LAJMI I FUNDIT:

Pilates

18 Artikuj

Për një linjë ëndrrash: Njëzet minuta nga ushtrimet më të mira për muskujt e kofshëve dhe vitheve

Për një linjë ëndrrash: Njëzet minuta nga ushtrimet më të mira për muskujt e kofshëve dhe vitheve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
10 përfitime nga Pilates që ne po na bindin ta fillojmë, qoftë edhe për pak minuta në ditë

10 përfitime nga Pilates që ne po na bindin ta fillojmë, qoftë edhe për pak minuta në ditë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Nëse dëshironi që të gjithë të kthejnë shikimin te ju, bëni 15 minuta ushtrime Pilates për vithet

Nëse dëshironi që të gjithë të kthejnë shikimin te ju, bëni 15 minuta ushtrime Pilates për vithet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Një ushtrim për formë të përsosur për të cilin betohet Melania Trump

Një ushtrim për formë të përsosur për të cilin betohet Melania Trump

Psikoprofil
Këto ushtrime janë shpëtim për këdo që vuan nga dhimbjet kronike të shpinës

Këto ushtrime janë shpëtim për këdo që vuan nga dhimbjet kronike të shpinës

Të tjera
Tri mënyra për të ndaluar fryrjen – ushtrimet kryesore që duhet të provoni

Tri mënyra për të ndaluar fryrjen – ushtrimet kryesore që duhet të provoni

Si të…
Organizata “She Inspires” promovon mirëqenien përmes jogës, në zemër të Prishtinës

Organizata “She Inspires” promovon mirëqenien përmes jogës, në zemër të Prishtinës

Joga
Ushtrime pilates për humbje peshe dhe tendosje të këmbëve, si dhe formësimin e vitheve!

Ushtrime pilates për humbje peshe dhe tendosje të këmbëve, si dhe formësimin e vitheve!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Trajnim në shtëpi: Ushtrime me një top të vogël pilates për barkun dhe vithet

Trajnim në shtëpi: Ushtrime me një top të vogël pilates për barkun dhe vithet

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Eliminoni shtresat yndyrore nga stomaku gjatë menopauzës: Tri ushtrime të lehta për dobësim

Eliminoni shtresat yndyrore nga stomaku gjatë menopauzës: Tri ushtrime të lehta për dobësim

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ushtrime për eliminimin e shtresave yndyrore nga shpina dhe kërdhokullat: Pilates i shkurtër prej tre minutash

Ushtrime për eliminimin e shtresave yndyrore nga shpina dhe kërdhokullat: Pilates i shkurtër prej tre minutash

Të tjera
Ushtrime pilates kundër fryrjes: Treningu prej 10 minutave për stomak të sheshtë

Ushtrime pilates kundër fryrjes: Treningu prej 10 minutave për stomak të sheshtë

Të tjera
Këto janë bukuroshet të cilat tërhoqën vëmendjen duke bërë pilates në natyrën e bukur të Jugut të Shqipërisë

Këto janë bukuroshet të cilat tërhoqën vëmendjen duke bërë pilates në natyrën e bukur të Jugut të Shqipërisë

Po Flitet
Një ushtrim që sulmon të gjitha zonat kritike: Forcon këmbët, vithet dhe stomakun! (video)

Një ushtrim që sulmon të gjitha zonat kritike: Forcon këmbët, vithet dhe stomakun! (video)

Ndërtim i muskujve
Ushtrimi pilates do t’ju mundësojë të keni bel të hollë dhe të ngushtë (Video)

Ushtrimi pilates do t’ju mundësojë të keni bel të hollë dhe të ngushtë (Video)

Fitnes në shtëpi
Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)

Merrni “shtagat“ tuaja: Ushtrime për tërë trupin të cilat e kanë pushtuar botën! (video)

Kardio ushtrime
Tri lëvizje të duhura për një bark të sheshtë

Tri lëvizje të duhura për një bark të sheshtë

Fitnes në shtëpi
Performanca Pilates

Performanca Pilates

Sport / Fitnes