LAJMI I FUNDIT:
Nikolla Gruevski

Nikolla Gruevski

1529 Artikuj

Info

Nikolla Gruevski ka qenë kryeministër i Maqedonisë nga viti 2006 deri në vitin 2016. Ka qenë kryetar i partisë OBRM-PDUKM për një periudhë të gjatë. Tanimë ai ka ikur dhe ka fituar statusin e azilit në Hungari.

Gruevski i del në mbrojtje Jankulloskës: Në Maqedoni nuk ka drejtësi

Gruevski i del në mbrojtje Jankulloskës: Në Maqedoni nuk ka drejtësi

Maqedonia e Veriut
Në Gjykatën Penale të Shkupit prezantohen dëshmi materiale për lëndën “TNT”

Në Gjykatën Penale të Shkupit prezantohen dëshmi materiale për lëndën “TNT”

Gjyqësi
DW: T’u tregojmë vendin elitave të korruptuara të Ballkanit Perëndimor

DW: T’u tregojmë vendin elitave të korruptuara të Ballkanit Perëndimor

Kosovë
Gjykimi për organizatorët e 27 prillit do të fillojë më 21 shkurt

Gjykimi për organizatorët e 27 prillit do të fillojë më 21 shkurt

Maqedonia e Veriut
Dinevski: Gruveski e ka keqpërdorur lustrimin, shumë njerëz ishin viktima

Dinevski: Gruveski e ka keqpërdorur lustrimin, shumë njerëz ishin viktima

Politikë
Gruevski: Ishte plotësisht normale që anëtarë të OBRM-PDUKM-së të jenë pjesë e protestave të 27 prillit

Gruevski: Ishte plotësisht normale që anëtarë të OBRM-PDUKM-së të jenë pjesë e protestave të 27 prillit

Maqedonia e Veriut
Detaje për ngjarjet e 27 prillit, “e enjtja e përgjakshme” e drejtuar nga Gruevski

Detaje për ngjarjet e 27 prillit, “e enjtja e përgjakshme” e drejtuar nga Gruevski

Maqedonia e Veriut
Gjykimi për rastin “TNT” do të vazhdojë më 17 janar

Gjykimi për rastin “TNT” do të vazhdojë më 17 janar

Gjyqësi
Ramkovski: Edhe pas tre vjetësh, më frikëson Gruevizmi

Ramkovski: Edhe pas tre vjetësh, më frikëson Gruevizmi

Maqedonia e Veriut
Gruevski nuk është arrestuar, thonë nga Ministria e Drejtësisë në Maqedoni

Gruevski nuk është arrestuar, thonë nga Ministria e Drejtësisë në Maqedoni

Politikë
Janushev i bën thirrje Gruevskit që kthehet në vend dhe të vuaj dënimin me burg

Janushev i bën thirrje Gruevskit që kthehet në vend dhe të vuaj dënimin me burg

Politikë
Qeveria e Gruevskit ka harxhuar 26 milionë euro për propagandë mediatike

Qeveria e Gruevskit ka harxhuar 26 milionë euro për propagandë mediatike

Maqedonia e Veriut
Sa para do të paguajë shteti i Maqedonisë për avokatët e Gruevskit?

Sa para do të paguajë shteti i Maqedonisë për avokatët e Gruevskit?

Gjyqësi
Rasti “Talir 2”, Gruevskit i caktohen dy avokatë nga shteti

Rasti “Talir 2”, Gruevskit i caktohen dy avokatë nga shteti

Gjyqësi
Maqedonia e Veriut: Vjetërsimi i lëndëve shihet si amnisti e heshtur

Maqedonia e Veriut: Vjetërsimi i lëndëve shihet si amnisti e heshtur

Gjyqësi
Kiracovski: Do të dorëzojmë propozim-ligj për mos vjetërsimin e veprave penale të kryera nga politikanët

Kiracovski: Do të dorëzojmë propozim-ligj për mos vjetërsimin e veprave penale të kryera nga politikanët

Politikë
Vjetërsohet lënda ‘Trajektorja’, shpëton Nikolla Gruevski

Vjetërsohet lënda ‘Trajektorja’, shpëton Nikolla Gruevski

Gjyqësi
Zaev: Ministri i Arsimit nesër do të kumtojë marrëveshjen me SASHK-un

Zaev: Ministri i Arsimit nesër do të kumtojë marrëveshjen me SASHK-un

Politikë
Publikohet mesazhi i Gruevskit për “Monstrën”: “Shiptarkite” mund të kenë tanke, ndërsa policia nuk mund t’ju bëjë asgjë

Publikohet mesazhi i Gruevskit për “Monstrën”: “Shiptarkite” mund të kenë tanke, ndërsa policia nuk mund t’ju bëjë asgjë

Gjyqësi
Verushevski: Gruevski kishte dëshirë patologjike që me çdo kusht ta mbajë pushtetin

Verushevski: Gruevski kishte dëshirë patologjike që me çdo kusht ta mbajë pushtetin

Maqedonia e Veriut
Hungaria që nga 5 gushti ka refuzuar kërkesën për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Hungaria që nga 5 gushti ka refuzuar kërkesën për ekstradimin e Nikolla Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Hungaria për herë të dytë refuzon ekstradimin e Gruevskit

Hungaria për herë të dytë refuzon ekstradimin e Gruevskit

Maqedonia e Veriut
Gruevski shpëton nga aktakuza për autostradat kineze

Gruevski shpëton nga aktakuza për autostradat kineze

Gjyqësi
Vanhoutte thotë se Katica Janeva ka qenë zgjedhje e Gruevskit

Vanhoutte thotë se Katica Janeva ka qenë zgjedhje e Gruevskit

Politikë