LAJMI I FUNDIT:

Pastrimi i Parave

38 Artikuj

Mete: Shqipëria del nga lista “gri” e pastrimit të parave

Mete: Shqipëria del nga lista “gri” e pastrimit të parave

Shqipëri
Zvicra po harton rregullat e reja kundër pastrimit të parave

Zvicra po harton rregullat e reja kundër pastrimit të parave

Botë
Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Spiunim dhe pastrim i parave – problemet që dërguan bankën Credit Suisse të shitet te rivali UBS

Botë
Kurti takon një delegacion nga Gjermania, flasin për kornizën ligjore për luftimin e pastrimit të parave

Kurti takon një delegacion nga Gjermania, flasin për kornizën ligjore për luftimin e pastrimit të parave

Kosovë
Droga dhe pastrimi i parave në Shqipëri, DEA amerikane me linjë të re kontakti

Droga dhe pastrimi i parave në Shqipëri, DEA amerikane me linjë të re kontakti

Shqipëri
Daily Mail: Shqipëria, parajsë për pastrimin e parave – amnistia fiskale do ta kthejë vendin në ‘lavatriçe për paratë e pista’

Daily Mail: Shqipëria, parajsë për pastrimin e parave – amnistia fiskale do ta kthejë vendin në ‘lavatriçe për paratë e pista’

Shqipëri
Pastrimi i parave në Shqipëri, ekspertët thonë se mungojnë vullneti politik dhe aktet nënligjore, pohojnë

Pastrimi i parave në Shqipëri, ekspertët thonë se mungojnë vullneti politik dhe aktet nënligjore, pohojnë

Shqipëri
FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

FMN kundër amnistisë fiskale në Shqipëri, por qeveria e vendosur të miratojë projektligjin

Shqipëri
Shqipëria shfaq përmirësime në luftën kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, raporton organi i KiE

Shqipëria shfaq përmirësime në luftën kundër pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit, raporton organi i KiE

Klaudjo Jonuzaj
Shqipëria pa përmirësim në luftën kundër pastrimit të parave, Jaço: Papërgjegjshmëria dëmton progresin drejt BE-së

Shqipëria pa përmirësim në luftën kundër pastrimit të parave, Jaço: Papërgjegjshmëria dëmton progresin drejt BE-së

Shqipëri
Skandali i ambasadorit Berishaj, PSD me aksion për ‘pastrimin e parave’: Prejardhja e parave është Beogradi

Skandali i ambasadorit Berishaj, PSD me aksion për ‘pastrimin e parave’: Prejardhja e parave është Beogradi

Financa
Pastrimi i parave – Shqipëria e 72-ta në botë, rritet për 28 vende

Pastrimi i parave – Shqipëria e 72-ta në botë, rritet për 28 vende

Financa
Bashkimi Evropian i shpall luftë pastrimit të parave

Bashkimi Evropian i shpall luftë pastrimit të parave

Botë
Edhe Shqipëria në ‘ethet’ e kriptovalutave, rrezik për pastrimin e parave

Edhe Shqipëria në ‘ethet’ e kriptovalutave, rrezik për pastrimin e parave

Financa
Pastrimi i parave me kriptovaluta, policia britanike sekuestron mbi 340 milionë euro

Pastrimi i parave me kriptovaluta, policia britanike sekuestron mbi 340 milionë euro

Botë
Pastrimi i parave në Shqipëri – ekspertët e konsiderojnë shqetësim për depërtimin në ekonomi

Pastrimi i parave në Shqipëri – ekspertët e konsiderojnë shqetësim për depërtimin në ekonomi

Shqipëri
The Economist: Pastrimi i parave në Ballkan po lulëzon nëpërmjet tregut të patundshmërive

The Economist: Pastrimi i parave në Ballkan po lulëzon nëpërmjet tregut të patundshmërive

Të Tjera
Gjermania urdhëron Deutsche Bank të kujdeset më shumë për parandalimin e pastrimit të parave

Gjermania urdhëron Deutsche Bank të kujdeset më shumë për parandalimin e pastrimit të parave

Botë
Kriza ekonomike po favorizon pastrimin e parave në bare dhe restorante në Shqipëri

Kriza ekonomike po favorizon pastrimin e parave në bare dhe restorante në Shqipëri

Financa
Zvicra ‘shtrëngon’ Ligjin kundër Pastrimit të Parave, kërkohet verifikimi i identitetit të klientëve

Zvicra ‘shtrëngon’ Ligjin kundër Pastrimit të Parave, kërkohet verifikimi i identitetit të klientëve

Botë
Amnistia fiskale, ekspertët: Synimi i qeverisë shqiptare i paqartë, i hap rrugë pastrimit të parave

Amnistia fiskale, ekspertët: Synimi i qeverisë shqiptare i paqartë, i hap rrugë pastrimit të parave

Financa
Gjermania vendos rregulla më të ashpra kundër pastrimit të parave

Gjermania vendos rregulla më të ashpra kundër pastrimit të parave

Financa
Ku qëndron Kosova në luftën kundër pastrimit të parave?

Ku qëndron Kosova në luftën kundër pastrimit të parave?

Kosovë
Fondi Monetar jep disa rekomandime se si mund të intensifikohet lufta kundër pastrimit të parave

Fondi Monetar jep disa rekomandime se si mund të intensifikohet lufta kundër pastrimit të parave

Financa