LAJMI I FUNDIT:

Person i zhdukur

42 Artikuj

Gjendet 19-vjeçarja nga Klina, thotë se po bashkëjeton me të dashurin

Gjendet 19-vjeçarja nga Klina, thotë se po bashkëjeton me të dashurin

Kosovë
Gjakovë, një burrë raporton se bashkëshortja e tij ka shkuar në punë dhe nuk është kthyer më

Gjakovë, një burrë raporton se bashkëshortja e tij ka shkuar në punë dhe nuk është kthyer më

Kronika e Zezë
Tre meshkuj zhduken në Fushë Kosovë

Tre meshkuj zhduken në Fushë Kosovë

Kronika e Zezë
Një grua zhduket në Ferizaj, lë katër fëmijët te shtëpia e motrës

Një grua zhduket në Ferizaj, lë katër fëmijët te shtëpia e motrës

Kronika e Zezë
Zhduket Hazir Bresila nga Klina, policia kërkon ndihmë nga qytetarët për gjetjen e tij

Zhduket Hazir Bresila nga Klina, policia kërkon ndihmë nga qytetarët për gjetjen e tij

Kosovë
Zhduket një grua me probleme mendore në Gjakovë

Zhduket një grua me probleme mendore në Gjakovë

Kronika e Zezë
Zhduket një shtetas i Shqipërisë në Prizren

Zhduket një shtetas i Shqipërisë në Prizren

Kronika e Zezë
Gjendet 25-vjeçarja nga Rahoveci, policia thotë se iku nga shtëpia e burrit për të bashkëjetuar me një tjetër

Gjendet 25-vjeçarja nga Rahoveci, policia thotë se iku nga shtëpia e burrit për të bashkëjetuar me një tjetër

Kosovë
Policia kërkon ndihmë për gjetjen e 25-vjeçares nga Rahoveci, thotë se është zhdukur para dy jave

Policia kërkon ndihmë për gjetjen e 25-vjeçares nga Rahoveci, thotë se është zhdukur para dy jave

Kronika e Zezë
Gjendet i vdekur personi i zhdukur muajin e kaluar në Prizren

Gjendet i vdekur personi i zhdukur muajin e kaluar në Prizren

Kronika e Zezë
Raporti 24 orësh i Policisë – tre qytetarë të zhdukur

Raporti 24 orësh i Policisë – tre qytetarë të zhdukur

Kronika e Zezë
I zhdukur tash e nëntë ditë, vazhdojnë kërkimet për Behamir Gavazajn nga Zhuri i Prizrenit

I zhdukur tash e nëntë ditë, vazhdojnë kërkimet për Behamir Gavazajn nga Zhuri i Prizrenit

Kronika e Zezë
Një person në Suharekë raporton se i është zhdukur gruaja

Një person në Suharekë raporton se i është zhdukur gruaja

Kronika e Zezë
Shtetasi i Shqipërisë zhduket në Kosovë

Shtetasi i Shqipërisë zhduket në Kosovë

Kosovë
Policia e Kosovës kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për ta gjetur Melidin Adilin

Policia e Kosovës kërkon bashkëpunimin e qytetarëve për ta gjetur Melidin Adilin

Kosovë
Raportohet një femër e zhdukur në Klinë

Raportohet një femër e zhdukur në Klinë

Kronika e Zezë
​Për shtatë muaj raportohen 125 persona të zhdukur

​Për shtatë muaj raportohen 125 persona të zhdukur

Kosovë
I zhdukur prej ditës së djeshme, vijojnë kërkimet për gjetjen e 14 vjeçarit në lumin Seman

I zhdukur prej ditës së djeshme, vijojnë kërkimet për gjetjen e 14 vjeçarit në lumin Seman

Shqipëri
Zhduket një vajzë në Ferizaj

Zhduket një vajzë në Ferizaj

Kronika e Zezë
Zhduket një vajzë në Gjilan

Zhduket një vajzë në Gjilan

Kronika e Zezë
Prizren, nëna raporton në polici se i janë zhdukur dy fëmijët

Prizren, nëna raporton në polici se i janë zhdukur dy fëmijët

Kronika e Zezë
E zhdukur qe dy muaj, kërkohet ndihma e qytetarëve për gjetjen e 21-vjeçares nga Komorani i Drenasit

E zhdukur qe dy muaj, kërkohet ndihma e qytetarëve për gjetjen e 21-vjeçares nga Komorani i Drenasit

Kronika e Zezë
Raportohen tre persona të zhdukur, dy prej tyre nga qendrat e shëndetit mendor

Raportohen tre persona të zhdukur, dy prej tyre nga qendrat e shëndetit mendor

Kronika e Zezë
Zhduken dy vajza të mitura, njëra në Gjakovë tjetra në Obiliq

Zhduken dy vajza të mitura, njëra në Gjakovë tjetra në Obiliq

Kronika e Zezë