LAJMI I FUNDIT:

Pasaporta e Maqedonisë

53 Artikuj

Me pasaportën e Maqedonisë pa viza mund të udhëtohet në 125 shtete

Me pasaportën e Maqedonisë pa viza mund të udhëtohet në 125 shtete

Maqedonia e Veriut
Fillon lëshimi mobil i pasaportave për shtetasit e RMV-së në Kinë

Fillon lëshimi mobil i pasaportave për shtetasit e RMV-së në Kinë

Maqedonia e Veriut
Pasaporta e Maqedonisë në vendin e 33-të në botë, me të pa viza mund të udhëtohet në 124 shtete

Pasaporta e Maqedonisë në vendin e 33-të në botë, me të pa viza mund të udhëtohet në 124 shtete

Maqedonia e Veriut
Pasaporta e Maqedonisë së Veriut është e 44-ta më e fuqishme në botë

Pasaporta e Maqedonisë së Veriut është e 44-ta më e fuqishme në botë

Maqedonia e Veriut
Pasaporta e Japonisë me e fuqishmja në botë, e Maqedonisë në vendin e 42-të

Pasaporta e Japonisë me e fuqishmja në botë, e Maqedonisë në vendin e 42-të

Maqedonia e Veriut
Pasaportat më të fuqishme në botë, i Maqedonisë në vendin e 31-të

Pasaportat më të fuqishme në botë, i Maqedonisë në vendin e 31-të

Maqedonia e Veriut
Shqipëria dhe Kosova njohin pasaportat e RMV-së me afat të skaduar

Shqipëria dhe Kosova njohin pasaportat e RMV-së me afat të skaduar

Maqedonia e Veriut
Pasaporta e Maqedonisë e 46-të në botë

Pasaporta e Maqedonisë e 46-të në botë

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Shtetasit e diasporës më lehtë do t’i marrin dokumentet personale

Spasovski: Shtetasit e diasporës më lehtë do t’i marrin dokumentet personale

Maqedonia e Veriut
Pasaportat e reja me emrin e ri janë gati

Pasaportat e reja me emrin e ri janë gati

Maqedonia e Veriut
Emri i ri “RMV”, nis shtypja e pasaportave të reja

Emri i ri “RMV”, nis shtypja e pasaportave të reja

Maqedonia e Veriut
“Republika e Maqedonisë së Veriut”, nga sot fillon dhënia e pasaportave me emrin e ri

“Republika e Maqedonisë së Veriut”, nga sot fillon dhënia e pasaportave me emrin e ri

Maqedonia e Veriut
Dy muaj pritje për pasaportë në Maqedoni

Dy muaj pritje për pasaportë në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Pasaportat me vlefshmëri të skaduar do të vlejnë deri në fund të vitit

Maqedoni: Pasaportat me vlefshmëri të skaduar do të vlejnë deri në fund të vitit

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Rasti për pasaportat e rrejshme, tre vjet burg për Faruk Bukin – dy dënime me kusht

Maqedoni: Rasti për pasaportat e rrejshme, tre vjet burg për Faruk Bukin – dy dënime me kusht

Gjyqësi
Zgjatet afati i pasaportave për mërgimtarët me pasaportë të Maqedonisë

Zgjatet afati i pasaportave për mërgimtarët me pasaportë të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
“Pasaportat”, skandali prish imazhin e Maqedonisë

“Pasaportat”, skandali prish imazhin e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Rasti “Mafia”, Fetai: Maqedonia rrezikon liberalizimin e vizave

Rasti “Mafia”, Fetai: Maqedonia rrezikon liberalizimin e vizave

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Vlefshmëria e pasaportave të skaduara të mërgimtarëve do të vazhdohet deri në fund të vitit

Maqedoni: Vlefshmëria e pasaportave të skaduara të mërgimtarëve do të vazhdohet deri në fund të vitit

Maqedonia e Veriut
Grafa etnike do të shkruhet në letërnjoftime, nga një korriku pasaporta me emrin e ri të Maqedonisë

Grafa etnike do të shkruhet në letërnjoftime, nga një korriku pasaporta me emrin e ri të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Pasaporta e Maqedonisë së Veriut, e 45 në rënditje sipas fuqisë

Pasaporta e Maqedonisë së Veriut, e 45 në rënditje sipas fuqisë

Sociale
Qytetarët e Maqedonisë që jetojnë në SHBA ngelen për një vit pa pasaporta

Qytetarët e Maqedonisë që jetojnë në SHBA ngelen për një vit pa pasaporta

Sociale
Pasaporta e Maqedonisë më e fuqishme se pasaporta e SHBA-ve, coronavirusi ndryshon listën e rang-listës

Pasaporta e Maqedonisë më e fuqishme se pasaporta e SHBA-ve, coronavirusi ndryshon listën e rang-listës

Maqedonia e Veriut
Nga viti i ardhshëm dalin pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e ri kushtetues

Nga viti i ardhshëm dalin pasaportat dhe letërnjoftimet me emrin e ri kushtetues

Maqedonia e Veriut