Ndotja e ajrit në Maqedoninë e Veriut

Ndotja e ajrit në Maqedoninë e Veriut

Problem me dekada në Maqedoni. Janë bërë protesta dhe janë premtuar shumë zgjidhje por ende qytetarët e Maqedonisë vazhdojnë të thithin ajër të ndotur. Shpesh, Maqedonia ka qenë e para në listat e botës dhe Evropës si kampione për ajër të ndotur.

570 Artikuj