LAJMI I FUNDIT:

Pashkët

57 Artikuj

Abbott: Të gjithë atyre që festojnë, urime Pashkët

Abbott: Të gjithë atyre që festojnë, urime Pashkët

Kosovë
Osmani: Festa e Pashkëve shënon ripërtëritjen e shpresës mbi dëshpërimin

Osmani: Festa e Pashkëve shënon ripërtëritjen e shpresës mbi dëshpërimin

Kosovë
Mesha e Pashkëve, ​Don Lush Gjergji: Sot e gjithë bota ka nevojë për një shpresë

Mesha e Pashkëve, ​Don Lush Gjergji: Sot e gjithë bota ka nevojë për një shpresë

Kosovë
Tërnava mesazh urimi Ipeshkvisë së Kosovës: Urojmë që pandemia të kalojë sa më shpejtë

Tërnava mesazh urimi Ipeshkvisë së Kosovës: Urojmë që pandemia të kalojë sa më shpejtë

Kosovë
Thaçi uron Pashkët: Ju lutem të festoni në shtëpi me më të dashurit tuaj

Thaçi uron Pashkët: Ju lutem të festoni në shtëpi me më të dashurit tuaj

Kosovë
Gjatë përleshjes në rrugë, u përfshi edhe një i ri që ishte veshur me kostum si lepur (Video)

Gjatë përleshjes në rrugë, u përfshi edhe një i ri që ishte veshur me kostum si lepur (Video)

Dështime
Turistët në Shri Lankë, paralajmërohen për sulme të reja (Foto)

Turistët në Shri Lankë, paralajmërohen për sulme të reja (Foto)

Nga Bota
Veseli e Haradinaj te Pal Lekaj për Pashkët

Veseli e Haradinaj te Pal Lekaj për Pashkët

Kosovë
Rita Ora uron Pashkët duke pozuar në të brendshme

Rita Ora uron Pashkët duke pozuar në të brendshme

Yjet
Veseli: Le të sjellë kjo festë sa më shumë mirësi, gëzim dhe begati

Veseli: Le të sjellë kjo festë sa më shumë mirësi, gëzim dhe begati

Kosovë
Myftiu Tërnava uron Pashkët

Myftiu Tërnava uron Pashkët

Kosovë
Pashkët, mesha qendrore mbahet në katedralen Shën Nënë Tereza

Pashkët, mesha qendrore mbahet në katedralen Shën Nënë Tereza

Kosovë
Pashkët, Komuna e Gjakovës paralajmëron bizneset për ditën e pushimit

Pashkët, Komuna e Gjakovës paralajmëron bizneset për ditën e pushimit

Komunat
Rrëzoi dekorimet bizare të fqinjit, i konsideroi si shumë të papërshtatshme (Video)

Rrëzoi dekorimet bizare të fqinjit, i konsideroi si shumë të papërshtatshme (Video)

Dështime
Gold AG uron Pashkët nga kisha: Fenë Islame e fenë katolike i do të bashkuara Shqipëria Etnike

Gold AG uron Pashkët nga kisha: Fenë Islame e fenë katolike i do të bashkuara Shqipëria Etnike

Yjet
Lepuri i fshehur mes fluturave, mund ta gjejnë më shpejt femrat (Foto)

Lepuri i fshehur mes fluturave, mund ta gjejnë më shpejt femrat (Foto)

Fun Lajme
Imami nga Drenasi festoi Pashkët në Gjakovë

Imami nga Drenasi festoi Pashkët në Gjakovë

Kosovë
Imzot Dodë Gjergji thërret për paqe dhe dashuri në pritjen solemne për Pashkë

Imzot Dodë Gjergji thërret për paqe dhe dashuri në pritjen solemne për Pashkë

Kosovë
Ipeshkvia: Nuk kishte asgjë që na frikëson, festuam së bashku Pashkët

Ipeshkvia: Nuk kishte asgjë që na frikëson, festuam së bashku Pashkët

Kosovë
Meshat e Pashkëve, mesazhe edhe politikës (Video)

Meshat e Pashkëve, mesazhe edhe politikës (Video)

Shqipëri
Pashkët në Kosovë, festë e paqes dhe pajtimit

Pashkët në Kosovë, festë e paqes dhe pajtimit

Kosovë
Vazhdon festa e Pashkëve

Vazhdon festa e Pashkëve

Kosovë
Dodë Gjergji: Paqja e vërtetë është ajo që e ka burimin në drejtësinë e Zotit

Dodë Gjergji: Paqja e vërtetë është ajo që e ka burimin në drejtësinë e Zotit

Kosovë
Topalli gati vezët e Pashkëve të zbukuruara me “diamantë” (Foto)

Topalli gati vezët e Pashkëve të zbukuruara me “diamantë” (Foto)

Shqipëri