupi gjykues refuzon pesë dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja e Pjetër Shalës

​Trupi gjykues refuzon pesë dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja e Pjetër Shalës

Drejtësi
Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Gjykata Speciale ofron informacione të përditësuara mbi gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve, si dhe për rastin e Shalës e Mustafës

Drejtësi
Mbrojtja e Shalës: Shumë persona ngurruan të flasin me ne

Mbrojtja e Shalës: Shumë persona ngurruan të flasin me ne

Kosovë
Përfundon seanca, të enjten mbahet konferenca përgatitore për mbrojtjen e Pjetër Shalës

Përfundon seanca, të enjten mbahet konferenca përgatitore për mbrojtjen e Pjetër Shalës

Drejtësi
​Caktohet data kur mbrojtja e Pjetër Shalës do të fillojë paraqitjen e provave

​Caktohet data kur mbrojtja e Pjetër Shalës do të fillojë paraqitjen e provave

Drejtësi
Gjykimi ndaj Pjetër Shalës, përfundon dëshminë eksperti mjeko-ligjor Marek Gasior

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës, përfundon dëshminë eksperti mjeko-ligjor Marek Gasior

Politikë
Në gjykimin e Pjetër Shalës dëshmitari flet për dy raporte gjenetike

Në gjykimin e Pjetër Shalës dëshmitari flet për dy raporte gjenetike

Drejtësi
​Anulohen dy seanca, gjykimi ndaj Shalës vazhdon me 16 qershor

​Anulohen dy seanca, gjykimi ndaj Shalës vazhdon me 16 qershor

Kosovë
Gjykimi kundër Shalës, dëshmia e dëshmitarit të shtatë pritet të përfundojë sot

Gjykimi kundër Shalës, dëshmia e dëshmitarit të shtatë pritet të përfundojë sot

Drejtësi
Mbrojtja e Shalës përfundoi pyetjet ndaj dëshmitarit të shtatë

Mbrojtja e Shalës përfundoi pyetjet ndaj dëshmitarit të shtatë

Drejtësi
Mbrojtja e Shalës vazhdon edhe sot me kundra-pyetje për dëshmitarin e shtatë

Mbrojtja e Shalës vazhdon edhe sot me kundra-pyetje për dëshmitarin e shtatë

Drejtësi
Përfundon seanca ndaj Pjetër Shalës, dëshmitari i shtatë pritet të vazhdojë dëshminë edhe nesër

Përfundon seanca ndaj Pjetër Shalës, dëshmitari i shtatë pritet të vazhdojë dëshminë edhe nesër

Drejtësi
Vazhdon gjykimi kundër Shalës, dëshmitari i shtatë intervistohet në seancë private

Vazhdon gjykimi kundër Shalës, dëshmitari i shtatë intervistohet në seancë private

Drejtësi
Dëshmitari i shtatë po vazhdon të përgjigjet në pyetjet e mbrojtjes së Pjetër Shalës në seancë private

Dëshmitari i shtatë po vazhdon të përgjigjet në pyetjet e mbrojtjes së Pjetër Shalës në seancë private

Drejtësi