LAJMI I FUNDIT:

Nikolla Dimitrov

922 Artikuj

Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE

Dimitrov: Propozohet heqja e përdorimit të vetos në procesin e anëtarësimit në BE

Politikë
Dimitrov për ndryshimet në Kodin Penal: Nga “pa drejtësi – s’ka paqe”, kemi ardhur në “s’ka dënime – s’ka përgjegjësi”

Dimitrov për ndryshimet në Kodin Penal: Nga “pa drejtësi – s’ka paqe”, kemi ardhur në “s’ka dënime – s’ka përgjegjësi”

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Ndjej përgjegjësi që kam qenë pjesë e kësaj qeverie

Dimitrov: Ndjej përgjegjësi që kam qenë pjesë e kësaj qeverie

Politikë
Dimitrov: Nëse Sofja dëshiron të jetë mike, duhet të bëjnë lëshime

Dimitrov: Nëse Sofja dëshiron të jetë mike, duhet të bëjnë lëshime

Politikë
Dimitrov: Është e vështirë që kjo Qeveri të paketohet në një “oblandë” me standarde evropiane

Dimitrov: Është e vështirë që kjo Qeveri të paketohet në një “oblandë” me standarde evropiane

Politikë
Dimitrov: Edhe pa Marrëveshjen e Miqësisë, Bullgaria mund ta bllokojë Maqedoninë

Dimitrov: Edhe pa Marrëveshjen e Miqësisë, Bullgaria mund ta bllokojë Maqedoninë

Politikë
Dimitrov: Kulaçi politikë duhet të shkurtohet në mënyrë drastike dhe të dihet saktësisht se ku përfundon politika dhe funksionet politike

Dimitrov: Kulaçi politikë duhet të shkurtohet në mënyrë drastike dhe të dihet saktësisht se ku përfundon politika dhe funksionet politike

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Të përfshihen bullgarët në Kushtetutë, por të hyjë në fuqi pasi të anëtarësohemi në BE

Dimitrov: Të përfshihen bullgarët në Kushtetutë, por të hyjë në fuqi pasi të anëtarësohemi në BE

Politikë
Dimitrov: Viti i ardhshëm do të jetë jashtëzakonisht i vështirë

Dimitrov: Viti i ardhshëm do të jetë jashtëzakonisht i vështirë

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Është koha që Bosnja dhe Hercegovina të marrë statusin e kandidatit për në BE

Dimitrov: Është koha që Bosnja dhe Hercegovina të marrë statusin e kandidatit për në BE

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Le t’i largojmë partitë nga vendimet për kuadrot në shkolla

Dimitrov: Le t’i largojmë partitë nga vendimet për kuadrot në shkolla

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Si do të ndërtojmë miqësi me Sofjen kur ata nuk e njohin gjuhën maqedonase?

Dimitrov: Si do të ndërtojmë miqësi me Sofjen kur ata nuk e njohin gjuhën maqedonase?

Politikë
Dimitrov: Propozimi francez e ballkanizon BE-në, para se të evropianizojë Ballkanin

Dimitrov: Propozimi francez e ballkanizon BE-në, para se të evropianizojë Ballkanin

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Nuk shoh opsion që ndonjë deputet i opozitës të krijojë shumicën prej dy të tretash për propozimin francez

Dimitrov: Nuk shoh opsion që ndonjë deputet i opozitës të krijojë shumicën prej dy të tretash për propozimin francez

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Thonë se protokolli bilateral nuk ka lidhje me kornizën negociuese, kjo është gënjeshtër e madhe

Dimitrov: Thonë se protokolli bilateral nuk ka lidhje me kornizën negociuese, kjo është gënjeshtër e madhe

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Pendarovski bën gabim që e përkrah propozimin francez

Dimitrov: Pendarovski bën gabim që e përkrah propozimin francez

Maqedonia e Veriut
Dimitrov thotë se Qeveria e Maqedonisë e ka “paketuar” propozimin e dytë

Dimitrov thotë se Qeveria e Maqedonisë e ka “paketuar” propozimin e dytë

Politikë
Dimitrov: Procesi i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor më ngjason me një autobus jo funksional ku ne përpiqemi të ulemi sa më afër shoferit

Dimitrov: Procesi i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor më ngjason me një autobus jo funksional ku ne përpiqemi të ulemi sa më afër shoferit

Maqedonia e Veriut
Dimitrov kërkon riafirmimin me zë të lartë të qëndrimeve të Maqedonisë në negociatat me Bullgarinë

Dimitrov kërkon riafirmimin me zë të lartë të qëndrimeve të Maqedonisë në negociatat me Bullgarinë

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Maqedonia duhet të ngrijë punën e historianëve

Dimitrov: Maqedonia duhet të ngrijë punën e historianëve

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Me pranimin e propozimit francez Maqedonia ngelet në të njëjtën pikë

Dimitrov: Me pranimin e propozimit francez Maqedonia ngelet në të njëjtën pikë

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Institucionet tona janë përfshirë në hartimin e propozimit francez

Dimitrov: Institucionet tona janë përfshirë në hartimin e propozimit francez

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Maqedonia nuk duhet ti pranoj kërkesat bullgare përderisa ata vendosin dilema mbi identitetin tonë

Dimitrov: Maqedonia nuk duhet ti pranoj kërkesat bullgare përderisa ata vendosin dilema mbi identitetin tonë

Maqedonia e Veriut
Dimitrov: Nuk jam optimist se do të largohet vetoja ndaj Maqedonisë, diplomacia jonë ka dështuar

Dimitrov: Nuk jam optimist se do të largohet vetoja ndaj Maqedonisë, diplomacia jonë ka dështuar

Maqedonia e Veriut