LAJMI I FUNDIT:

Pagesat

20 Artikuj

I la punëtorët indianë pa paga, procedohet biznesmeni në Gjirokastër

I la punëtorët indianë pa paga, procedohet biznesmeni në Gjirokastër

Shqipëri
BQK-ja miraton Rregulloren e re për Sistemin e Pagesave Ndërbankare të Kosovës

BQK-ja miraton Rregulloren e re për Sistemin e Pagesave Ndërbankare të Kosovës

Financa
FMN: Informaliteti në punësim 50 për qind në Shqipëri, shkak sigurimet e larta në pagat e ulëta

FMN: Informaliteti në punësim 50 për qind në Shqipëri, shkak sigurimet e larta në pagat e ulëta

Shqipëri
KEK-u s’përfill Kushtetuesen për kompensimin e punëtorëve për punën në vikende, sindikalistët paralajmërojnë protesta

KEK-u s’përfill Kushtetuesen për kompensimin e punëtorëve për punën në vikende, sindikalistët paralajmërojnë protesta

Financa
Pagesa e faturave, KRU ‘Prishtina’: Lehtësohet kriteri për programimin e borxheve të grumbulluara

Pagesa e faturave, KRU ‘Prishtina’: Lehtësohet kriteri për programimin e borxheve të grumbulluara

Financa
Arsimi i lartë falas, studentët ankohen se po detyrohen të bëjnë pagesa për të hyrë në provim të cilat më parë nuk i bënin

Arsimi i lartë falas, studentët ankohen se po detyrohen të bëjnë pagesa për të hyrë në provim të cilat më parë nuk i bënin

Xhejlane Kaçiu
Studentët e mirëpresin vendimin e Qeverisë për heqjen e pagesave në arsimin e lartë publik

Studentët e mirëpresin vendimin e Qeverisë për heqjen e pagesave në arsimin e lartë publik

Meridiana Statovci
Demokracia Studentore kërkon që studentët të lirohen nga të gjitha pagesat

Demokracia Studentore kërkon që studentët të lirohen nga të gjitha pagesat

Kosovë
KRU ”Prishtina” bën thirrje për pagesa të shërbimeve për ujë dhe kanalizim

KRU ”Prishtina” bën thirrje për pagesa të shërbimeve për ujë dhe kanalizim

Të Tjera
Blerësit perëndimorë ‘ngrijnë’ pagesat për Rusinë

Blerësit perëndimorë ‘ngrijnë’ pagesat për Rusinë

Të Tjera
400 mijë euro për paga të aeroportit jofunksional

400 mijë euro për paga të aeroportit jofunksional

Të Tjera
Shqipëri, gratë paguhen 32% më pak se burrat

Shqipëri, gratë paguhen 32% më pak se burrat

Shqipëri
Shqipëria publikon aksidentalisht operacionet e inteligjencës

Shqipëria publikon aksidentalisht operacionet e inteligjencës

Shqipëri
Arrihet marrëveshja për tarifat për shfrytëzimin e muzikës nga transmetuesit në Kosovë

Arrihet marrëveshja për tarifat për shfrytëzimin e muzikës nga transmetuesit në Kosovë

Cult+
Rruga e Kombit bëhet me pagesë, pagesat për çdo automjet

Rruga e Kombit bëhet me pagesë, pagesat për çdo automjet

Shqipëri
Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Bujqësi
Zyrtare: Bëhet ekzekutimi i pagesave për veteranët e UÇK-së

Zyrtare: Bëhet ekzekutimi i pagesave për veteranët e UÇK-së

Financa
Profesorët e UP-së s’do të paguhen më për provime

Profesorët e UP-së s’do të paguhen më për provime

Arsim
Hamza: Janë siguruar paratë për pagesën e veteranëve (Video)

Hamza: Janë siguruar paratë për pagesën e veteranëve (Video)

Të Tjera
Sot pagesa e pensioneve për veteranët

Sot pagesa e pensioneve për veteranët

Të Tjera