LAJMI I FUNDIT:

ORCA

76 Artikuj

Aksioni simbolik i ORCA-s, reagon deputeti Gola

Aksioni simbolik i ORCA-s, reagon deputeti Gola

Arsim
ORCA me aksion para Kuvendit: Ligji për Agjencinë e Akreditimit po degjenerohet nga Ardian Gola

ORCA me aksion para Kuvendit: Ligji për Agjencinë e Akreditimit po degjenerohet nga Ardian Gola

Kosovë
ORCA kërkon përjashtimin e profesorëve Dugolli e Kastrati nga UP-ja

ORCA kërkon përjashtimin e profesorëve Dugolli e Kastrati nga UP-ja

Arsim
Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Vendimet e Këshillit të Etikës për konfirmim të masave ndëshkuese ndaj Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit kthehen nga Senati në rishqyrtim

Arsim
ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

ORCA: Senati i UP-së ka shpallur plagjiatorë profesorët Bujar Dugolli e Ardian Kastrati

Arsim
ORCA: Deshi plagjiatori të bëhej rektor

ORCA: Deshi plagjiatori të bëhej rektor

Arsim
Dibran Hoxhës i ndalohet hyrja në Fakultetin Filozofik

Dibran Hoxhës i ndalohet hyrja në Fakultetin Filozofik

Kosovë
Gjinovci: Na arrestuan si kriminelë, plagjiatorin e lanë të japë mësim

Gjinovci: Na arrestuan si kriminelë, plagjiatorin e lanë të japë mësim

Arsim
Avokatja e Gjinovcit dhe Hoxhes: Aktivistët mund të dënohen nga 3 muaj deri në 3 vite burgim

Avokatja e Gjinovcit dhe Hoxhes: Aktivistët mund të dënohen nga 3 muaj deri në 3 vite burgim

Arsim
ORCA publikon momentin e arrestimit të Rron Gjinovcit dhe Dibran Hoxhes

ORCA publikon momentin e arrestimit të Rron Gjinovcit dhe Dibran Hoxhes

Kosovë
Arrestohen aktivistët Gjinovci e Hoxha të organizatës ORCA

Arrestohen aktivistët Gjinovci e Hoxha të organizatës ORCA

Arsim
ORCA: Sasia e cilësia e kandidatëve për rektor të UP-së, dëshmi se nuk ka besim në proces

ORCA: Sasia e cilësia e kandidatëve për rektor të UP-së, dëshmi se nuk ka besim në proces

Kosovë
Aktivistët e ORCA-s, protesojnë për Halloween me fytyrat e frikshme të profesorëve “plagjiatorë”

Aktivistët e ORCA-s, protesojnë për Halloween me fytyrat e frikshme të profesorëve “plagjiatorë”

Kosovë
Devijon debati në mes të Hasanit dhe Hoxhës, “Je ngacmues seksual” – “Ke marrë 5 mijë euro për të regjistruar studentë”

Devijon debati në mes të Hasanit dhe Hoxhës, “Je ngacmues seksual” – “Ke marrë 5 mijë euro për të regjistruar studentë”

Arsim
ORCA, për Këshillin Drejtues të UP-së, himni fillon: Rreth plagjiaturës të përbashkuar!

ORCA, për Këshillin Drejtues të UP-së, himni fillon: Rreth plagjiaturës të përbashkuar!

Arsim
Hoxha i ORCA-s: Të jeshë analfabet funksional në Kosovë nuk është turp

Hoxha i ORCA-s: Të jeshë analfabet funksional në Kosovë nuk është turp

Arsim
Dibran Hoxha nga ORCA: Edhe këtë javë koha punon për SBASHK-un, prej javës tjetër për Qeverinë

Dibran Hoxha nga ORCA: Edhe këtë javë koha punon për SBASHK-un, prej javës tjetër për Qeverinë

Arsim
Hoxha-Molliqajt: Ua ke kontrolluar njerëzve Facebook-un

Hoxha-Molliqajt: Ua ke kontrolluar njerëzve Facebook-un

Kosovë
Dënimi për plagjiaturë, Dugolli deklarohet para senatit të UP-së

Dënimi për plagjiaturë, Dugolli deklarohet para senatit të UP-së

Kosovë
ORCA publikon pesë plagjiatura të reja nga profesorët e Universitetit të Prishtinës

ORCA publikon pesë plagjiatura të reja nga profesorët e Universitetit të Prishtinës

Kosovë
ORCA: Senati t’i përjashtojë nga Universiteti plagjiatorët Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati

ORCA: Senati t’i përjashtojë nga Universiteti plagjiatorët Bujar Dugolli dhe Ardian Kastrati

Arsim
LDK: Të ndalet politizimi në universitete

LDK: Të ndalet politizimi në universitete

Arsim
Këshilli i Etikës e shpalli plagjiator, reagon Dugolli: Vendim joprofesional

Këshilli i Etikës e shpalli plagjiator, reagon Dugolli: Vendim joprofesional

Arsim
ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

Kosovë