LAJMI I FUNDIT:

Nano Ruzhin

48 Artikuj

Procesi integrues, Ruzhin: Qeveria të hartojë strategji me parashikime

Procesi integrues, Ruzhin: Qeveria të hartojë strategji me parashikime

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Nuk duhet të shqetësohemi për situatën në Kosovë, jemi anëtare e NATO-s

Ruzhin: Nuk duhet të shqetësohemi për situatën në Kosovë, jemi anëtare e NATO-s

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Me propozimin francez ruhet gjuha maqedonase

Ruzhin: Me propozimin francez ruhet gjuha maqedonase

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Radev po hakmerret për frustrimet që kishte nga Maqedonia dhe Jugosllavia

Ruzhin: Radev po hakmerret për frustrimet që kishte nga Maqedonia dhe Jugosllavia

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Maqedonia e Veriut ka shanse reale për bisedime me BE-në

Ruzhin: Maqedonia e Veriut ka shanse reale për bisedime me BE-në

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Mendoj se mosmarrëveshjet me Bullgarinë do të ulen pas zgjedhjeve

Ruzhin: Mendoj se mosmarrëveshjet me Bullgarinë do të ulen pas zgjedhjeve

Politikë
Ruzhin për zgjedhjet në Bullgari: Pa Karakaçanovin mund të arrihet kompromis

Ruzhin për zgjedhjet në Bullgari: Pa Karakaçanovin mund të arrihet kompromis

Maqedonia e Veriut
Problemet me Bullgarinë, Ruzhin: Ka zgjidhje, ka dhe njerëz që angazhohen

Problemet me Bullgarinë, Ruzhin: Ka zgjidhje, ka dhe njerëz që angazhohen

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Korniza kohore përshpejton proceset integruese

Ruzhin: Korniza kohore përshpejton proceset integruese

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Për 15 ditë Spanja pritet ta ratifikojë Protokollin e Maqedonisë së Veriut

Ruzhin: Për 15 ditë Spanja pritet ta ratifikojë Protokollin e Maqedonisë së Veriut

Politikë
A rrezikohen integrimet euroatlantike të Maqedonisë së Veriut?

A rrezikohen integrimet euroatlantike të Maqedonisë së Veriut?

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: BE-ja s’e harron Ballkanin Perëndimor (Video)

Ruzhin: BE-ja s’e harron Ballkanin Perëndimor (Video)

Politikë
Ish-ambasadorët themelojnë këshill në Maqedoni, do të këshillojnë institucionet për politikën e jashtme

Ish-ambasadorët themelojnë këshill në Maqedoni, do të këshillojnë institucionet për politikën e jashtme

Politikë
Ruzhin: Kasami dhe Sela nuk janë faktor të rëndësishëm për ndryshimet kushtetuese, ShBA-të dhe Brukseli do të vendosin

Ruzhin: Kasami dhe Sela nuk janë faktor të rëndësishëm për ndryshimet kushtetuese, ShBA-të dhe Brukseli do të vendosin

Rexhep Azizi
Ruzhin: Koha në të ardhmen do të matet si “para” dhe “pas” referendumit

Ruzhin: Koha në të ardhmen do të matet si “para” dhe “pas” referendumit

Rexhep Azizi
Ruzhin: Ndërkombëtarët presin referendum pozitiv

Ruzhin: Ndërkombëtarët presin referendum pozitiv

Politikë
Ruzhin: Nëse dështon referendumi s’ka anëtarësim të suksesshëm në NATO

Ruzhin: Nëse dështon referendumi s’ka anëtarësim të suksesshëm në NATO

Politikë
Ruzhin: BE-ja dhe NATO-ja presin dritën jeshile nga Athina për Maqedoninë

Ruzhin: BE-ja dhe NATO-ja presin dritën jeshile nga Athina për Maqedoninë

Rexhep Azizi
“Ivanovi nuk mund ta pengojnë zgjidhjen e çështjes së emrit” (Video)

“Ivanovi nuk mund ta pengojnë zgjidhjen e çështjes së emrit” (Video)

Politikë
Ruzhin: Çështja e emrit, një bingo diplomatike për BE-në

Ruzhin: Çështja e emrit, një bingo diplomatike për BE-në

Lirim Shabani
Ruzhin: Marrëveshja është afër, Greqia kërkon një garantues

Ruzhin: Marrëveshja është afër, Greqia kërkon një garantues

Lirim Shabani
Ruzhin: Angazhim i SHBA-së dhe BE-së për çështjen e emrit (Video)

Ruzhin: Angazhim i SHBA-së dhe BE-së për çështjen e emrit (Video)

Emir Hamzai
Ruzhin: Maqedonia shumë shpejt do të jetë anëtarja e 30-të e NATO-s

Ruzhin: Maqedonia shumë shpejt do të jetë anëtarja e 30-të e NATO-s

Maqedonia e Veriut
Ruzhin: Maqedonia është një garë mes Moskës dhe Washingtonit

Ruzhin: Maqedonia është një garë mes Moskës dhe Washingtonit

Bashkim Iljazi