LAJMI I FUNDIT:

Oda e Avokatëve të Kosovës

26 Artikuj

Prokuroria nis hetimet ndaj Besim Currit, ish-drejtor ekzekutiv i OAK-ut

Prokuroria nis hetimet ndaj Besim Currit, ish-drejtor ekzekutiv i OAK-ut

Drejtësi
Drejtori Ekzekutiv i Odës së Avokatëve të Kosovës, Besim Curri, thotë se nuk do të marrë para kot nëse nuk fitohet rasti

Drejtori Ekzekutiv i Odës së Avokatëve të Kosovës, Besim Curri, thotë se nuk do të marrë para kot nëse nuk fitohet rasti

Drejtësi
OAK kundërligjshëm ia lejoi ushtrimin e profesionit avokatit të akuzuar për mashtrim

OAK kundërligjshëm ia lejoi ushtrimin e profesionit avokatit të akuzuar për mashtrim

Kosovë
Gjobitet Oda e Avokatëve të Kosovës për mohim të qasjes në dokumente publike

Gjobitet Oda e Avokatëve të Kosovës për mohim të qasjes në dokumente publike

Kosovë
U revokohet licenca 23 avokatëve, nuk paguan tarifën e anëtarësisë së OAK-së

U revokohet licenca 23 avokatëve, nuk paguan tarifën e anëtarësisë së OAK-së

Drejtësi
Delegati Musa: Kryetari i OAK-së mori 1974 euro pagë mujore, bleu 10 mijë euro një llaptop

Delegati Musa: Kryetari i OAK-së mori 1974 euro pagë mujore, bleu 10 mijë euro një llaptop

Drejtësi
Nga e hëna, avokatët bojkotojnë seancat gjyqësore

Nga e hëna, avokatët bojkotojnë seancat gjyqësore

Drejtësi
Oda e Avokatëve të Kosovës vendos që të bojkotojë Prokurorinë Themelore në Prishtinë

Oda e Avokatëve të Kosovës vendos që të bojkotojë Prokurorinë Themelore në Prishtinë

Kosovë
Thaçi takoi kryetarin e Odës së Avokatëve, diskutuan për situatën pandemike

Thaçi takoi kryetarin e Odës së Avokatëve, diskutuan për situatën pandemike

Kosovë
Oda e Avokatëve të Kosovës pranohet si anëtare e Konferencës Ndërkombëtare të Odave të Avokatëve (CIB)

Oda e Avokatëve të Kosovës pranohet si anëtare e Konferencës Ndërkombëtare të Odave të Avokatëve (CIB)

Kosovë
Gazetarët kosovarë do të kenë përfaqësim dhe mbrojtje ligjore falas

Gazetarët kosovarë do të kenë përfaqësim dhe mbrojtje ligjore falas

Kosovë
OAK: Do të jemi roje e zbatimit të ligjit

OAK: Do të jemi roje e zbatimit të ligjit

Drejtësi
Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale

Sekuestrimi i pasurisë është e vetmja formë për t’i dobësuar grupet kriminale

Drejtësi
Havolli: Vrasja e avokatit Bajram Kelmendit nuk ishte rastësi

Havolli: Vrasja e avokatit Bajram Kelmendit nuk ishte rastësi

Kosovë
Oda e Avokatëve: Bojkoti vazhdon

Oda e Avokatëve: Bojkoti vazhdon

Politikë
Oda e Avokatëve të Kosovës, bojkot të përgjithshëm në të gjitha institucionet gjyqësore (Video)

Oda e Avokatëve të Kosovës, bojkot të përgjithshëm në të gjitha institucionet gjyqësore (Video)

Kosovë
D+ përkrah KGJK-në: Komunikimet ex-parte të papranueshme

D+ përkrah KGJK-në: Komunikimet ex-parte të papranueshme

Kosovë
KGJK-ja sqaron situatën lidhur me qasjen e avokatëve mbrojtës në objektet e gjykatave  

KGJK-ja sqaron situatën lidhur me qasjen e avokatëve mbrojtës në objektet e gjykatave  

Kosovë
Avokatët në bojkot të përgjithshëm

Avokatët në bojkot të përgjithshëm

Kosovë
Avokatët në bojkot të përgjithshëm

Avokatët në bojkot të përgjithshëm

Kosovë
Sigurohet mbrojtje falas për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Sigurohet mbrojtje falas për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Kosovë
Kryetari i Avokatëve të Turqisë tërheq vërejtjen Kosovës në lidhje me organizatat gyleniste

Kryetari i Avokatëve të Turqisë tërheq vërejtjen Kosovës në lidhje me organizatat gyleniste

Kosovë
Kontestohet Rregullorja për përfaqësim sipas detyrës zyrtare

Kontestohet Rregullorja për përfaqësim sipas detyrës zyrtare

Drejtësi
Mustafa u takua me kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës

Mustafa u takua me kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës

Politikë