LAJMI I FUNDIT:

Pikat kufitare

27 Artikuj

Edhe sot kolona të gjata në pikat kufitare, në Merdar pritjet mbi 3 orë

Edhe sot kolona të gjata në pikat kufitare, në Merdar pritjet mbi 3 orë

Kosovë
Gjendja në pikat kufitare Merdar dhe Dheu i Bardhë, qytetarët presin deri në 90 minuta për të dalë nga Kosova

Gjendja në pikat kufitare Merdar dhe Dheu i Bardhë, qytetarët presin deri në 90 minuta për të dalë nga Kosova

Kosovë
Vazhdojnë kolonat në dy pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdar

Vazhdojnë kolonat në dy pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdar

Kosovë
Për të hyrë në Serbi nga Hungaria – automjetet presin deri në tri orë në Roszke, Horgosh rreth 60 minuta

Për të hyrë në Serbi nga Hungaria – automjetet presin deri në tri orë në Roszke, Horgosh rreth 60 minuta

Serbia
Lirohen për qarkullim tri pikat kufitare me Serbinë

Lirohen për qarkullim tri pikat kufitare me Serbinë

Kosovë
Vazhdojnë të mbesin të bllokuara rrugët në drejtim të tri pikave kufitare me Serbinë

Vazhdojnë të mbesin të bllokuara rrugët në drejtim të tri pikave kufitare me Serbinë

Kosovë
Ikin emigrantët pas festave, fluks udhëtarësh në të gjitha pikat e kalimit kufitar të Shqipërisë

Ikin emigrantët pas festave, fluks udhëtarësh në të gjitha pikat e kalimit kufitar të Shqipërisë

Shqipëri
Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura

Pikat kufitare Bërnjak dhe Jarinë ende të mbyllura

Kosovë
Pika kufitare në Merdar lirohet për qarkullim

Pika kufitare në Merdar lirohet për qarkullim

Kosovë
Policia e Kosovës: Pika kufitare në Merdar vazhdon të jetë e mbyllur, qytetarët të shfrytëzojnë pikat tjerat kufitare

Policia e Kosovës: Pika kufitare në Merdar vazhdon të jetë e mbyllur, qytetarët të shfrytëzojnë pikat tjerat kufitare

Kosovë
Mbyllja e vendkalimit kufitar në Merdar, MPJD fton bashkatdhetarët t’i shfrytëzojnë pikat tjera kufitare për qarkullim

Mbyllja e vendkalimit kufitar në Merdar, MPJD fton bashkatdhetarët t’i shfrytëzojnë pikat tjera kufitare për qarkullim

Kosovë
Viziton pikat kufitare në veri, Sveçla i kënaqur me motivimin e lartë të zyrtarëve policorë

Viziton pikat kufitare në veri, Sveçla i kënaqur me motivimin e lartë të zyrtarëve policorë

Kosovë
Serbia vendos afishe në pikat kufitare: Nuk e njohim Pavarësinë e Kosovës

Serbia vendos afishe në pikat kufitare: Nuk e njohim Pavarësinë e Kosovës

Kosovë
Fluksi i pritjeve në pikën kufitare të Merdarës deri në dy orë

Fluksi i pritjeve në pikën kufitare të Merdarës deri në dy orë

Kosovë
Pas heqjes së barrikadave, pritje vetëm deri në 10 minuta në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak

Pas heqjes së barrikadave, pritje vetëm deri në 10 minuta në pikat kufitare Jarinje dhe Bërnjak

Kosovë
​Fluks në pikat e kalimit kufitar, pritjet më të gjata te Dheu i Bardhë

​Fluks në pikat e kalimit kufitar, pritjet më të gjata te Dheu i Bardhë

Kosovë
Në pikën kufitare Tabanovcë, deri në 40 minuta pritje për të hyrë në Maqedoni

Në pikën kufitare Tabanovcë, deri në 40 minuta pritje për të hyrë në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Zhvillimet e fundit në veri, ekspertët e sigurisë: Të shtohet numri i policëve në pikat kufitare dhe të pajisen me armë të gjata

Zhvillimet e fundit në veri, ekspertët e sigurisë: Të shtohet numri i policëve në pikat kufitare dhe të pajisen me armë të gjata

Donjeta Zeqiraj
Rikthehen pritjet në kufirin me Serbinë, te Dheu i Bardhë kolona e gjatë deri në 500 metra

Rikthehen pritjet në kufirin me Serbinë, te Dheu i Bardhë kolona e gjatë deri në 500 metra

Kosovë
Pritjet e mërgimtarëve për të dalë nga Kosova deri në 90 minuta

Pritjet e mërgimtarëve për të dalë nga Kosova deri në 90 minuta

Kosovë
Gjendja në pikat kufitare të Kosovës, në disa vende kolona arrin deri në 50 metra

Gjendja në pikat kufitare të Kosovës, në disa vende kolona arrin deri në 50 metra

Kosovë
Në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë

Në Merdare kolona të gjata, pritjet deri në tri orë

Kosovë
Nuk ka pritje në pikat kufitare

Nuk ka pritje në pikat kufitare

Kosovë
Ministri zbaton urdhrin e kryeministrit, kërkon nga Policia të aplikojë masa lehtësuese në pikat kufitare

Ministri zbaton urdhrin e kryeministrit, kërkon nga Policia të aplikojë masa lehtësuese në pikat kufitare

Kosovë