LAJMI I FUNDIT:

Osman Havolli

12 Artikuj

Gazetarët kosovarë do të kenë përfaqësim dhe mbrojtje ligjore falas

Gazetarët kosovarë do të kenë përfaqësim dhe mbrojtje ligjore falas

Kosovë
OAK: Do të jemi roje e zbatimit të ligjit

OAK: Do të jemi roje e zbatimit të ligjit

Drejtësi
Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale

Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale

Drejtësi
Mbrojtja e të kthyerve nga Siria sfidë për avokatët

Mbrojtja e të kthyerve nga Siria sfidë për avokatët

Kosovë
Havolli: Vrasja e avokatit Bajram Kelmendit nuk ishte rastësi

Havolli: Vrasja e avokatit Bajram Kelmendit nuk ishte rastësi

Kosovë
Oda e Avokatëve të Kosovës, bojkot të përgjithshëm në të gjitha institucionet gjyqësore (Video)

Oda e Avokatëve të Kosovës, bojkot të përgjithshëm në të gjitha institucionet gjyqësore (Video)

Kosovë
Trendafilova: Do të ketë bashkëpunim me Odën e Avokatëve të Kosovës

Trendafilova: Do të ketë bashkëpunim me Odën e Avokatëve të Kosovës

Ekonomi
Avokatët vizitojnë BIK-un, urojnë paqe e prosperitet

Avokatët vizitojnë BIK-un, urojnë paqe e prosperitet

Kosovë
Avokatët shqiptarë bashkohen në Union

Avokatët shqiptarë bashkohen në Union

Drejtësi
Lansohet hulumtimi “Iniciativa për Integritet Gjyqësor”

Lansohet hulumtimi “Iniciativa për Integritet Gjyqësor”

Kosovë
Kontestohet Rregullorja për përfaqësim sipas detyrës zyrtare

Kontestohet Rregullorja për përfaqësim sipas detyrës zyrtare

Drejtësi
Havolli: Po cenohet siguria e avokatëve

Havolli: Po cenohet siguria e avokatëve

Kosovë