LAJMI I FUNDIT:

Naim Ternava

175 Artikuj

Tërnava, shefit të EULEX-it: Rrugët në Graçanicë janë të bllokuara, s’është në rregull

Tërnava, shefit të EULEX-it: Rrugët në Graçanicë janë të bllokuara, s’është në rregull

Kosovë
Kurti viziton BIK-un për festën e Kurban Bajramit, gjatë ditës pritet t’i takojë edhe policët e liruar

Kurti viziton BIK-un për festën e Kurban Bajramit, gjatë ditës pritet t’i takojë edhe policët e liruar

Kosovë
Veriu, Tërnava: Të kontribuohet edhe më shumë për shtensionimin e situatës

Veriu, Tërnava: Të kontribuohet edhe më shumë për shtensionimin e situatës

Kosovë
Tërnava ua uron besimtarëve Kurban Bajramin: Kjo festë na afron me njëri tjetrit edhe duke ndarë mishin e Kurbanit

Tërnava ua uron besimtarëve Kurban Bajramin: Kjo festë na afron me njëri tjetrit edhe duke ndarë mishin e Kurbanit

Kosovë
Kurti viziton BIK-un për festën e Bajramit, me Tërnavën flasin edhe për proceset nëpër të cilat ka kaluar shteti

Kurti viziton BIK-un për festën e Bajramit, me Tërnavën flasin edhe për proceset nëpër të cilat ka kaluar shteti

Kosovë
​Ipeshkvi Dodë Gjergji uron qytetarët myslimanë: Të jetojmë në mirëkuptim

​Ipeshkvi Dodë Gjergji uron qytetarët myslimanë: Të jetojmë në mirëkuptim

Kosovë
Tërnava uron qytetarët për Bajram: Braktisja e vendit nuk është zgjidhje, e kemi obligim angazhimin për shtetin

Tërnava uron qytetarët për Bajram: Braktisja e vendit nuk është zgjidhje, e kemi obligim angazhimin për shtetin

Kosovë
Tërnava për sulmin ndaj Valon Sylës: BIK-u dënon çdo akt dhune

Tërnava për sulmin ndaj Valon Sylës: BIK-u dënon çdo akt dhune

Kosovë
Abdixhiku shtron iftar për BIK-un: Gjithmonë janë shquar për vlera humane

Abdixhiku shtron iftar për BIK-un: Gjithmonë janë shquar për vlera humane

Kosovë
Kurti shtron iftar për myftiun Naim Tërnava

Kurti shtron iftar për myftiun Naim Tërnava

Kosovë
Fatmir Xhelili publikon dëshmitë: Naim Tërnava në emër të BIK-ut i dha UÇK-së 83 mijë marka

Fatmir Xhelili publikon dëshmitë: Naim Tërnava në emër të BIK-ut i dha UÇK-së 83 mijë marka

Kosovë
Krasniqi shtron iftar për Myftiun Naim Tërnava dhe bashkëpunëtorët e BIK

Krasniqi shtron iftar për Myftiun Naim Tërnava dhe bashkëpunëtorët e BIK

Kosovë
Prishtina stoliset për muajin e Ramazanit

Prishtina stoliset për muajin e Ramazanit

Kulturë
Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit, bënë thirrje për ndaljen e luftërave dhe konflikteve

Tërnava uron besimtarët për muajin e Ramazanit, bënë thirrje për ndaljen e luftërave dhe konflikteve

Kosovë
Xhamitë në Kosovë mbledhin mbi 400 mijë euro për Turqinë

Xhamitë në Kosovë mbledhin mbi 400 mijë euro për Turqinë

Kosovë
Komandanti i KFOR-it takohet me krerët fetarë: Fetë janë pjesë e zgjidhjes për një bashkëjetesë më harmonike

Komandanti i KFOR-it takohet me krerët fetarë: Fetë janë pjesë e zgjidhjes për një bashkëjetesë më harmonike

Kosovë
Kurti dhe Tërnava diskutojnë për projektligjin për liritë fetare

Kurti dhe Tërnava diskutojnë për projektligjin për liritë fetare

Kosovë
Rama e Tërnava inspektojnë punimet në Xhaminë Qendrore, publikohen pamjet nga vendpunishtja

Rama e Tërnava inspektojnë punimet në Xhaminë Qendrore, publikohen pamjet nga vendpunishtja

Prishtina
Myftiu Tërnava bën thirrje për ndërprerje të grevës dhe miratim të Projektligjit për Paga

Myftiu Tërnava bën thirrje për ndërprerje të grevës dhe miratim të Projektligjit për Paga

Kosovë
Greva në arsim, Bashkësia Islame e Kosovës thërret konferencë për media

Greva në arsim, Bashkësia Islame e Kosovës thërret konferencë për media

Arsim
Klerikët fetarë nga Haga: Gjithmonë të bashkuar, krerët e UÇK-së të pafajshëm

Klerikët fetarë nga Haga: Gjithmonë të bashkuar, krerët e UÇK-së të pafajshëm

Drejtësi
Klerikët fetarë vizitojnë krerët e UÇK-së në Hagë

Klerikët fetarë vizitojnë krerët e UÇK-së në Hagë

Drejtësi
Klerikët fetarë shkojnë në Hagë për t’i vizituar ish-krerët e UÇK-së

Klerikët fetarë shkojnë në Hagë për t’i vizituar ish-krerët e UÇK-së

Kosovë
Myftiu Tërnava inspekton punimet në Xhaminë Qendrore, publikohen pamjet nga vendpunishtja

Myftiu Tërnava inspekton punimet në Xhaminë Qendrore, publikohen pamjet nga vendpunishtja

Kosovë