LAJMI I FUNDIT:

Nxënësit

243 Artikuj

Nisin vizitat shëndetësore për nxënësit e shkollave të Prishtinës

Nisin vizitat shëndetësore për nxënësit e shkollave të Prishtinës

Shëndetësi
Shkup, lëndohet me thikë 15 vjeçari nga bashkëmoshatari i tij

Shkup, lëndohet me thikë 15 vjeçari nga bashkëmoshatari i tij

Bashkim Iljazi
Kryetari i Podujevës shpreh shqetësim për plagosjen e nxënësve në klasë

Kryetari i Podujevës shpreh shqetësim për plagosjen e nxënësve në klasë

Kosovë
Plagosja e nxënësve në Podujevë, Policia jep detajet

Plagosja e nxënësve në Podujevë, Policia jep detajet

Kronika e Zezë
Plenumi i arsimtarëve: MASH të ndalojë keqpërdorimin e nxënësve

Plenumi i arsimtarëve: MASH të ndalojë keqpërdorimin e nxënësve

Bashkim Iljazi
Nxënësit e shkollave të mesme nxirren me dhunë në protesta kundër gjuhës shqipe (Video)

Nxënësit e shkollave të mesme nxirren me dhunë në protesta kundër gjuhës shqipe (Video)

Bashkim Iljazi
Mësuesja mallkon dhe kërcënon nxënësit në shkollën e Surrelit në Tiranë

Mësuesja mallkon dhe kërcënon nxënësit në shkollën e Surrelit në Tiranë

Shqipëri
Nxënësit në Maqedoni të pakënaqur me rezultatet e testimit ekstern (Video)

Nxënësit në Maqedoni të pakënaqur me rezultatet e testimit ekstern (Video)

Bashkim Iljazi
Flet mësuesja e Shkollës “Emin Duraku”: E krijuam grupin në Facebook për t’i informuar prindërit (Video)

Flet mësuesja e Shkollës “Emin Duraku”: E krijuam grupin në Facebook për t’i informuar prindërit (Video)

Arsim
S’e mësuan vjershën, mësuesja i turpëron nxënësit duke ua publikuar foton në Facebook (Foto)

S’e mësuan vjershën, mësuesja i turpëron nxënësit duke ua publikuar foton në Facebook (Foto)

Arsim
Shkaku i ngrohjes ndërpritet mësimi në disa shkolla të Kumanovës

Shkaku i ngrohjes ndërpritet mësimi në disa shkolla të Kumanovës

Bashkim Iljazi
Testimi ekstern në Maqedoni edhe këtë vit me shumë gabime (Video)

Testimi ekstern në Maqedoni edhe këtë vit me shumë gabime (Video)

Bashkim Iljazi
Disa nxënës të gjimnazit në Ferizaj kërkuan ndihmë mjekësore pas hedhjes së gazit

Disa nxënës të gjimnazit në Ferizaj kërkuan ndihmë mjekësore pas hedhjes së gazit

Arsim
Përfundoi pushimi dimëror, nesër nxënësit e Maqedonisë ju kthehen bankave shkollore

Përfundoi pushimi dimëror, nesër nxënësit e Maqedonisë ju kthehen bankave shkollore

Bashkim Iljazi
Shkaku i virozave, 300 nxënës nuk kanë ndjekur procesin mësimor në Shtip

Shkaku i virozave, 300 nxënës nuk kanë ndjekur procesin mësimor në Shtip

Bashkim Iljazi
Bajrami uron nxënësit dhe mësimdhënësit për festat e fundvitit

Bajrami uron nxënësit dhe mësimdhënësit për festat e fundvitit

Kosovë
Nxënësit e Prishtinës mbi 1 milion mungesa

Nxënësit e Prishtinës mbi 1 milion mungesa

Arsim
Fëmijët që luajnë në botë, praktikë e “frikshme” e shkollave ruse (Video)

Fëmijët që luajnë në botë, praktikë e “frikshme” e shkollave ruse (Video)

Interesante
Edhe rrjetet sociale ndikojnë në uljen e mësimnxënies (Video)

Edhe rrjetet sociale ndikojnë në uljen e mësimnxënies (Video)

Arsim
Nxënësit mbushen me morra në Gjilan (Video)

Nxënësit mbushen me morra në Gjilan (Video)

Kosovë
Nxënësit në Suharekë, presin e palojnë drutë e shkollës (Video)

Nxënësit në Suharekë, presin e palojnë drutë e shkollës (Video)

Sociale
Gjimnazistët e Tetovës vazhdojnë të mësojnë në sallën e Komunës

Gjimnazistët e Tetovës vazhdojnë të mësojnë në sallën e Komunës

Bashkim Iljazi
Në një shkollë të Prishtinës, 44 nxënës janë në një klasë (Video)

Në një shkollë të Prishtinës, 44 nxënës janë në një klasë (Video)

Arsim
Ora e parë e mësimit i kushtohet shenjtërimit të Nënës Terezë

Ora e parë e mësimit i kushtohet shenjtërimit të Nënës Terezë

Arsim