LAJMI I FUNDIT:

Ndarja në lidhje

43 Artikuj

Si ta kuptosh që ai meriton edhe një shans të dytë

Si ta kuptosh që ai meriton edhe një shans të dytë

Këshilla dhe arsye
Pse të flasësh jo dhe aq mirë për ish-in, të ndihmon të ecësh përpara?

Pse të flasësh jo dhe aq mirë për ish-in, të ndihmon të ecësh përpara?

Këshilla dhe arsye
E vërteton edhe shkenca: Më mirë vet sesa me njeriun e gabuar

E vërteton edhe shkenca: Më mirë vet sesa me njeriun e gabuar

Në çift
Përse njerëzit largohen nga personi të cilin e dashurojnë?

Përse njerëzit largohen nga personi të cilin e dashurojnë?

Lifestyle
Çfarë ndodh kur e kuptoni se ish-i dashuri është fejuar?

Çfarë ndodh kur e kuptoni se ish-i dashuri është fejuar?

Këshilla dhe arsye
Tri arsyet më të zakonshme të prishjes së një martese

Tri arsyet më të zakonshme të prishjes së një martese

Lifestyle
Me këtë shenjë, mos e merrni mundimin të krijoni lidhje: Ka gjasa të ndaheni shpejt

Me këtë shenjë, mos e merrni mundimin të krijoni lidhje: Ka gjasa të ndaheni shpejt

Lifestyle
Sërish divorcoheni? Mbase e keni ‘gjenin e divorcit’ të shkruar në ADN

Sërish divorcoheni? Mbase e keni ‘gjenin e divorcit’ të shkruar në ADN

Lifestyle
Si të shkëputemi nga një marrëdhënie që na bën të vuajmë

Si të shkëputemi nga një marrëdhënie që na bën të vuajmë

Psikologji
Gjërat që mund t’i mësoni nga ata që vendosin të largohen…

Gjërat që mund t’i mësoni nga ata që vendosin të largohen…

Psikoprofil
Pesë situata fare të thjeshta që tregojnë se është koha të ndaheni

Pesë situata fare të thjeshta që tregojnë se është koha të ndaheni

Lifestyle
Pse burrat ikin nga gratë e mira

Pse burrat ikin nga gratë e mira

Lifestyle
Si t’ia thuash ‘me lezet’ që s’të intereson

Si t’ia thuash ‘me lezet’ që s’të intereson

Në çift
Ju u ndatë? Po fëmijët…

Ju u ndatë? Po fëmijët…

Psikologji
Ndarja është si heqja nga droga

Ndarja është si heqja nga droga

Lifestyle
Pesë pyetjet që do të doje t’ia bëje ish të dashurit, por përse nuk mundesh?

Pesë pyetjet që do të doje t’ia bëje ish të dashurit, por përse nuk mundesh?

Psikoprofil
‘Gjej një të dashur të ri’: A është kjo zgjidhja për të shpëtuar nga zemra e thyer pas ndarjes?

‘Gjej një të dashur të ri’: A është kjo zgjidhja për të shpëtuar nga zemra e thyer pas ndarjes?

Lifestyle
Arsyet më të shpeshta pse femrat largohen prej meshkujve që dashurojnë

Arsyet më të shpeshta pse femrat largohen prej meshkujve që dashurojnë

Lifestyle
Si ta kuptoni që zemra juaj s’e do më këtë lidhje

Si ta kuptoni që zemra juaj s’e do më këtë lidhje

Në çift
A je gati për t’u divorcuar? Zbuloje përmes këtyre tetë pyetjeve

A je gati për t’u divorcuar? Zbuloje përmes këtyre tetë pyetjeve

Këshilla Lifestyle
Shtatë arsyet pse divorci është më mirë sesa një martesë e keqe

Shtatë arsyet pse divorci është më mirë sesa një martesë e keqe

Këshilla Lifestyle
Pse e lëmë personin që duam?

Pse e lëmë personin që duam?

Në çift
Ndarja është e mundshme vetëm në këto pesë mënyra, e katërta është brutale!

Ndarja është e mundshme vetëm në këto pesë mënyra, e katërta është brutale!

Lifestyle
Psikologu zbulon cili është shkaktari kryesor i ndarjes: Nëse nga partneri dëgjoni këto fjali, lidhja me siguri ju është para shkatërrimit!

Psikologu zbulon cili është shkaktari kryesor i ndarjes: Nëse nga partneri dëgjoni këto fjali, lidhja me siguri ju është para shkatërrimit!

Këshilla Lifestyle