LAJMI I FUNDIT:

Oda Ekonomike Amerikane

69 Artikuj

Oda Amerikane i kërkon Qeverisë që të adresojë menjëherë sfidat e rritjes ekonomike

Oda Amerikane i kërkon Qeverisë që të adresojë menjëherë sfidat e rritjes ekonomike

Ekonomi
Zeka: Shteti nuk duhet të ndërhyjë në pavarësinë ose integritetin e bizneseve

Zeka: Shteti nuk duhet të ndërhyjë në pavarësinë ose integritetin e bizneseve

Biznes
Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Tensionet në veri të Kosovës shqetësojnë investitorët e huaj

Biznes
Zeka: Moszgjidhja e problemeve me Serbinë po i kushton Kosovës

Zeka: Moszgjidhja e problemeve me Serbinë po i kushton Kosovës

Biznes
Oda Ekonomike Amerikane: Normalizimi i marrëdhënieve Kosovë – Serbi do të sillte përfitime në biznes

Oda Ekonomike Amerikane: Normalizimi i marrëdhënieve Kosovë – Serbi do të sillte përfitime në biznes

Ekonomi
Rregullimi i çmimit të barnave në Kosovë, Oda Ekonomike Amerikane del me qëndrim  

Rregullimi i çmimit të barnave në Kosovë, Oda Ekonomike Amerikane del me qëndrim  

Shëndetësi
Kriza energjetike, Rizvanolli diskuton me sektorin privat: Konsumatorët duhet të kontribuojnë në shmangien e skenarëve më të këqij

Kriza energjetike, Rizvanolli diskuton me sektorin privat: Konsumatorët duhet të kontribuojnë në shmangien e skenarëve më të këqij

Energjetika
Oda Ekonomike Amerikane thërret për dialog dhe kompromis për përfundimin e grevës

Oda Ekonomike Amerikane thërret për dialog dhe kompromis për përfundimin e grevës

Biznes
Escobar: Sektori privat ka rol kyç në rritjen e mëtejme ekonomike të Ballkanit Perëndimor

Escobar: Sektori privat ka rol kyç në rritjen e mëtejme ekonomike të Ballkanit Perëndimor

Të Tjera
Diskutimet për tërheqjen e kursimeve pensionale, deklarohet Oda Ekonomike Amerikane  

Diskutimet për tërheqjen e kursimeve pensionale, deklarohet Oda Ekonomike Amerikane  

Të Tjera
Zeka: Propozimi i qeverisë për pagë minimale i drejtë, 100 milionëshi mund të investohej në forma të tjera

Zeka: Propozimi i qeverisë për pagë minimale i drejtë, 100 milionëshi mund të investohej në forma të tjera

Financa
Fuqizimi i kapaciteteve energjetike dhe efiçenca e energjisë me rëndësi për bizneset

Fuqizimi i kapaciteteve energjetike dhe efiçenca e energjisë me rëndësi për bizneset

Energjetika
Kurti: Vizioni ynë, ta bëjmë Kosovën vendin më prosperues në Ballkanin Perëndimor

Kurti: Vizioni ynë, ta bëjmë Kosovën vendin më prosperues në Ballkanin Perëndimor

Ekonomi
Dogana e Kosovës: SHBA-të bëhen tregu kryesor eksportues i Kosovës

Dogana e Kosovës: SHBA-të bëhen tregu kryesor eksportues i Kosovës

Ekonomi
Indeksi i Odës Amerikane: Sërish bie besimi i biznesit në Shqipëri

Indeksi i Odës Amerikane: Sërish bie besimi i biznesit në Shqipëri

Biznes
Kina mbyll Odën Ekonomike Amerikane në Chengdu

Kina mbyll Odën Ekonomike Amerikane në Chengdu

Botë
Oda Amerikane mirëpret aprovimin e Projektligjit për Identifikimin Elektronik dhe Shërbimet e Besuara në Transaksionet Elektronike

Oda Amerikane mirëpret aprovimin e Projektligjit për Identifikimin Elektronik dhe Shërbimet e Besuara në Transaksionet Elektronike

Ekonomi
Odat Amerikane bisedojnë me administratën amerikane për rikuperimin ekonomik dhe sfidat e tjera

Odat Amerikane bisedojnë me administratën amerikane për rikuperimin ekonomik dhe sfidat e tjera

Biznes
Institucionet shëndetësore publike dhe private të bashkëpunojnë në digjitalizimin e kujdesit shëndetësor

Institucionet shëndetësore publike dhe private të bashkëpunojnë në digjitalizimin e kujdesit shëndetësor

Kosovë
Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Ligji për Mbrojtjen e Sinjalizuesve – ligj për të cilin shumë pak dihet në sektorin privat

Mirjeta Hajzeraj
Zeka: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike do të ketë efekt në investimet e reja te bizneset

Zeka: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike do të ketë efekt në investimet e reja te bizneset

Financa
Drejtori i AKK-së: Korniza ligjore e vendit mbron sinjalizuesit e korrupsionit 

Drejtori i AKK-së: Korniza ligjore e vendit mbron sinjalizuesit e korrupsionit 

Kosovë
Qeveria synon të fuqizojë zhvillimin e ndërmarrësisë në vend

Qeveria synon të fuqizojë zhvillimin e ndërmarrësisë në vend

Të Tjera
Përfaqësuesit e franshizave në Kosovë inkurajojnë zhvillimin e këtij modeli të biznesit

Përfaqësuesit e franshizave në Kosovë inkurajojnë zhvillimin e këtij modeli të biznesit

Biznes