LAJMI I FUNDIT:

Paga

88 Artikuj

Paguheni mirë, por e urreni – arsyeja pse duhet të largoheni nga kjo punë

Paguheni mirë, por e urreni – arsyeja pse duhet të largoheni nga kjo punë

Këshilla Lifestyle
Mënyrat e gabuara për të kërkuar rritje të pagës

Mënyrat e gabuara për të kërkuar rritje të pagës

Këshilla Lifestyle
Negocimi i pagës pasi të merrni ofertë pune

Negocimi i pagës pasi të merrni ofertë pune

Këshilla Lifestyle
Arritja e pagës së dëshiruar pa pasur nevojë ta kërkoni

Arritja e pagës së dëshiruar pa pasur nevojë ta kërkoni

Lifestyle
Rritja e pagës minimale në Maqedoni të Veriut, do të nisë të aplikohet nga muaji mars

Rritja e pagës minimale në Maqedoni të Veriut, do të nisë të aplikohet nga muaji mars

Maqedonia e Veriut
33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

33 për qind e të punësuarve në Shqipëri nuk deklarojnë pagën reale

Shqipëri
Profesorët e univeristeteve në Shqipëri paralajmërojnë protestë kombëtare nesër, kërkojnë mbështetjen e studentëve

Profesorët e univeristeteve në Shqipëri paralajmërojnë protestë kombëtare nesër, kërkojnë mbështetjen e studentëve

Shqipëri
Reagon FSSHK, kërkojnë ekzekutimin e pagave të punëtorëve shëndetësor në kujdesin parësor

Reagon FSSHK, kërkojnë ekzekutimin e pagave të punëtorëve shëndetësor në kujdesin parësor

Shëndetësi
19 për qind e punonjësve me pagë në Shqipëri paguhen nën kufirin e varfërisë

19 për qind e punonjësve me pagë në Shqipëri paguhen nën kufirin e varfërisë

Shqipëri
Kush janë më të lumtur: Ata që duan më shumë para apo kohë?

Kush janë më të lumtur: Ata që duan më shumë para apo kohë?

Lifestyle
Maqedoni: Gjyqtarët dhe Prokurorët do të marrin paga më të larta

Maqedoni: Gjyqtarët dhe Prokurorët do të marrin paga më të larta

Maqedonia e Veriut
Murati: Janë ekzekutuar nga 100 euro shtesë për punëtorët e sektorit publik

Murati: Janë ekzekutuar nga 100 euro shtesë për punëtorët e sektorit publik

Ekonomi
Paga mesatare bruto në Shqipëri rritet me 8.4 për qind, kap vlerën 475 euro

Paga mesatare bruto në Shqipëri rritet me 8.4 për qind, kap vlerën 475 euro

Shqipëri
Më të keqpaguarit në rajon, zjarrfikësit shqiptarë paralajmërojnë protesta

Më të keqpaguarit në rajon, zjarrfikësit shqiptarë paralajmërojnë protesta

Shqipëri
Tash e katër vjet policët kërkojnë shujtat e pagën e 13-të

Tash e katër vjet policët kërkojnë shujtat e pagën e 13-të

Kosovë
Shkoi për tu barazuar me pagën në lokalin ku kishte punuar, sulmohet fizikisht punëtorja nga dy persona

Shkoi për tu barazuar me pagën në lokalin ku kishte punuar, sulmohet fizikisht punëtorja nga dy persona

Kronika e Zezë
Rritje të forta pagash priten në vitin 2022, thotë një nga institutet më të mëdha në Gjermani

Rritje të forta pagash priten në vitin 2022, thotë një nga institutet më të mëdha në Gjermani

Botë
Punëtorët në Shqipëri paguhen në dorë, firmat private deklarojnë 250 euro rrogë për mjekë, pedagogë e gazetarë

Punëtorët në Shqipëri paguhen në dorë, firmat private deklarojnë 250 euro rrogë për mjekë, pedagogë e gazetarë

Shqipëri
Sindikata e Re e KEK-ut sot në protestë, kërkon pagën e 13-të për punëtorët

Sindikata e Re e KEK-ut sot në protestë, kërkon pagën e 13-të për punëtorët

Të Tjera
Zhvilluesit e lojërave video po zbulojnë se sa para po fitojnë

Zhvilluesit e lojërave video po zbulojnë se sa para po fitojnë

Lojëra
Zbulohen pagat e Apple – ja sa fitojnë inxhinierët, zhvilluesit e softuerit dhe punonjësit e tjerë në gjigantin e teknologjisë

Zbulohen pagat e Apple – ja sa fitojnë inxhinierët, zhvilluesit e softuerit dhe punonjësit e tjerë në gjigantin e teknologjisë

Botë
Agjencia e Statistikave për paga dhe mëditje shpenzon afër 1 milion euro

Agjencia e Statistikave për paga dhe mëditje shpenzon afër 1 milion euro

Financa
Kuvendi i Kosovës për nëntë muaj shpenzoi 5.6 milionë euro për paga dhe mëditje

Kuvendi i Kosovës për nëntë muaj shpenzoi 5.6 milionë euro për paga dhe mëditje

Financa
Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Afaristi Piraj rrit për 5 për qind pagën, thotë se do të jep rrogën e 13-të dhe 14-të

Financa