LAJMI I FUNDIT:

Ndotja e ajrit

162 Artikuj

Ndotja e ajrit me materie grimcore

Ndotja e ajrit me materie grimcore

Këshilla mjekësore
Ndotja e ajrit shkurton jetën për tri vjet

Ndotja e ajrit shkurton jetën për tri vjet

Shëndetësi Lajme
Çiklistët marshojnë kundër ajrit të ndotur

Çiklistët marshojnë kundër ajrit të ndotur

Kosovë
Cilësia e ajrit në kryeqytet vazhdon të jetë e pashëndetshme

Cilësia e ajrit në kryeqytet vazhdon të jetë e pashëndetshme

Jehona Hulaj
Ndotja e ajrit në Prishtinë, shkaqet dhe pasojat

Ndotja e ajrit në Prishtinë, shkaqet dhe pasojat

Kosovë
Cilësia e ajrit vazhdon të jetë shumë e dëmshme në Prishtinë

Cilësia e ajrit vazhdon të jetë shumë e dëmshme në Prishtinë

Kosovë
Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve, IKSHP jep rekomandime si të mbrohemi

Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve, IKSHP jep rekomandime si të mbrohemi

Kosovë
Sondazhi i Pyper: Kosovarët i shohin automjetet si shkaktar kryesor të ndotjes së ajrit

Sondazhi i Pyper: Kosovarët i shohin automjetet si shkaktar kryesor të ndotjes së ajrit

Pyper
‘Grish’ vjen me idenë ‘Tetova bike’, për të lehtësuar funksionalitetin e qytetit

‘Grish’ vjen me idenë ‘Tetova bike’, për të lehtësuar funksionalitetin e qytetit

Komunat
Matoshi: Problem ndotja, prioritet mbrojtja e burimeve ujore

Matoshi: Problem ndotja, prioritet mbrojtja e burimeve ujore

Kosovë
Matoshi: Po zgjidhim problemin e ndotjes së mjedisit nga qeset e plastikes

Matoshi: Po zgjidhim problemin e ndotjes së mjedisit nga qeset e plastikes

Kosovë
Studim i ri, depresioni dhe vetëvrasjet të lidhura me ndotjen e ajrit

Studim i ri, depresioni dhe vetëvrasjet të lidhura me ndotjen e ajrit

Nga Bota
Profesori i shkencave të mjedisit Sami Makolli, flet për cilësinë e ajrit dhe hapat që duhet t’i marrin institucionet e vendit për parandalimin e ndotjes

Profesori i shkencave të mjedisit Sami Makolli, flet për cilësinë e ajrit dhe hapat që duhet t’i marrin institucionet e vendit për parandalimin e ndotjes

Kosovë
Termocentralet e Kosovës, ndotësit më të mëdhenj në Evropë

Termocentralet e Kosovës, ndotësit më të mëdhenj në Evropë

Energjetika
Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve

Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve

Kosovë
Kërkohet nga institucionet që të zbatojnë masat kundër ndotjes së ajrit

Kërkohet nga institucionet që të zbatojnë masat kundër ndotjes së ajrit

Të Tjera
Ndotja e ajrit mund të shkaktojë glaukomën

Ndotja e ajrit mund të shkaktojë glaukomën

Shëndetësi Lajme
Shkencëtarët amerikanë: Ndotja e ajrit e zvogëlon shumë inteligjencën

Shkencëtarët amerikanë: Ndotja e ajrit e zvogëlon shumë inteligjencën

Shëndetësi Lajme
Shëndeti i qytetarëve po rrezikohet nga ajri i ndotur, këto janë këshillat e IKSHPK-së

Shëndeti i qytetarëve po rrezikohet nga ajri i ndotur, këto janë këshillat e IKSHPK-së

Kosovë
Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve në Kosovë

Ndotja e ajrit po kërcënon shëndetin e qytetarëve në Kosovë

Kosovë
Në Prishtinë sonte ajri i ndotur

Në Prishtinë sonte ajri i ndotur

Prishtina
Ndotja e ajrit, propozohet të vihet akcizë për naftën

Ndotja e ajrit, propozohet të vihet akcizë për naftën

Kosovë
Pavarësisht temperaturave pranverore, ajri në kryeqytet është shumë i pashëndetshëm

Pavarësisht temperaturave pranverore, ajri në kryeqytet është shumë i pashëndetshëm

Kosovë
Shqipëria, në grupin e shteteve që ekspozimin ndaj ndotjes së ajrit e ka 100 për qind

Shqipëria, në grupin e shteteve që ekspozimin ndaj ndotjes së ajrit e ka 100 për qind

Shqipëri