LAJMI I FUNDIT:

Partia Socialdemokrate e Kosovës

11 Artikuj

PSD aksion para Qeverisë për 1 Maj, vendos një çadër plazhi me mbishkrim ‘Jemi në pushim vjetor 365 ditë’

PSD aksion para Qeverisë për 1 Maj, vendos një çadër plazhi me mbishkrim ‘Jemi në pushim vjetor 365 ditë’

Të Tjera
PSD reagon për reciprocitetin e targave: Si duket nuk po na duhet njohja nga Serbia

PSD reagon për reciprocitetin e targave: Si duket nuk po na duhet njohja nga Serbia

Politikë
Aktakuzë për dy anëtarë të saj, reagon PSD

Aktakuzë për dy anëtarë të saj, reagon PSD

Kosovë
PSD zgjedh Kryesinë e re

PSD zgjedh Kryesinë e re

Politikë
Partia Socialdemokrate shpalos aktivitetet për të mbrojtur të drejtat e punëtorëve

Partia Socialdemokrate shpalos aktivitetet për të mbrojtur të drejtat e punëtorëve

Të Tjera
Vitia: Ahmeti i ndërroi fjalët, kishte thënë se do të na ofrojë pesë drejtori

Vitia: Ahmeti i ndërroi fjalët, kishte thënë se do të na ofrojë pesë drejtori

Kosovë
Eskalojnë tensionet mes VV-së dhe PSD-së, përleshen fizikisht aktivistët e dy subjekteve

Eskalojnë tensionet mes VV-së dhe PSD-së, përleshen fizikisht aktivistët e dy subjekteve

Politikë
Shpend Ahmeti kryetar, këta janë udhëheqësit tjerë të PSD-së

Shpend Ahmeti kryetar, këta janë udhëheqësit tjerë të PSD-së

Kosovë
Sejdiu jep detajet e konventës së Partisë Socialdemokrate

Sejdiu jep detajet e konventës së Partisë Socialdemokrate

Kosovë
Kjo është logo e re e Partisë Socialdemokrate (Foto)

Kjo është logo e re e Partisë Socialdemokrate (Foto)

Politikë
Gorani: Po formojmë partinë e së ardhmes

Gorani: Po formojmë partinë e së ardhmes

Kosovë