LAJMI I FUNDIT:

Nrg Band

93 Artikuj

NRG Band sjellin këngën e re “Haram”

NRG Band sjellin këngën e re “Haram”

Muzikë
NRG Band dhe Tuna lansojnë bashkëpunimin “Prej teje s’e prita”

NRG Band dhe Tuna lansojnë bashkëpunimin “Prej teje s’e prita”

Muzikë
“Për ty” – kënga më e re nga NRG Band

“Për ty” – kënga më e re nga NRG Band

Muzikë
NRG Band të mërkurën vijnë me këngën e re

NRG Band të mërkurën vijnë me këngën e re

Muzikë
Një tjetër këngë së shpejti nga NRG Band

Një tjetër këngë së shpejti nga NRG Band

Muzikë
“A m’ke harru”, kënga më e re nga NRG Band

“A m’ke harru”, kënga më e re nga NRG Band

Muzikë
NRG Band dhe Sei publikojnë këngën “Ata Sy”

NRG Band dhe Sei publikojnë këngën “Ata Sy”

Muzikë
Besnik Qaka nesër lanson këngën e re “Ata sy”

Besnik Qaka nesër lanson këngën e re “Ata sy”

Muzikë
NRG Band sjell në treg këngën “Faj”

NRG Band sjell në treg këngën “Faj”

Muzikë
“Kush ka faj”, së shpejti nga NRG Band

“Kush ka faj”, së shpejti nga NRG Band

Muzikë
NRG Band vjen me projekt të ri muzikor “Lem met dasht”

NRG Band vjen me projekt të ri muzikor “Lem met dasht”

Muzikë
Besnik Qaka së shpejti lanson ripërpunimin e këngës “Relacion”

Besnik Qaka së shpejti lanson ripërpunimin e këngës “Relacion”

Muzikë
“Më mungon”, kënga më e re nga NRG Band

“Më mungon”, kënga më e re nga NRG Band

Muzikë
NRG Band së shpejti me projekt të ri muzikor

NRG Band së shpejti me projekt të ri muzikor

Muzikë
“NRG Band”: Kënga e re ndoshta kur të bëhet koalicioni

“NRG Band”: Kënga e re ndoshta kur të bëhet koalicioni

Magazina
Besnik Qaka pohon se mendon të bëjë një këngën për vajzën dyvjeçare

Besnik Qaka pohon se mendon të bëjë një këngën për vajzën dyvjeçare

Muzikë
“Ani Ani”, balada më e re nga NRG Band

“Ani Ani”, balada më e re nga NRG Band

Muzikë
NRG Band lanson klipin e këngës “Kam shumë mall”

NRG Band lanson klipin e këngës “Kam shumë mall”

Muzikë
NRG Band po vijnë me këngë të re

NRG Band po vijnë me këngë të re

Muzikë
NRG Band me videoklip të ri

NRG Band me videoklip të ri

Muzikë
NRG Band me këngë të re

NRG Band me këngë të re

Muzikë
Lansohet “Dashuri” nga Estto dhe NRG Band

Lansohet “Dashuri” nga Estto dhe NRG Band

Muzikë
NRG Band publikojnë klipin e ri “Honey”

NRG Band publikojnë klipin e ri “Honey”

Muzikë
Performanca e NRG Band në “Shiko Kush Luan”, grupi ndezi atmosferën

Performanca e NRG Band në “Shiko Kush Luan”, grupi ndezi atmosferën

Muzikë