LAJMI I FUNDIT:

Nexhat Llumnica

31 Artikuj

Gjykata urdhëron përmbarimin e 3.3 milionë eurove nga KEK-u për kompensim të punëtorëve

Gjykata urdhëron përmbarimin e 3.3 milionë eurove nga KEK-u për kompensim të punëtorëve

Energjetika
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë 8 orëshe

Financa
Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Punëtorët e KEK-ut kërkojnë rritje të pagave, kërcënojnë me grevë

Financa
Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Punëtorët e KEK-ut protestojnë të enjten, kërkojnë rritje të pagave dhe respektim të kushteve sipas Ligjit të Punës

Financa
KEK-u s’përfill Kushtetuesen për kompensimin e punëtorëve për punën në vikende, sindikalistët paralajmërojnë protesta

KEK-u s’përfill Kushtetuesen për kompensimin e punëtorëve për punën në vikende, sindikalistët paralajmërojnë protesta

Financa
Protestë në Prishtinë, kërkohet të lejohet tërheqja e 30 për qindëshit nga Trusti

Protestë në Prishtinë, kërkohet të lejohet tërheqja e 30 për qindëshit nga Trusti

Financa
Kosova rrezikohet nga trazirat sociale

Kosova rrezikohet nga trazirat sociale

Sociale
Llumnica: Ne kemi kërkuar 80 euro, por Kurti nuk pranoi

Llumnica: Ne kemi kërkuar 80 euro, por Kurti nuk pranoi

Arsim
KEK: Lëshohet në funksion blloku A3 dhe B2, po prodhohet rrymë rreth 400MW/h

KEK: Lëshohet në funksion blloku A3 dhe B2, po prodhohet rrymë rreth 400MW/h

Energjetika
Llumnica: Sikur të ishte në funksion “Kosova A”, nuk do të kishte probleme me energji elektrike

Llumnica: Sikur të ishte në funksion “Kosova A”, nuk do të kishte probleme me energji elektrike

Energjetika
Nis protesta për tërheqjen e 30 për qind të mjeteve nga Trusti

Nis protesta për tërheqjen e 30 për qind të mjeteve nga Trusti

Financa
Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kërkojnë tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Protestojnë punëtorët e KEK-ut, kërkojnë tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Albert Spahiu
Sërish paralajmërohet protestë për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Sërish paralajmërohet protestë për tërheqjen e kursimeve nga Trusti

Të Tjera
Sindikata e KEK-ut mirëpret anulimin e konkursit të dyshimtë

Sindikata e KEK-ut mirëpret anulimin e konkursit të dyshimtë

Energjetika
Sindikalisti i KEK-ut: Për shkak të anulimeve të shumta të konkurseve, KEK-u ka 1,700 punëtorë më pak

Sindikalisti i KEK-ut: Për shkak të anulimeve të shumta të konkurseve, KEK-u ka 1,700 punëtorë më pak

Politikë
​Protestojnë punëtorët e KEK-ut, duan rikthimin e Departamentit të Sigurisë Fizike

​Protestojnë punëtorët e KEK-ut, duan rikthimin e Departamentit të Sigurisë Fizike

Të Tjera
Protestohet për 1 Maj në Prishtinë, “Shefat po m’vesin për fmi, e jo për CV”

Protestohet për 1 Maj në Prishtinë, “Shefat po m’vesin për fmi, e jo për CV”

Kosovë
Punëtorët e KEK-ut paralajmërojnë protesta dhe grevë

Punëtorët e KEK-ut paralajmërojnë protesta dhe grevë

Energjetika
​Punëtorët e KEK-ut kërkojnë tërheqjen e një pjese të parave nga Trusti, paralajmërojnë protesta tjera

​Punëtorët e KEK-ut kërkojnë tërheqjen e një pjese të parave nga Trusti, paralajmërojnë protesta tjera

Të Tjera
Punëtorët e KEK-ut këmbëngulin në miratimin e Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Punëtorët e KEK-ut këmbëngulin në miratimin e Projektligjit për rimëkëmbje ekonomike

Energjetika
Inspektoriati i Punës me pak gjoba ndaj bizneseve për shkelje të të drejtave të punëtorëve

Inspektoriati i Punës me pak gjoba ndaj bizneseve për shkelje të të drejtave të punëtorëve

Valdete Berisha
Punëtorët e KEK-ut në protestë

Punëtorët e KEK-ut në protestë

Energjetika
Punëtorët e KEK-ut protestojnë të martën, paralajmëron greva

Punëtorët e KEK-ut protestojnë të martën, paralajmëron greva

Të Tjera
KEK-u diskriminon punëtorët për pagat jubilare, sindikata paralajmëron protesta e padi

KEK-u diskriminon punëtorët për pagat jubilare, sindikata paralajmëron protesta e padi

Të Tjera