LAJMI I FUNDIT:

Piktura

220 Artikuj

Afresket e Kapelës Sistine

Afresket e Kapelës Sistine

Piktura
Piktura e famshme e Marilyn Monroe thyen rekord shitjeje prej 195 milionë dollarësh

Piktura e famshme e Marilyn Monroe thyen rekord shitjeje prej 195 milionë dollarësh

Yjet
Zbulohet vendi në sfondin e Mona Lizës

Zbulohet vendi në sfondin e Mona Lizës

Cult+
Vepra e Degasit riemërohet nga “Valltaret ruse” në “Valltaret ukrainase”

Vepra e Degasit riemërohet nga “Valltaret ruse” në “Valltaret ukrainase”

Piktura
Piktori i luftës

Piktori i luftës

Piktura
Detajet e kryeveprave të Mikelanxhelos që përcaktuan Rilindjen italiane

Detajet e kryeveprave të Mikelanxhelos që përcaktuan Rilindjen italiane

Skulptura
Figura në këtë pikturë “ndryshon moshë” varësisht nga këndi që e shikoni

Figura në këtë pikturë “ndryshon moshë” varësisht nga këndi që e shikoni

Interesante
Pse portretet na magjepsin?

Pse portretet na magjepsin?

Piktura
Gratë që qeshin janë të rrezikshme!?

Gratë që qeshin janë të rrezikshme!?

Piktura
Kjo pikturë u shit për 45 milionë dollarë

Kjo pikturë u shit për 45 milionë dollarë

Kuriozitete
“Dy Fridat” dhe heroina e dhimbjes

“Dy Fridat” dhe heroina e dhimbjes

Piktura
Rizbulimi i Shqipërisë nga artistët evropianë

Rizbulimi i Shqipërisë nga artistët evropianë

Piktura
Lekë Tasi pas 44 vitesh i ekspozon vizatimet e bëra fshehtas si internuar në Grabjan

Lekë Tasi pas 44 vitesh i ekspozon vizatimet e bëra fshehtas si internuar në Grabjan

Cult+
Kandinsky, artisti që pikturoi muzikën

Kandinsky, artisti që pikturoi muzikën

Piktura
Leksion për studentët e artit

Leksion për studentët e artit

PamArt
“Britma”, Mona Liza e artit modern

“Britma”, Mona Liza e artit modern

Piktura
Pikturat e Pikasos që qëndruan për dy dekada të varura në një restorant janë shitur për më shumë se 100 milionë dollarë

Pikturat e Pikasos që qëndruan për dy dekada të varura në një restorant janë shitur për më shumë se 100 milionë dollarë

Nga Bota
Kopshti i kënaqësive tokësore

Kopshti i kënaqësive tokësore

Piktura
Pesë veprat e famshme të vjedhura të artit, ende të pagjetura

Pesë veprat e famshme të vjedhura të artit, ende të pagjetura

Cult+
Nga vijmë? Çfarë jemi? Ku po shkojmë?

Nga vijmë? Çfarë jemi? Ku po shkojmë?

Piktura
Van Goghu dhe plaku i lodhur

Van Goghu dhe plaku i lodhur

Cult+
Nuk është Mona, është Moona!

Nuk është Mona, është Moona!

Cult+
Lamtumirë Rrapi i Tabakëve

Lamtumirë Rrapi i Tabakëve

Kujtesa
Ku është piktura më e shtrenjtë në botë?

Ku është piktura më e shtrenjtë në botë?

Filmi