LAJMI I FUNDIT:

Panairi i Punës

13 Artikuj

Hajdari: Kosova ka potencial rininë, por mungon aftësimi dhe arsimi profesional

Hajdari: Kosova ka potencial rininë, por mungon aftësimi dhe arsimi profesional

Biznes
Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Hapet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 200 biznese me mundësi të shumta për të rinjtë

Biznes
Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Mbahet Panairi i Punës në Prishtinë, mbi 20 kompani kërkojnë për talentet dhe punëtorët e rinj

Albert Spahiu
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizon Panairin e parë të Punës pas pandemisë COVID-19, marrin pjesë 20 kompani

Biznes
Hapet Panairi i Punës në Gjakovë, mbi 40 kompani shpallin 800 vende të lira për punësim

Hapet Panairi i Punës në Gjakovë, mbi 40 kompani shpallin 800 vende të lira për punësim

Të Tjera
Panairi i Punës një mundësi e mirë për të rinjtë dhe bizneset

Panairi i Punës një mundësi e mirë për të rinjtë dhe bizneset

Biznes
Sot hapet panairi i punës në Prizren

Sot hapet panairi i punës në Prizren

Të Tjera
Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Reçica në Ferizaj fton bizneset dhe punëkërkuesit të vizitojnë Panairin e Punës

Ekonomi
Hapet Panairi i Punës në Gjilan

Hapet Panairi i Punës në Gjilan

Të Tjera
Panairi i punës në fund të muajit në Prizren

Panairi i punës në fund të muajit në Prizren

Të Tjera
40 biznese në panairin e punës në Gjilan

40 biznese në panairin e punës në Gjilan

Të Tjera
Nis Panairi i Punës në Gjilan

Nis Panairi i Punës në Gjilan

Të Tjera
Mbahet Panairi i Punës

Mbahet Panairi i Punës

Të Tjera