LAJMI I FUNDIT:

Pasuria e paligjshme

24 Artikuj

Haxhiu për Projektligjin e Byrosë: Po bëhet rezistencë e madhe për të penguar reformat në drejtësi

Haxhiu për Projektligjin e Byrosë: Po bëhet rezistencë e madhe për të penguar reformat në drejtësi

Elfije Boletini
Pranimi i planit franko-gjerman, përplasjet në Kuvend për dialogun dhe biseda telefonike mes Kurtit dhe këshilltarit Chollet – top lajmet e javës

Pranimi i planit franko-gjerman, përplasjet në Kuvend për dialogun dhe biseda telefonike mes Kurtit dhe këshilltarit Chollet – top lajmet e javës

Besnike Salihu
“Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet është drejtësi”, “Deri në fund të vitit duhet të shihen rezultatet e para” – deklaratat pas miratimit të Ligjit për Byronë Shtetërore

“Konfiskimi i pasurisë që nuk justifikohet është drejtësi”, “Deri në fund të vitit duhet të shihen rezultatet e para” – deklaratat pas miratimit të Ligjit për Byronë Shtetërore

Besnike Salihu
Miratohet Projektligji për Byronë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Miratohet Projektligji për Byronë Shtetërore për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Kosovë
Sallahu: Pasuria që nuk justifikohet, do të konfiskohet

Sallahu: Pasuria që nuk justifikohet, do të konfiskohet

Kosovë
Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Tërheqja e kursimeve nga Trusti, konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme dhe dialogu me Serbinë – gjithçka nga intervista me deputetin Armend Muja

Kosovë
Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Vettingu në drejtësi dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme, BE: Të jetë në përputhje me standardet evropiane dhe rekomandimet e Komisionit të Venecias

Drejtësi
Reforma në sistemin gjyqësor, Kurti paralajmëron fillimin e Vettingut dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Reforma në sistemin gjyqësor, Kurti paralajmëron fillimin e Vettingut dhe konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Drejtësi
Haxhiu: Nuk do të ketë kërkesë për konfiskim të pasurisë nëse një zyrtar arrin të dëshmojë se e ka krijuar atë në mënyrë të ligjshme

Haxhiu: Nuk do të ketë kërkesë për konfiskim të pasurisë nëse një zyrtar arrin të dëshmojë se e ka krijuar atë në mënyrë të ligjshme

Kosovë
Tahiri: Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme bie ndesh me Kushtetutën

Tahiri: Projektligji për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme bie ndesh me Kushtetutën

Kosovë
Rrustemi i LVV: Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, detyrë e shtetit të së drejtës

Rrustemi i LVV: Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, detyrë e shtetit të së drejtës

Kosovë
Komisioni për Legjislacion miratoi në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

Komisioni për Legjislacion miratoi në parim Projektligjin për Byronë Shtetërore për verifikimin dhe konfiskimin e pasurisë

Drejtësi
Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, Krasniqi: Rroga e vogël e fitimi i madh duhet të marrë fund

Konfiskimi i pasurisë së pajustifikueshme, Krasniqi: Rroga e vogël e fitimi i madh duhet të marrë fund

Kosovë
Ligji për Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme s’jep garanci për rezultate

Ligji për Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme s’jep garanci për rezultate

Drejtësi
Zekaj nga IKD tregon se pasuria e kujt mund të konfiskohet me ligjin e ri

Zekaj nga IKD tregon se pasuria e kujt mund të konfiskohet me ligjin e ri

Kosovë
Masat e reja antiCOVID-19, procesi i vaksinimit dhe paralajmërimi i Ligjit për konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme – top lajmet e javës së kaluar

Masat e reja antiCOVID-19, procesi i vaksinimit dhe paralajmërimi i Ligjit për konfiskim të pasurisë së pajustifikueshme – top lajmet e javës së kaluar

Kosovë
Ligji për Pasurinë e Pajustifikueshme, Sallahu: Përveç zyrtarëve shtetëror nuk përjashtohet mundësia të hetohen edhe qytetarët

Ligji për Pasurinë e Pajustifikueshme, Sallahu: Përveç zyrtarëve shtetëror nuk përjashtohet mundësia të hetohen edhe qytetarët

Drejtësi
Sallahu: Javën e ardhshme dërgohet në Qeveri koncept-dokumenti për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Sallahu: Javën e ardhshme dërgohet në Qeveri koncept-dokumenti për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme

Kosovë
Gjatë vitit 2020, afër dy milionë euro pasuri e sekuestruar në Kosovë

Gjatë vitit 2020, afër dy milionë euro pasuri e sekuestruar në Kosovë

Kosovë
Buxheti i shtetit për 7 vjet ka përfituar 2 milionë euro nga pasuria e fituar jashtëligjshëm

Buxheti i shtetit për 7 vjet ka përfituar 2 milionë euro nga pasuria e fituar jashtëligjshëm

Kosovë
Tahiri: Kam filluar plotësim-ndryshimin e Ligjit për konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Tahiri: Kam filluar plotësim-ndryshimin e Ligjit për konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Kosovë
Pasuritë përrallore të prokurorëve të Tiranës

Pasuritë përrallore të prokurorëve të Tiranës

Shqipëri
Kosova, shteti i varfër i njerëzve të pasur

Kosova, shteti i varfër i njerëzve të pasur

Financa
Pasuria e paligjshme në amnisti

Pasuria e paligjshme në amnisti

Kosovë