LAJMI I FUNDIT:

Paul Eluard

15 Artikuj

Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Ibrahim Kodra, piktori që edhe firma i mbetet vepër arti

Piktura
MALI GRAMOZ

MALI GRAMOZ

Poezi
Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Fotografia
Picasso dhe fotografja Lee Miller

Picasso dhe fotografja Lee Miller

Fotografia
SYTË E TU DINË TË LINDIN

SYTË E TU DINË TË LINDIN

Poezi
“Nadja”, një përpjekje për të hyrë në shpirtin njerëzor

“Nadja”, një përpjekje për të hyrë në shpirtin njerëzor

Analiza
Vendet më të këqija për poezi janë vendet ku mund të gjenden poezitë!

Vendet më të këqija për poezi janë vendet ku mund të gjenden poezitë!

Fjala+
Surrealizmi

Surrealizmi

Cult+
E VDEKURA PËR SË GJALLI

E VDEKURA PËR SË GJALLI

Poezi
SIGURI

SIGURI

Poezi
DJATHTAS

DJATHTAS

Poezi
Arti i panjohur i muzës së famshme

Arti i panjohur i muzës së famshme

Piktura
TI DHE VETËM TI

TI DHE VETËM TI

Poezi
S’MUND TË MË NJOHIN

S’MUND TË MË NJOHIN

Poezi
TË BËRTASËSH

TË BËRTASËSH

Poezi