LAJMI I FUNDIT:

Nvidia

17 Artikuj

Rezultatet e shfaqura nga Nvidia tregojnë epërsinë e saj në rritje në garën e çipave të inteligjencës artificiale

Rezultatet e shfaqura nga Nvidia tregojnë epërsinë e saj në rritje në garën e çipave të inteligjencës artificiale

Lajme Teknologji
Cyberpunk 2077 tani ka DLSS 3 për të rritur shpejtësinë e kornizave

Cyberpunk 2077 tani ka DLSS 3 për të rritur shpejtësinë e kornizave

Lojëra
Shefi i Nvidia: Inteligjenca artificiale duhet të mësojë normat dhe ligjet shoqërore

Shefi i Nvidia: Inteligjenca artificiale duhet të mësojë normat dhe ligjet shoqërore

Lajme Teknologji
Nvidia pezullon lëshimin e RTX 4080 12 GB për shkak të çështjeve me emërtimin

Nvidia pezullon lëshimin e RTX 4080 12 GB për shkak të çështjeve me emërtimin

Lajme Teknologji
Nvidia mbyll zyrat e saj në Rusi

Nvidia mbyll zyrat e saj në Rusi

Lajme Teknologji
Nvidia po shfrytëzohet për shpërndarjen e malwareve

Nvidia po shfrytëzohet për shpërndarjen e malwareve

Lajme Teknologji
Nvidia ka konfirmuar se hakerët kanë vjedhur pronën intelektuale

Nvidia ka konfirmuar se hakerët kanë vjedhur pronën intelektuale

Lajme Teknologji
Nvidia nuk do ta blejë Arm – dështoi marrëveshja prej 40 miliardë dollarësh

Nvidia nuk do ta blejë Arm – dështoi marrëveshja prej 40 miliardë dollarësh

Lajme Teknologji
Nvidia nuk do ta blejë Arm për 40 miliardë dollarë?

Nvidia nuk do ta blejë Arm për 40 miliardë dollarë?

Lajme Teknologji
Kërkuesit e çipave do të zemërohen kur ta shohin këtë ‘fermë’ të kartave grafike që merret me ‘mining’ të kriptomonedhave

Kërkuesit e çipave do të zemërohen kur ta shohin këtë ‘fermë’ të kartave grafike që merret me ‘mining’ të kriptomonedhave

Lajme Teknologji
Diktoni fjalinë dhe Nvidia AI do të krijojë një skenë fotorealiste për ju

Diktoni fjalinë dhe Nvidia AI do të krijojë një skenë fotorealiste për ju

Lajme Teknologji
Kriza vazhdon – kartat grafike nga seritë RX 6000 dhe RTX 30 janë deri në dy herë më të shtrenjta

Kriza vazhdon – kartat grafike nga seritë RX 6000 dhe RTX 30 janë deri në dy herë më të shtrenjta

Lajme Teknologji
Metaverse është më i madh se Facebooku – kush pritet të përfitojë prej saj?

Metaverse është më i madh se Facebooku – kush pritet të përfitojë prej saj?

Lajme Teknologji
Nvidia po e blen DeepMap, kompaninë autonome të zhvillimit të hartave

Nvidia po e blen DeepMap, kompaninë autonome të zhvillimit të hartave

Lajme Teknologji
Nvidia afër blerjes së Arm për 40 miliardë dollarë?

Nvidia afër blerjes së Arm për 40 miliardë dollarë?

Lajme Teknologji
Dhjetë kompanitë botërore me pagat më të larta për vitin 2019

Dhjetë kompanitë botërore me pagat më të larta për vitin 2019

Të Tjera
Volvo merr pjesë në AL Auto Show pa asnjë veturë (Foto)

Volvo merr pjesë në AL Auto Show pa asnjë veturë (Foto)

Auto Lajme