LAJMI I FUNDIT:

Pite

38 Artikuj

Pite me fileta pule e pjekur në salcë ajke: Drekë e shpejtë që nuk mund ta harroni!

Pite me fileta pule e pjekur në salcë ajke: Drekë e shpejtë që nuk mund ta harroni!

Nga duart tua
Pite me djathë sipas recetës së vjetër boshnjake!

Pite me djathë sipas recetës së vjetër boshnjake!

Oreksndjellëse
Pite nga fasulja: Është e mirë për racion, por edhe për shtesë të ushqimit

Pite nga fasulja: Është e mirë për racion, por edhe për shtesë të ushqimit

Nga duart tua
Recetë e vjetër për pite me lakra turshi

Recetë e vjetër për pite me lakra turshi

Oreksndjellëse
Nëse nuk dini çfarë të hani sot: Pite sipas recetës së gjysheve tona

Nëse nuk dini çfarë të hani sot: Pite sipas recetës së gjysheve tona

Nga duart tua
Kështu bëhen petët për pite në shtëpi

Kështu bëhen petët për pite në shtëpi

Nga duart tua
Pite mrekullueshme e shpejtë me mollë të cilën duhet patjetër ta provoni

Pite mrekullueshme e shpejtë me mollë të cilën duhet patjetër ta provoni

Oreksndjellëse
Pite shtëpie me qershi të karamelizuara: Ëmbëlsirë e lëngshme, freskuese dhe e lirë!

Pite shtëpie me qershi të karamelizuara: Ëmbëlsirë e lëngshme, freskuese dhe e lirë!

Nga duart tua
Pite sarajevase me suxhuk: Pite shumë e shijshme me patate!

Pite sarajevase me suxhuk: Pite shumë e shijshme me patate!

Oreksndjellëse
Pite me speca të pjekur: Ky ushqim i shijshëm do të adhurohet nga të gjithë

Pite me speca të pjekur: Ky ushqim i shijshëm do të adhurohet nga të gjithë

Oreksndjellëse
Pite kërcëlluese me mollë: Desert tepër i shijshëm për të gjitha gjeneratat!

Pite kërcëlluese me mollë: Desert tepër i shijshëm për të gjitha gjeneratat!

Oreksndjellëse
E shijshme për çdo rast: Pite me hajvar dhe kërpudha!

E shijshme për çdo rast: Pite me hajvar dhe kërpudha!

Nga duart tua
Pite me ujë të gazuar: Shumë e butë dhe e shijshme!

Pite me ujë të gazuar: Shumë e butë dhe e shijshme!

Nga duart tua
Byrek i njelmët në mënyrën turke: Pitja e njohur me djathë në formë zarfi

Byrek i njelmët në mënyrën turke: Pitja e njohur me djathë në formë zarfi

Kuzhina e huaj
Pite me jogurt

Pite me jogurt

Kuzhina tradicionale
Kërcëlluese, por shkrihet në gojë: Pitja nga çokollata – fantazi nga tre përbërës

Kërcëlluese, por shkrihet në gojë: Pitja nga çokollata – fantazi nga tre përbërës

Oreksndjellëse
Byrek ose pite me mish pa petë

Byrek ose pite me mish pa petë

Oreksndjellëse
Pite me reçel dredhëzash: Ëmbëlsirë e përsosur që askush nuk mund t’i rezistojë!

Pite me reçel dredhëzash: Ëmbëlsirë e përsosur që askush nuk mund t’i rezistojë!

Oreksndjellëse
Pite e shpejtë me patate: E shijshme për çdo rast!

Pite e shpejtë me patate: E shijshme për çdo rast!

Kuzhina tradicionale
Pite me mish, e mbushur me birrë: Drekë që nuk do të harrohet!

Pite me mish, e mbushur me birrë: Drekë që nuk do të harrohet!

Nga duart tua
Pite me oriz dhe presh: Receta më e shijshme për çdo rast!

Pite me oriz dhe presh: Receta më e shijshme për çdo rast!

Oreksndjellëse
Specialitete nga buka bajat: Pite spanjolle me hajvar

Specialitete nga buka bajat: Pite spanjolle me hajvar

Kuzhina e huaj
Pite nga buka bajat: Shumë e shijshme, do të kurseni dhe do ta shijojë e gjithë familja!

Pite nga buka bajat: Shumë e shijshme, do të kurseni dhe do ta shijojë e gjithë familja!

Nga duart tua
Pite me mish të bluar dhe djathë të grirë

Pite me mish të bluar dhe djathë të grirë

Nga duart tua