LAJMI I FUNDIT:

Personat e zhdukur

44 Artikuj

​Zbardhja e fatit të të zhdukurve, Hoti: Projektligji afër finalizimit

​Zbardhja e fatit të të zhdukurve, Hoti: Projektligji afër finalizimit

Kosovë
Kosova synon anëtarësimin në Komisionin ndërkombëtar për personat e zhdukur

Kosova synon anëtarësimin në Komisionin ndërkombëtar për personat e zhdukur

Kosovë
Nuk gjenden mbetje mortore, ndërpriten gërmimet në Prishtinë

Nuk gjenden mbetje mortore, ndërpriten gërmimet në Prishtinë

Kosovë
​Gërmime në Prishtinë për gjetjen e dy trupave të shqiptarëve të zhdukur gjatë luftës

​Gërmime në Prishtinë për gjetjen e dy trupave të shqiptarëve të zhdukur gjatë luftës

Kosovë
Çerkini: Deklarata për të Zhdukurit është mashtruese dhe e mjerueshme

Çerkini: Deklarata për të Zhdukurit është mashtruese dhe e mjerueshme

Kosovë
Hoti kërkon unitet për çështjen e personave të zhdukur: Deklarata e miratuar është hap i rëndësishëm

Hoti kërkon unitet për çështjen e personave të zhdukur: Deklarata e miratuar është hap i rëndësishëm

Kosovë
Familjarët e të pagjeturve kërkojnë më shumë trysni ndaj Serbisë

Familjarët e të pagjeturve kërkojnë më shumë trysni ndaj Serbisë

Kosovë
Personat e zhdukur, ende plagë e hapur në Kosovë

Personat e zhdukur, ende plagë e hapur në Kosovë

Kosovë
Hoti: Serbia pranoi deklaratën për personat e zhdukur me dhunë

Hoti: Serbia pranoi deklaratën për personat e zhdukur me dhunë

Kosovë
Hoti: Pika për të zhdukurit u refuzua mbi 4 herë, deklarata të nënshkruhet ditët në vijim

Hoti: Pika për të zhdukurit u refuzua mbi 4 herë, deklarata të nënshkruhet ditët në vijim

Kosovë
Hoti: Serbia nuk po jep informacione për vendndodhjen e personave të zhdukur

Hoti: Serbia nuk po jep informacione për vendndodhjen e personave të zhdukur

Kosovë
Kosova shënon Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve

Kosova shënon Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve

Kosovë
Marrëveshja për personat e zhdukur me dhunë, Kurti: Për ne do të nënshkruhej më 18 gusht  

Marrëveshja për personat e zhdukur me dhunë, Kurti: Për ne do të nënshkruhej më 18 gusht  

Kosovë
Zgjidhja e çështjes së të pagjeturve, Lajçak: Është urgjente

Zgjidhja e çështjes së të pagjeturve, Lajçak: Është urgjente

Kosovë
Ndërprerja e gërmimeve nga Serbia për personat e zhdukur, reagon Qeveria e Kosovës

Ndërprerja e gërmimeve nga Serbia për personat e zhdukur, reagon Qeveria e Kosovës

Kosovë
Kongresmeni Torres kërkon drejtësi për të zhdukurit nga lufta e fundit në Kosovë

Kongresmeni Torres kërkon drejtësi për të zhdukurit nga lufta e fundit në Kosovë

Kosovë
​Hoti: Serbia po bën lojë me çështjen e të zhdukurve

​Hoti: Serbia po bën lojë me çështjen e të zhdukurve

Kosovë
Osmani: Serbia vazhdon të mbaj peng fatin e 1622 personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës

Osmani: Serbia vazhdon të mbaj peng fatin e 1622 personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës

Kosovë
Hoti: Kemi filluar punën në pesë lokacione në Kosovë për varreza masive

Hoti: Kemi filluar punën në pesë lokacione në Kosovë për varreza masive

Kosovë
Mbahet takimi i parë i Grupit Punues për plotësim-ndryshim e Projektligjit për Persona të Zhdukur

Mbahet takimi i parë i Grupit Punues për plotësim-ndryshim e Projektligjit për Persona të Zhdukur

Kosovë
​Kurti takohet me përfaqësues të Komisionit Ndërkombëtar për Personat e Zhdukur

​Kurti takohet me përfaqësues të Komisionit Ndërkombëtar për Personat e Zhdukur

Kosovë
Haradinaj: Të pagjeturit dhembje që vazhdon

Haradinaj: Të pagjeturit dhembje që vazhdon

Kosovë
​Të pagjeturit, kryefjalë në dialogun me Serbinë

​Të pagjeturit, kryefjalë në dialogun me Serbinë

Kosovë
KNKK: Kanë kaluar 23 vite, ndërsa janë më shumë se 1,600 të zhdukur në Kosovë

KNKK: Kanë kaluar 23 vite, ndërsa janë më shumë se 1,600 të zhdukur në Kosovë

Kosovë