Nicki Minaj

Nicki Minaj

Onika Tanya Maraj e njohur për publikun si Nicki Minaj, është një repere e njohur amerikane/tajlandeze, e lindur më 8 dhjetor të vitit 1982, në Tajlandë.

Përveçse repere, ajo është edhe kompozitore, modele dhe aktore.

Është rritur në New York, ndërsa famën e ka arritur pas lansimit të “mixtape”-it të parë “Playtime is over” në vitin 2007.

Ka bashkëpunuar me shumë emra të njohur ndërkombëtarë. Disa nga këngët e saj më të famshme janë: “The Night Is Still Young”, “Turn me on”, “Anaconda” etj.

188 Artikuj