LAJMI I FUNDIT:

Nicholas Barber

28 Artikuj

Asgjë e re nga Fronti i Perëndimit dhe “reformat” në industrinë e filmit

Asgjë e re nga Fronti i Perëndimit dhe “reformat” në industrinë e filmit

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2023

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2023

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë dhjetorit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë dhjetorit 2022

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit 2022

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë gushtit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë gushtit 2022

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë qershorit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë qershorit 2022

Filmi
Kinematografia dhe rrënjët historike të multiversit

Kinematografia dhe rrënjët historike të multiversit

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë prillit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë prillit 2022

Filmi
Shoferi që tha se e vodhi kryeveprën e Goyas

Shoferi që tha se e vodhi kryeveprën e Goyas

Filmi
Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2022

Filmat që ia vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2022

Filmi
A është ky filmi më i keq në histori?

A është ky filmi më i keq në histori?

Filmi
Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë shtatorit 2021

Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë shtatorit 2021

Filmi
Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë gushtit 2021

Filmat që ia vlen t’i shihni gjatë gushtit 2021

Filmi
Dhjetë filmat që vlejnë t’i shihni gjatë nëntorit 2020

Dhjetë filmat që vlejnë t’i shihni gjatë nëntorit 2020

Filmi
Nëntë filmat që vlejnë t’i shihni gjatë tetorit 2020

Nëntë filmat që vlejnë t’i shihni gjatë tetorit 2020

Filmi
Filmat më të mirë të vitit 2020!

Filmat më të mirë të vitit 2020!

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë marsit 2020

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë marsit 2020

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2020

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shkurtit 2020

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë dhjetorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë dhjetorit

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë tetorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë tetorit

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë shtatorit

Filmi
Komedia më e mirë romantike, e të gjitha kohëve!?

Komedia më e mirë romantike, e të gjitha kohëve!?

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë korrikut

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë korrikut

Filmi
Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë qershorit

Filmat që vlejnë t’i shihni gjatë qershorit

Filmi