LAJMI I FUNDIT:

Pjelloria

14 Artikuj

Vera e kuqe i rritë shanset e grave për të mbetur shtatzënë  

Vera e kuqe i rritë shanset e grave për të mbetur shtatzënë  

Shëndetësi Lajme
Në çfarë moshe duhet të mbetni shtatzënë për herë të parë nëse i dëshironi më shumë se dy fëmijë

Në çfarë moshe duhet të mbetni shtatzënë për herë të parë nëse i dëshironi më shumë se dy fëmijë

Dua bebe
A ndikon çiklizmi në pjellori te meshkujt?

A ndikon çiklizmi në pjellori te meshkujt?

Shëndetësi Lajme
Çfarë të bëni kur nuk mund të mbeteni shtatzënë për herë të dytë

Çfarë të bëni kur nuk mund të mbeteni shtatzënë për herë të dytë

Shtatzëna
A doni një fëmijë? Pesë shenja se jeni pjellore mu tani

A doni një fëmijë? Pesë shenja se jeni pjellore mu tani

Dua bebe
A duhet të heqim dorë nga kafeina, alkooli dhe sheqeri nëse duam të kemi fëmijë?

A duhet të heqim dorë nga kafeina, alkooli dhe sheqeri nëse duam të kemi fëmijë?

Dua bebe
Depresioni dhe shtatzënia e ndërmjetësuar

Depresioni dhe shtatzënia e ndërmjetësuar

Dua bebe
Sa kohë nevojitet për të mbetur shtatzënë

Sa kohë nevojitet për të mbetur shtatzënë

Shtatzëna
Nëse dëshironi të mbeteni shtatzënë hani pemë dhe perime, mirëpo jo cilado qofshin

Nëse dëshironi të mbeteni shtatzënë hani pemë dhe perime, mirëpo jo cilado qofshin

Ushqim i shëndetshëm
Si ndikon në penis të fjeturit me brekë ‘boksere’?

Si ndikon në penis të fjeturit me brekë ‘boksere’?

Këshilla mjekësore
Femrat më pjellore janë më tërheqëse edhe për gratë tjera, lëre më për meshkujt…

Femrat më pjellore janë më tërheqëse edhe për gratë tjera, lëre më për meshkujt…

Femra
Pritet të testohet vaksina e re kundër klamidisë, infeksion tejet i rrezikshëm për gratë

Pritet të testohet vaksina e re kundër klamidisë, infeksion tejet i rrezikshëm për gratë

Shëndetësi Lajme
Katër fakte interesante për spermën që çdo mashkull duhet t’i dijë

Katër fakte interesante për spermën që çdo mashkull duhet t’i dijë

Të tjera
Meshkuj, mos dilni shumë në diell…mund të mos keni fëmijë

Meshkuj, mos dilni shumë në diell…mund të mos keni fëmijë

Shëndetësi Lajme