LAJMI I FUNDIT:

Pfizer-BioNTech

95 Artikuj

Pfizer dhe BioNTech fillojnë testimin klinik të vaksinës kundër Omicronit

Pfizer dhe BioNTech fillojnë testimin klinik të vaksinës kundër Omicronit

Nga Bota
CDC rekomandon vaksinat Pfizer dhe Moderna përpara Johnson & Johnson

CDC rekomandon vaksinat Pfizer dhe Moderna përpara Johnson & Johnson

Shëndetësi Lajme
Dihet se cili kombinim i vaksinave jep përgjigjen më të mirë imune

Dihet se cili kombinim i vaksinave jep përgjigjen më të mirë imune

Shkencë
Një studim në shkallë të gjerë zbulon se Moderna është ‘pakëz më efektive’ se Pfizer – në parandalimin e infeksionit, shtrimit në spital dhe vdekjes nga COVID-19

Një studim në shkallë të gjerë zbulon se Moderna është ‘pakëz më efektive’ se Pfizer – në parandalimin e infeksionit, shtrimit në spital dhe vdekjes nga COVID-19

Nga Bota
Vaksinat Pfizer dhe Moderna janë më të mirat për dozën e tretë, thotë studimi britanik

Vaksinat Pfizer dhe Moderna janë më të mirat për dozën e tretë, thotë studimi britanik

Evropa
CEO i BioNTech, Sahin: Vaksina Pfizer ka të ngjarë të ofrojë mbrojtje ndaj rasteve të rënda nga Omicron

CEO i BioNTech, Sahin: Vaksina Pfizer ka të ngjarë të ofrojë mbrojtje ndaj rasteve të rënda nga Omicron

Evropa
BioNTech pret deri në 17 miliardë euro të ardhura nga vaksinat

BioNTech pret deri në 17 miliardë euro të ardhura nga vaksinat

Botë
Pfizer: Pilula e re kundër COVID-19 ul normat e shtrimit në spital dhe vdekjeve deri në 90 për qind

Pfizer: Pilula e re kundër COVID-19 ul normat e shtrimit në spital dhe vdekjeve deri në 90 për qind

Shëndetësi Lajme
Ministria e Shëndetësisë miraton dhënien e vaksinës Pfizer BioNTech te fëmijët 12-15 vjeç

Ministria e Shëndetësisë miraton dhënien e vaksinës Pfizer BioNTech te fëmijët 12-15 vjeç

Shëndetësi
FDA-ja amerikane miraton vaksinën Pfizer për fëmijë

FDA-ja amerikane miraton vaksinën Pfizer për fëmijë

Amerika
Agjencia amerikane FDA, mbështet vaksinën kundër COVID-19 për fëmijët nga mosha pesë e lart – brenda disa ditëve pritet miratimi

Agjencia amerikane FDA, mbështet vaksinën kundër COVID-19 për fëmijët nga mosha pesë e lart – brenda disa ditëve pritet miratimi

Amerika
Doza përforcuese e Pfizer, 95.6% efektive kundër simptomave të COVID-19, nxjerr një pah një studim

Doza përforcuese e Pfizer, 95.6% efektive kundër simptomave të COVID-19, nxjerr një pah një studim

Nga Bota
Rusët ia mësyjnë Serbisë për t’u injektuar me vaksinat e COVID-19 të prodhuara nga Perëndimi

Rusët ia mësyjnë Serbisë për t’u injektuar me vaksinat e COVID-19 të prodhuara nga Perëndimi

Evropa
Pfizer kërkon miratimin e FDA-së për përdorimin e vaksinës COVID-19 për fëmijët 5-11 vjeç

Pfizer kërkon miratimin e FDA-së për përdorimin e vaksinës COVID-19 për fëmijët 5-11 vjeç

Nga Bota
Efektiviteti i vaksinës Pfizer/BioNTech kundër COVID-19 bie pas 6 muajsh, tregon një studim

Efektiviteti i vaksinës Pfizer/BioNTech kundër COVID-19 bie pas 6 muajsh, tregon një studim

Nga Bota
Pfizer/BioNTech: Vaksina është e sigurt edhe te fëmijët e vegjël

Pfizer/BioNTech: Vaksina është e sigurt edhe te fëmijët e vegjël

Amerika
Maqedoni: Mbërritën mbi 100 mijë vaksina të kompanisë “Pfizer”

Maqedoni: Mbërritën mbi 100 mijë vaksina të kompanisë “Pfizer”

Shëndetësi
Vaksina kundër COVID-19 për fëmijët 5 deri në 11 vjeç është e sigurt dhe tregon përgjigje ‘të fuqishme’, thotë Pfizer

Vaksina kundër COVID-19 për fëmijët 5 deri në 11 vjeç është e sigurt dhe tregon përgjigje ‘të fuqishme’, thotë Pfizer

Nga Bota
Pfizer/BioNTech me vaksina edhe për fëmijët 5-11 vjeç – por doza do të jetë më e vogël sesa për të rriturit

Pfizer/BioNTech me vaksina edhe për fëmijët 5-11 vjeç – por doza do të jetë më e vogël sesa për të rriturit

Evropa
Vaksinat AstraZeneca dhe Pfizer miratohen si “doza përforcuese” kundër COVID-19 në Mbretërinë e Bashkuar

Vaksinat AstraZeneca dhe Pfizer miratohen si “doza përforcuese” kundër COVID-19 në Mbretërinë e Bashkuar

Evropa
Studimi i izraelitëve për variantin Delta: Imuniteti natyral pas infektimit, mbron më mirë sesa dy dozat e vaksinës

Studimi i izraelitëve për variantin Delta: Imuniteti natyral pas infektimit, mbron më mirë sesa dy dozat e vaksinës

Azia
Mbërrijnë në Shqipëri mbi 43 mijë doza të vaksinës Pfizer

Mbërrijnë në Shqipëri mbi 43 mijë doza të vaksinës Pfizer

Shqipëri
SHBA-ja jep miratimin e plotë për vaksinën Pfizer/BioNTech kundër COVID-19

SHBA-ja jep miratimin e plotë për vaksinën Pfizer/BioNTech kundër COVID-19

Amerika
Cilat janë efektet e mundshme anësore të vaksinave dhe si krahasohen ato?

Cilat janë efektet e mundshme anësore të vaksinave dhe si krahasohen ato?

Evropa