LAJMI I FUNDIT:

Përparim Kryeziu

210 Artikuj

Zëdhënësi i Qeverisë për zgjedhjet në veri: Ka shkelje të asaj për çfarë është biseduar në Bruksel

Zëdhënësi i Qeverisë për zgjedhjet në veri: Ka shkelje të asaj për çfarë është biseduar në Bruksel

Kosovë
Njohësit e drejtësisë: Kosova nuk ka përgjegjësi për kompensimin e viktimave në Speciale

Njohësit e drejtësisë: Kosova nuk ka përgjegjësi për kompensimin e viktimave në Speciale

Kosovë
Qeveria e Kosovës: Serbia vazhdon avazin e vjetër të shkeljes së marrëveshjeve

Qeveria e Kosovës: Serbia vazhdon avazin e vjetër të shkeljes së marrëveshjeve

Kosovë
Zëdhënësi i Qeverisë: Kurti nuk tha diçka të re lidhur me Asociacionin

Zëdhënësi i Qeverisë: Kurti nuk tha diçka të re lidhur me Asociacionin

Kosovë
Takimi Kurti – Vuçiq në Ohër, Escobar të premten në Prishtinë takon liderët e shtetit

Takimi Kurti – Vuçiq në Ohër, Escobar të premten në Prishtinë takon liderët e shtetit

Kosovë
Zëdhënësi i Qeverisë: Lajçak ka ndarë me neve 15 modele evropiane mbi rregullimin e të drejtave të minoriteteve, jo të asociacioneve

Zëdhënësi i Qeverisë: Lajçak ka ndarë me neve 15 modele evropiane mbi rregullimin e të drejtave të minoriteteve, jo të asociacioneve

Kosovë
U tha se do të dihet në muajin janar, ende mbetet e paqartë vlera e koeficientit të Ligjit të Pagave

U tha se do të dihet në muajin janar, ende mbetet e paqartë vlera e koeficientit të Ligjit të Pagave

Albert Spahiu
Mediat bojkotuan konferencën – reagon zëdhënësi i Qeverisë, i fajëson se nuk e vendosën në rend të parë interesin publik

Mediat bojkotuan konferencën – reagon zëdhënësi i Qeverisë, i fajëson se nuk e vendosën në rend të parë interesin publik

Kosovë
Mediat bojkotojnë konferencën që do të mbahej pas mbledhjes së Qeverisë

Mediat bojkotojnë konferencën që do të mbahej pas mbledhjes së Qeverisë

Kosovë
A po përshpejtohet procesi drejt një marrëveshjeje përfundimtare Kosovë-Serbi, të premten në mëngjes takimi i Kurtit me emisarët specialë

A po përshpejtohet procesi drejt një marrëveshjeje përfundimtare Kosovë-Serbi, të premten në mëngjes takimi i Kurtit me emisarët specialë

Kosovë
Zëdhënësi i Qeverisë: Me çka nuk është i kënaqur deputeti Hoti?

Zëdhënësi i Qeverisë: Me çka nuk është i kënaqur deputeti Hoti?

Kosovë
Zyrtarët e Listës Serbe në festën jokushtetuese në Banjallukë, reagon Qeveria e Kosovës

Zyrtarët e Listës Serbe në festën jokushtetuese në Banjallukë, reagon Qeveria e Kosovës

Kosovë
Qeveria: Asociacioni nuk është çështje mes Kosovës dhe ShBA-së, dhe nuk është betejë personale e Kurtit

Qeveria: Asociacioni nuk është çështje mes Kosovës dhe ShBA-së, dhe nuk është betejë personale e Kurtit

Kosovë
Konkursi për zëvendësimin e policëve të dorëhequr në veri, Qeveria: Nuk përjashtojmë asnjë serb që të aplikojë

Konkursi për zëvendësimin e policëve të dorëhequr në veri, Qeveria: Nuk përjashtojmë asnjë serb që të aplikojë

Donjeta Zeqiraj
Qeveria: Po presim vlerësimin e situatës në veri për hapat e mëtejmë – aktet e dhunës kriminale duhet të dënohen njëzëri

Qeveria: Po presim vlerësimin e situatës në veri për hapat e mëtejmë – aktet e dhunës kriminale duhet të dënohen njëzëri

Kosovë
Një pjesë e studentëve nuk i morën shtesat, sqarohet Qeveria: Po vazhdon procesi i verifikimit

Një pjesë e studentëve nuk i morën shtesat, sqarohet Qeveria: Po vazhdon procesi i verifikimit

Donjeta Zeqiraj
Brenda muajit pritet të ekzekutohen shtesat për grupin e parë prej 100 eurove për studentët

Brenda muajit pritet të ekzekutohen shtesat për grupin e parë prej 100 eurove për studentët

Financa
Zëdhënësi i Qeverisë: Palët u pajtuan në atë që Kosova insistoi që nga takimet e së hënës

Zëdhënësi i Qeverisë: Palët u pajtuan në atë që Kosova insistoi që nga takimet e së hënës

Kosovë
Drafti për Asociacionin, qeveria gjermane për Telegrafin: Ne nuk jemi të përfshirë, drejtojuni fondacionit “Friedrich Ebert”

Drafti për Asociacionin, qeveria gjermane për Telegrafin: Ne nuk jemi të përfshirë, drejtojuni fondacionit “Friedrich Ebert”

Kosovë
Kryeziu: Qëndrimi i Qeverisë është i qartë, Asociacioni që ka karakter themeltar etninë, bie ndesh me Kushtetutën

Kryeziu: Qëndrimi i Qeverisë është i qartë, Asociacioni që ka karakter themeltar etninë, bie ndesh me Kushtetutën

Kosovë
Mosekzekutimi i pagës për grevistët, deklarata e Jasharajt dhe kundërshtimi i disa deputetëve të Grupit parlamentar të LVV-së

Mosekzekutimi i pagës për grevistët, deklarata e Jasharajt dhe kundërshtimi i disa deputetëve të Grupit parlamentar të LVV-së

Besnike Salihu
Qeveria: Rroga e shtatorit u ekzektua vetëm për zyrtarët të cilët kanë dalë në punë

Qeveria: Rroga e shtatorit u ekzektua vetëm për zyrtarët të cilët kanë dalë në punë

Jehona Hulaj
Deklaratat për luftën, Kryeziu: Kurti po e shpërfaqë Serbinë për atë që është

Deklaratat për luftën, Kryeziu: Kurti po e shpërfaqë Serbinë për atë që është

Kosovë
S’ka datë për takimin e radhës Kurti-Vuçiq

S’ka datë për takimin e radhës Kurti-Vuçiq

Kosovë