LAJMI I FUNDIT:

Oliver Ivanoviq

374 Artikuj

Rasti Oliver Ivanoviq, avokati Damati: Duket se të gjithë dëshmitarët e mbrojtur nuk do të japin dëshminë

Rasti Oliver Ivanoviq, avokati Damati: Duket se të gjithë dëshmitarët e mbrojtur nuk do të japin dëshminë

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë se s’mund të deklarohet për arsye të sigurisë së tij

Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë se s’mund të deklarohet për arsye të sigurisë së tij

Drejtësi
Dëshmitari thotë se tre të akuzuarit të përfshirë në vrasjen e Oliver Ivanoviqit kanë qenë në vendin e ngjarjes

Dëshmitari thotë se tre të akuzuarit të përfshirë në vrasjen e Oliver Ivanoviqit kanë qenë në vendin e ngjarjes

Drejtësi
Vrasja e Ivanoviqit, dëshmitari anonim thotë se refuzon të deklarohet pasi i rrezikohet jeta nga Lista “Srpska”

Vrasja e Ivanoviqit, dëshmitari anonim thotë se refuzon të deklarohet pasi i rrezikohet jeta nga Lista “Srpska”

Drejtësi
Politikani i sanksionuar kontrabandist që po “përfaqëson” serbët e Kosovës – profili i Milan Radoiçiqit

Politikani i sanksionuar kontrabandist që po “përfaqëson” serbët e Kosovës – profili i Milan Radoiçiqit

Kosovë
Të akuzuarit në rastin ‘Ivanoviq’, lirohen nga paraburgimi

Të akuzuarit në rastin ‘Ivanoviq’, lirohen nga paraburgimi

Kosovë
Tre të akuzuarve për vrasjen e Ivanoviqit iu vendoset masa e arrestit shtëpiak pas 40 muajve paraburgim

Tre të akuzuarve për vrasjen e Ivanoviqit iu vendoset masa e arrestit shtëpiak pas 40 muajve paraburgim

Drejtësi
Bogdanoviq: Vulinit i është ndaluar të flasë për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Bogdanoviq: Vulinit i është ndaluar të flasë për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Drejtësi
Djali i vëllait të Oliver Ivanoviqit: Në vrasjen e Oliverit ishte përfshirë dikush nga serbët e Kosovës

Djali i vëllait të Oliver Ivanoviqit: Në vrasjen e Oliverit ishte përfshirë dikush nga serbët e Kosovës

Drejtësi
Vëllai i Oliver Ivanoviqit thotë në gjykatë se personat më me ndikim në Mitrovicë raportonin te Milan Radoiçiq

Vëllai i Oliver Ivanoviqit thotë në gjykatë se personat më me ndikim në Mitrovicë raportonin te Milan Radoiçiq

Drejtësi
​Miroslav Ivanoviq thotë se vrasja e vëllait të tij Oliverit ndodhi për motive politike

​Miroslav Ivanoviq thotë se vrasja e vëllait të tij Oliverit ndodhi për motive politike

Drejtësi
Bogdanoviq rreth vrasjes së Oliver Ivanoviqit: Aleksandar Vulin po e mbron dikë me këtë krim

Bogdanoviq rreth vrasjes së Oliver Ivanoviqit: Aleksandar Vulin po e mbron dikë me këtë krim

Serbia
Ymeri: Kosova ta shfrytëzojë rrëfimin e Bogdanoviqit për vrasjen e Ivanoviqit, tregohet dimensioni kriminal i Vuçiqit

Ymeri: Kosova ta shfrytëzojë rrëfimin e Bogdanoviqit për vrasjen e Ivanoviqit, tregohet dimensioni kriminal i Vuçiqit

Kosovë
Flet nipi i Oliver Ivanoviqit: Vrasja e Oliverit është kryer me ndihmën e ndonjë serbi me ndikim në Kosovë

Flet nipi i Oliver Ivanoviqit: Vrasja e Oliverit është kryer me ndihmën e ndonjë serbi me ndikim në Kosovë

Drejtësi
Njeriu që “tregoi autorin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit” thotë se për këtë gjë janë paguar 50 mijë euro

Njeriu që “tregoi autorin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit” thotë se për këtë gjë janë paguar 50 mijë euro

Kosovë
Vrasja e Ivanoviqit, Bogdanoviq thotë se atë e vrau Ljubomir Lainoviq ndërsa urdhrin e dha Veselinoviqi

Vrasja e Ivanoviqit, Bogdanoviq thotë se atë e vrau Ljubomir Lainoviq ndërsa urdhrin e dha Veselinoviqi

Kosovë
Kreu i grupit kriminal në Beograd, Belivuk ofrohet të jetë dëshmitar bashkëpunëtor për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Kreu i grupit kriminal në Beograd, Belivuk ofrohet të jetë dëshmitar bashkëpunëtor për vrasjen e Oliver Ivanoviqit

Drejtësi
Sot pritet të mbahet seanca e radhës në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Sot pritet të mbahet seanca e radhës në gjykimin për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Drejtësi
Gjykimi për vrasjen e Ivanoviqit, kryetari i Partisë së Serbëve të Kosovës tregon për presionet dhe kërcënimet nga Lista Serbe

Gjykimi për vrasjen e Ivanoviqit, kryetari i Partisë së Serbëve të Kosovës tregon për presionet dhe kërcënimet nga Lista Serbe

Drejtësi
Ish-kryetari i Leposaviqit: Nuk di asgjë për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, flitej se Lista Serbe po i bën presion

Ish-kryetari i Leposaviqit: Nuk di asgjë për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, flitej se Lista Serbe po i bën presion

Drejtësi
Në rastin e Ivanoviqit dëgjohen edhe dy dëshmitarë, punëtorë të “Elektrokosova”

Në rastin e Ivanoviqit dëgjohen edhe dy dëshmitarë, punëtorë të “Elektrokosova”

Drejtësi
Djali i Oliver Ivanoviqit: Nga e dinte BIA se babai im do të arrestohej dhe nuk e dinte se do të vritej?

Djali i Oliver Ivanoviqit: Nga e dinte BIA se babai im do të arrestohej dhe nuk e dinte se do të vritej?

Serbia
Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë se në veri të Mitrovicës ka grupe kriminale por për sigurinë e tij s’mund t’i përmend

Gjykimi për vrasjen e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë se në veri të Mitrovicës ka grupe kriminale por për sigurinë e tij s’mund t’i përmend

Kosovë
Dëshmitarja: Oliver Ivanoviq më kishte thënë se po ndjehet i rrezikuar nga një grup kriminal që vepron në territorin e Mitrovicës

Dëshmitarja: Oliver Ivanoviq më kishte thënë se po ndjehet i rrezikuar nga një grup kriminal që vepron në territorin e Mitrovicës

Drejtësi