LAJMI I FUNDIT:

Orgazma

209 Artikuj

Këshilla për të virgjërat që duan të bëjnë seks së shpejti!

Këshilla për të virgjërat që duan të bëjnë seks së shpejti!

Në çift
Orgazma ka efektet e saj anësore? Zbuloni nëse jeni edhe ju të pafat!

Orgazma ka efektet e saj anësore? Zbuloni nëse jeni edhe ju të pafat!

Intimitet dhe Pasion
Stimulimi i gjinjve: Si të përjetohet kënaqësia

Stimulimi i gjinjve: Si të përjetohet kënaqësia

Këshilla Lifestyle
Tetë arsye pse nuk kaloni dot në orgazëm

Tetë arsye pse nuk kaloni dot në orgazëm

Në çift
Sa duhet të zgjatë seksi që zonja të përjetoi kënaqësi maksimale?

Sa duhet të zgjatë seksi që zonja të përjetoi kënaqësi maksimale?

Intimitet dhe Pasion
Sekrete të vogla të femrave të cilat çdoherë gjatë seksit përjetojnë orgazëm

Sekrete të vogla të femrave të cilat çdoherë gjatë seksit përjetojnë orgazëm

Intimitet dhe Pasion
Pyetje e përhershme: Sa është e rëndësishme madhësia e klitorisit për arritje të orgazmës?

Pyetje e përhershme: Sa është e rëndësishme madhësia e klitorisit për arritje të orgazmës?

Intimitet dhe Pasion
Veprimet të cilat do ta shkundin pikën tuaj G

Veprimet të cilat do ta shkundin pikën tuaj G

Intimitet dhe Pasion
Hulumtimet tregojnë: gratë që e bëjnë këtë në shtrat janë më të prira ndaj tradhtisë bashkëshortore

Hulumtimet tregojnë: gratë që e bëjnë këtë në shtrat janë më të prira ndaj tradhtisë bashkëshortore

Lifestyle
Nëse mendoni se ajo po aktron… Ka vetëm një mënyrë se si mund ta dini nëse një grua ka përjetuar orgazëm

Nëse mendoni se ajo po aktron… Ka vetëm një mënyrë se si mund ta dini nëse një grua ka përjetuar orgazëm

Intimitet dhe Pasion
Një goditje për egon e burrave: Ja pse gratë rënkojnë gjatë seksit

Një goditje për egon e burrave: Ja pse gratë rënkojnë gjatë seksit

Intimitet dhe Pasion
Vetëm sepse keni përjetuar një orgazëm nuk do të thotë që seksi ishte i mirë: A e dini pse?

Vetëm sepse keni përjetuar një orgazëm nuk do të thotë që seksi ishte i mirë: A e dini pse?

Në çift
A e keni ditur se disa gra përjetojnë orgazëm çdo herë? Nëse po pyesni se si, ne jua zbulojmë sekretin

A e keni ditur se disa gra përjetojnë orgazëm çdo herë? Nëse po pyesni se si, ne jua zbulojmë sekretin

Intimitet dhe Pasion
Hulumtimi: Kjo është arsyeja pse ndonjëherë jeni të trishtuar pasi bëni dashuri

Hulumtimi: Kjo është arsyeja pse ndonjëherë jeni të trishtuar pasi bëni dashuri

Në çift
A aktrojnë orgazëm meshkujt: Mësoni se si e bëjnë dhe si reagojnë ndaj saj

A aktrojnë orgazëm meshkujt: Mësoni se si e bëjnë dhe si reagojnë ndaj saj

Intimitet dhe Pasion
Në këtë vend të papritur femrat shpesh përjetojnë orgazmën

Në këtë vend të papritur femrat shpesh përjetojnë orgazmën

Lifestyle
Femrat me jetë të bujshme seksuale gjithmonë i bëjnë këto gjëra

Femrat me jetë të bujshme seksuale gjithmonë i bëjnë këto gjëra

Psikoprofil
Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Dëshironi t’i aktivizoni shtërzimet e lindjes? Ekspertët këshillojnë të vetëkënaqeni, derisa nga seksi thonë nuk ka dobi

Shtatzëna
“Gjithmonë kërkoj të arrij kulmimin. Kurrë nuk pres, por inicioj. Por edhe vetëkënaqem”

“Gjithmonë kërkoj të arrij kulmimin. Kurrë nuk pres, por inicioj. Por edhe vetëkënaqem”

Intimitet dhe Pasion
Gabimet në shtrat për shkak të të cilave femrat japin “kartonin e kuq”

Gabimet në shtrat për shkak të të cilave femrat japin “kartonin e kuq”

Intimitet dhe Pasion
Pa klitor nuk ka orgazëm – katër fakte mbi organin i cili sjell kënaqësi

Pa klitor nuk ka orgazëm – katër fakte mbi organin i cili sjell kënaqësi

Intimitet dhe Pasion
Është zbuluar saktësisht sa minuta i nevojiten femrës të arrijë orgazmën

Është zbuluar saktësisht sa minuta i nevojiten femrës të arrijë orgazmën

Intimitet dhe Pasion
Një 35-vjeçar në Malawi vdiq gjatë seksit me një prostitutë

Një 35-vjeçar në Malawi vdiq gjatë seksit me një prostitutë

Dështime
Është hedhur poshtë teoria kryesore përse meshkujt duhet patjetër të pushojnë pas orgazmës

Është hedhur poshtë teoria kryesore përse meshkujt duhet patjetër të pushojnë pas orgazmës

Intimitet dhe Pasion